Şimdi Ara

türk telekomdan aradılıar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dreambox kullandığım tespit edilmiş cezası var falan dediler napim

• bence sizi birileri kandırmış.

madem ülkede kullanımı yasak neden trt bandrolü yapıştırıp sattırıyorsun demezler mi adama?

geçiniz...
  • AKNyi uygulayamayan telekom mu :D:D biri bayaaaa bi dalga geçmiş seninle :)
  • daha neler ya :))

interneti bağlayacağım cihazı sanamı soracam diyemedinmi :)

biri fena işletmiş seni...

sen sen ol dreamboxun şifresini değişmeyi unutma...
  • Hocam hangi şifreyi değişmek gerekiyor.
  • login root şifre dreambox olanı diyor arkadaş bunuda telnet ile yapabilrsiniz

başla çalıştır telnet dm ip login e root password e dreambox sonra passwd yazın yeni şifreyi girin enter sonra tekrar ister yenişifreyi girin değişmiş olacaktır

edit konu ile alakalı işgüzarlık ypamış arkadaşların öyle birşey olmaz. ve ukalalık etmek istemem ama ttnet de dm yi bilen müşteri hizmetleri sayısı çok azdır bence zamaında ço karardım ttnet sorunları için birşey bilmezlerdi gerçi artık aramıyorum net gitse bile :)
    quote:

Orijinalden alıntı: mamiliy

Hocam hangi şifreyi değişmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 6 Mayıs 2011; 17:18:12 >
  • farzet ki tespit edildi türk telekoma ne oluyor? bu ülkede telekom mu ceza kesiyor? cezayı kesecek kurum yargı organlarıdır. türk telekomdan birileri gerçekten böyle bir durumda beni arasa ağzıma gelen söyle aradıklarına pişman ederdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom modem
    3 ay önce açıldı
    Türk Telekom Modem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.