Şimdi Ara

Turk Telekomdan 29.90TL x 24 ay taksitle Netbook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.770
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun Hurriyet gazatesinde bir ilan var 6. sayfa , çok büyük değil ama fırsat olabilir.

Turk Telekomdan 29.90TL x 24 ay taksitle Netbook .

LG X110 -160GB
    (Intel Atom, 10" lcd , 160gb Hdd, 1gb bellek, web cam, windows xp home veya Linux)

Kampanyanın nasıl olacağı vs. çok açık değil, detaylı bilgisi olanlar yazarsa iyi olur.

• Bu ürünü kullanmıştım oyun vs dışında çok rahat iş görür bir cihaz, tasarımı çok iti fiyatı zaten 12 taksitle 650-700 civarında
  • vala bilgi bekliyoruz. alınabilecek bir fiyat bence... ben kacırmam sahsen hemen alırım.. tamda alacagım zamana denk geldi. ne zaman baslayacak acaba? bilgi istiyoruz lutfen...
  • sadece bilgisayarsa normal bir fiyat , ancak t.telekom internet paketi , konuşma süresi gibi ekstra birşeyler veriyorsa iyi bir kampanya olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaoss

sadece bilgisayarsa normal bir fiyat , ancak t.telekom internet paketi , konuşma süresi gibi ekstra birşeyler veriyorsa iyi bir kampanya olabilir.

+1907
    yanında 1mbit internet verse, sanırım herkes kuyruklara girerdi.
  • 24 ay taahhüt veriyorsunuzdur bence...

24 taksit olduğuna göre..

Ayrıca ben niye 24 ay taksit ödeyim ki, ölme eşeğim ölme, 2 sene sonra o laptop belki de bende olmayacak :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

24 ay taahhüt veriyorsunuzdur bence...

Ayrıca ben niye 24 ay taksit ödeyim ki, ölme eşeğim ölme, 2 sene sonra o laptop belki de bende olmayacak :)

laptop sende olmayacak mı, 24 ay dolunca vermezlerki, hemen verirler sonra odersin 24 ay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET 12 AY İNTERNET 540 TL
    5 yıl önce açıldı
    NetBone Telekom 100 mbit 349 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne zaman başlayacaksa ben hemen alayım eve internet
  • arkadaşlar netbook zaten hemen teslim edilir ama 24 ay taahhüt kesin ama önemli olan sözleşmedeki ucu açık sözler
    mesela paket değiştirememe ve hiç bir şekilde itiraz edememe iptal ettirdiğinizde ödenecek tazminat tt kesin sağlam geçirme planı yapıyor
    netbook ile aylık 1mb veya başka bir pakat verir paket fiyatı önce 29,90 olur pakete 24 ay taahüt verene ücretsiz veriyor görünür sözde ama 6 ay sonra çat fatura 129,90 lira gelirse şaşmamak lazım ama iyice bir incelemek düşünmek tartmak lazım yinede fırsat olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonerilker

quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

24 ay taahhüt veriyorsunuzdur bence...

laptop sende olmayacak mı, 24 ay dolunca vermezlerki, hemen verirler sonra odersin 24 ay

yokl demek istediğim laptop eskiyince bile taksit ödemek zorunda olduğumuz...

6 taksit kafi
  • Hocam 6 taksitle bayilerden alabilirsiniz bu netbook ları. TT nin yapacağı kampanya kapsamında 24 aylık internet aboneliği ve yanında bu netbook hediye verilecek. Tabi ki de bunun bazı şartları olacaktır. Ancak taksitleri bankanıza ödeme talimatı verip siz 6 eşit parça olarak bankanıza yatıtırsınız o sizin yerinize 24 ay öder. Bence bunda bi sorunda çıkmaz. Daha önce de yapılmış 24 ay tahahütlü kampanyalı olmuştur. Buda onlardan birisi olması kuvvetle muhtemeldir. Ancak dikkat ettiğim ve kızdığım tek bir nokta var. Telekom ayda 2 liraya herkese telsiz telefon verdi. Telekom her eve internet getirdi. Telekom yıllar önce öğretmen kampanyaları adı altında bilgisayar sattırdı. Ama bu telekom Turkcell in attığı kazıkların yanında hep en kötü en çirkin ifadelerle anıldı. Ben daha Turkcell in bu ülkede rakibi olmasa sizi bizi dakikasına 1 milyondan konuşturacağına inanan biriyim. Yapılan eleştirileri biraz daha adaletli yapmanızı istiyorum. Saygılar.

• tamamda bir öğrenci olarak konuşuyorum ayda 30 lira verirsin ama ayda 120 ytl vermem. Oyüzden iyiye benziyor
  • bence wifi vereceklerdir paket yanında zaten adsl den yeterince yolunu bulmuştur TT ,, masrafı yok denecek kadar az olan wifi den kazıklayalımdır düşüncesi..
  • kampanya 1 nisanda baslamıs goruyor ve stoklarla sınırlıymıs, internet sitesinde bir bilgi yok, hurriyetteki reklam asagıda

Turk Telekomdan 29.90TL x 24 ay taksitle Netbook
  • sadece makinayamı ödeniyor nedir bunun açıklaması hiç yok nasıl kampanya bu yaaa
  • ona verecegim paraya ustune biraz daha eklerim adam gibi bir laptop alirim benim var gerci ama almak isteyen icin fikrimi söyluyorum
  • anladığım kadarıyla adsl bağlantısı olanlar bir adet alabiliyorlar aslında iyi yani 24 ay taksitle almak isteyenler için ederi zaten bu kadar 24 ay kartsız taksit olanağı güzel bence
  • sadececihaz sanırım

bende abone olan ahediye ediyor sandım
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

sadececihaz sanırım

bende abone olan ahediye ediyor sandım

24 aylık abone olana hediye olma ihtimali yok mu hic
  • pstn dediğine göre telefon aboneleri arkadaşlar adsl aboneliğine gerek yok bence iyi fiyat 720 tlye 24 aylık taksitle netbook sahibi olma imkanı veriliyor artık netbooku olmayan kalamyacak desenize
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.