Şimdi Ara

Turk Telekom zam yapma hazirliklari !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yillardir aria avea veya turk telekom neyse artik kullananlar olarak bu hatti kullanmamizin baslica sebebi ucuz olmasi. Uzun zamandir da kullandigim tarifeye surekli indirim yapip hat tasimam icin cazip teklifler sunuyorlardi ancak bu sene enteresan sekilde surekli sms atip indiriminiz bitecek diyolar. Gecen gun telefon ettiler. Su an 28tlye kullandigim tarifenin onumuzdeki aydan itibaren 44tl olacagini soylediler. Ben de kendilerine durumu izah ettim. 44 tl verdikten sonra baska hat kullanirim dedim. Pek orali olmadilar. Sonra musteri hizmetlerini aradim 3 hattimin hepsi icin gecerli olan bu durum icin bilgi aldim kayit actilar. Donecegiz size dediler ve aramadilar. Onceden 2 gun sonra ararlardi simdi aramadilar ve resmen numara tasima icin ellerinden geleni yapiyorlar. Simdi turkcell de 34 liraya lifecell tarifesi var ona gecerim falam dedim siz bilirsiniz dediler. Cok enteresan normalde saatlerce dil dokerlerdi. Indirim yapmayacaklarini soylediler israrla. 44 lira verdikten sonra turk telekom kullanmak icin gecerli bi sebep bulamıyorum ben. 5 lira fazla verip turkcelle gecerim ama o parayi yine vermem bunlara. Kendilerine dedim ayni fiyattan devam edecekse kalsin ama pek orali olmadilar. Simdi 16 senedir kullandigim hattimi baska operatore tasiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ee artık ucuz birşey bulmak zor.
  • Telekom adamına göre muamele yapıyor. İndirim almak için faturasıza geçme talebinde bulunmuştum.Ararlar indirim yaparlar diye bekledim.Aramadan direk faturasıza geçirdiler, faturasıza geçme ücreti, ceza, o aya kadarki fatura olmak üzere bir sürü ücret çıkardılar.Bunların yüzünden zarar ettim.Konturlarım bitince bunlara kızgınlığımdan hattımı vodafona taşıdım. Telekom aynı tarifeyi kimine 25, kimine 29, kimine 35, kimine 40, kimine 45 TL.den kullandırıyor.Neye göre fiyatlandırma yapıyorlar bilmiyorum, fiyat konusunda kurumsallıkları yok, belli kriterleri yok.Kime ne tutturursam mantığı var başkasının 25 TL ödediği tarifeye ben niye 35 TL ödeyeyim ? bu nedenle dediğim gibi hattımı vodafona taşıdım.TT'un bu fiaytlandırma politikası onlara daha çok müşteri kaybettirir o zaman anlarlar yanlış yaptıklarını.Sen de başka operatöre geçersen bunlara dersini vermiş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo34

Telekom adamına göre muamele yapıyor. İndirim almak için faturasıza geçme talebinde bulunmuştum.Ararlar indirim yaparlar diye bekledim.Aramadan direk faturasıza geçirdiler, faturasıza geçme ücreti, ceza, o aya kadarki fatura olmak üzere bir sürü ücret çıkardılar.Bunların yüzünden zarar ettim.Konturlarım bitince bunlara kızgınlığımdan hattımı vodafona taşıdım. Telekom aynı tarifeyi kimine 25, kimine 29, kimine 35, kimine 40, kimine 45 TL.den kullandırıyor.Neye göre fiyatlandırma yapıyorlar bilmiyorum, fiyat konusunda kurumsallıkları yok, belli kriterleri yok.Kime ne tutturursam mantığı var başkasının 25 TL ödediği tarifeye ben niye 35 TL ödeyeyim ? bu nedenle dediğim gibi hattımı vodafona taşıdım.TT'un bu fiaytlandırma politikası onlara daha çok müşteri kaybettirir o zaman anlarlar yanlış yaptıklarını.Sen de başka operatöre geçersen bunlara dersini vermiş olursun.
    Valla 3 hattim icin de basvuru yapicam taahhut bitiyor bi kac gune hepsinde. Baska secenek kalmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• türk telekom çok cimri. arkadaşım türkcell kullanıyor adam 4 gb 25 veriyor ama bir sallıyor 4 daha geliyor sallamadan da geliyor nasıl bir hat anlamadım arkadaş. ben tt ile daha hediye görmedim çekmemesi de üstüne tuz biber..
  • Türk Telekom'un en az 10 yıllık müşterisiyim. Üzerime kayıtlı 5 tane numara var. Faturaları 30 Tl, 22 TL gibi farklı şekildeydi, en eski benim olduğu için benimki 14 TL idi, bunlar 1000 / 1000 / 6 gb içindi. Taahhüt bitince yüksek faturalar teklif ettiler, % 45 indirimle her birine 37 , 45 TL gibi fiyatlar teklif edilince ben de başka operatöre geçeceğimi söyledim. Bu numaralarla ilgili Nisan ayının ilk haftasında 507 ile başlayan bir numaradan aranarak 12 ay taahhüt verdiğim takdirde 1000 dk, 500 sms, 2gb için 15 Tl olarak fiyat teklif edildi, kabul ettim, sonuçta 5 numara 75 TL, iyi fiyattı. Ama bu ay gelen sms'lerde fiyatın 27 Tl olacağı söylendi. İtiraz ettim, ses kayıtlarını dinleyelim dediler, aradan 4 gün geçti, bugün aradılar o zaman 15 Tl denildiğini ama şimdi piyasa şartlarından dolayı 27 Tl olduğunu söyledi. Hatlarımı başka operatöre taşıyacağım için yeniden müşteri hizmetlerini aradım, numarayı taşırsam o zaman bana 27 TL ceza söylendi, sebep olarak taahhüt denildi. Taahhütü ben bozduğumda benden 27 TL ceza istiyorsunuz da siz o taahhütü bozup 15 liralık faturamı 27 liraya bana sormadan, iznimi almadan çıkardığınızda neden siz herhangi bir ceza bana ödemiyorsunuz dedim, cevap klasik "yapabileceğim hiç bir şey yok". "Kabul etmiyorum ve bunu tüketici mahkemesine taşıyacağım, numaralarımı da diğer operatörlere çok daha uygun fiyatlara taşıyacağım. " deyip kapattım.

Turkcell'de 25 TL var, 1000 / 1000 / 2 GB

Vodafone'a mecbur kalmazsam geçmeyi düşünmüyorum, çünkü bulunduğum yerde sıkıntılı

Tavsiyelerinizi acil olarak alabilir miyim? Ya da daha görünüz olması için yeni bir başlık mı açsaydım?

• Hepsi zam yapacak ama tcell bu aralar iyi gidiyor. Ttkom eski cazibesini kaybetti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telekom zam yaparsa kendi ayagına sıkar. sonucta yuksek fiyatlar odenecekse turkcell kullanır cogu kişi. buyuk cogunluk f/p olayı yuzunden telekomda sonucta.
  • bi sallıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Egm tarifesi için 3 ağustosda zam gelcekmiş öyle dediler m.temsilcisi madem öyle 3-5 fazla veririz adam gibi turkcell kullanırım. Bunların tek sebebi ucuz olmasıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: apollo34

Telekom adamına göre muamele yapıyor. İndirim almak için faturasıza geçme talebinde bulunmuştum.Ararlar indirim yaparlar diye bekledim.Aramadan direk faturasıza geçirdiler, faturasıza geçme ücreti, ceza, o aya kadarki fatura olmak üzere bir sürü ücret çıkardılar.Bunların yüzünden zarar ettim.Konturlarım bitince bunlara kızgınlığımdan hattımı vodafona taşıdım. Telekom aynı tarifeyi kimine 25, kimine 29, kimine 35, kimine 40, kimine 45 TL.den kullandırıyor.Neye göre fiyatlandırma yapıyorlar bilmiyorum, fiyat konusunda kurumsallıkları yok, belli kriterleri yok.Kime ne tutturursam mantığı var başkasının 25 TL ödediği tarifeye ben niye 35 TL ödeyeyim ? bu nedenle dediğim gibi hattımı vodafona taşıdım.TT'un bu fiaytlandırma politikası onlara daha çok müşteri kaybettirir o zaman anlarlar yanlış yaptıklarını.Sen de başka operatöre geçersen bunlara dersini vermiş olursun.
    neye göre yaptıkları belli bence. "kendi adamlarına"

• Sanırım OGER Telekom'un verdiği zarar kapatılacak.

Ben Türk Telekom'u bırakalı 4-5 sene oluyor. Hatlarımın bazıları Türk Telekom'da öylesine duruyor.

Diğer operatörlerde düzgün çalışan tele-sekreter servisi Türk Telekom'da düzgün çalışmıyor. 2001'de İş Bankası'nın ARiA olarak kurulan altyapının üstüne kuruldu her şey.
  • turkcellde 17.90 dı bizbize tarifesi sabit ücreti. 19.90 yapmış bu ay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bi şekilde indirim yapmıyorlar 31 tl ödedigim tarifeye 41 tl olur diyorlar her yolu denedim, faturasıza geçiş taktiği iptal etme taktiği bu sene işe yaramadı bende operator degistiricem yapcak birşey yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.