Şimdi Ara

Türk Telekom Xbox 360 Kampanyası !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben GTA oynamak için xbox almak istiyorum bazı sorularım var.

Kampanya içinde bunlar bulunmaktadır.

Xbox 360 Oyun Konsolu 4 GB (1 adet)
    Kinect (1 adet)
    Joystick (1 adet)
    Kinect Adventures Oyun (1 adet)
    Kinect Disneyland Oyun (1 adet)
    PES 2013 Oyun (1 adet)

Sormak istediğim birkaç soru var konsol hakkında.
    1.Xbox 360 4GB olması bir sorun teşkil edermi ?
    2.GTA V için konsol almak sizce mantıklımı ?
    3.Yaklaşık 7senedir pc'de oyun oynamaktayım gamepad'e aşina değilim alışabilirmiyim ?
    4.Daha Uygunu'nu bulabilirmiyim kinectli 250gb modeli bulunabilirmi ?
    5.Yeni nesil konsollar beklenmelimi ?
    6.Xbox Live Yıllık Ücreti Nekada
    r ?

Sorularımı yanıtlarsanız sevinirim kampanyadan yararlanmak isteyenlere aşşağıda kampanyanın adresini verdim başvurabilirler.

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Turk-Telekom-Xbox-360-Oyun-Konsolu-Kampanyasi

Kampanyaya 12 ay taahhüt vermek kaydıyla tüm vergiler dâhil aylık 89,00-TL (Seksendokuz TürkLirası) ödeyerek kampanyaya dâhil olacaklardır. [1100TL]
    Kampanyaya 24 ay taahhüt vermek kaydıyla tüm vergiler dâhil aylık 49,00-TL (Kırkdokuz TürkLirası) ödeyerek kampanyaya dâhil olacaklardır.[1176TL]
    Kampanyaya 36 ay taahhüt vermek kaydıyla tüm vergiler dâhil aylık 34,00-TL (Otuzdört TürkLirası) ödeyerek kampanyaya dâhil olacaklardır.[1224TL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeny21 -- 26 Ekim 2013; 6:14:07 >

• maxpeny21 M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hiç bulaşma derim 1200 liraya felan

1)250 gblık alabiliyorsan al.Çünkü gtanın 1.ci cdyi konsola yüklicen yada flash bellege atıcan buda konsolun hafızasına yetmicek 250 gblık alırsan demoları felan indirebilirsin.Oyun satınabilirsin birçok şey.
    2)Bence mantıklı.
    3)Bende ilk seferde alışamadım herkese oldugu gibi ama alışması 1-2 hafta sürebilir.
    4)Kardeşim sana 2.el sitelerine bakmanı öneriririm. 2.eller daha bundan 600 liraya hemde kinectli
    5)hayır.Microsoft 5 yıl daha destek vericegini söyledi.Bence xbox 360 almalısın.
  • Türk Telekom varsa işin içinde iki kere düşünmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Türk Telekom varsa işin içinde iki kere düşünmek gerek.

Haklısın

Nakit olarak ödeyecek gücüm yok cebimden 600TL nakit olarak ödersem

Gamepad'e alışma konusuna gelicek olursak pc'de bile gamepad takıp fifa oynayamayan biriyim shooter'lara nasıl alışabilirim hiçbir fikrim yok

Cevapladığınız için teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeny21 -- 26 Ekim 2013; 21:22:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maxpeny21

quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Türk Telekom varsa işin içinde iki kere düşünmek gerek.

Haklısın

Nakit olarak ödeyecek gücüm yok cebimden 600TL nakit olarak ödersem

Gamepad'e alışma konusuna gelicek olursak pc'de bile gamepad takıp fifa oynayamayan biriyim shooter'lara nasıl alışabilirim hiçbir fikrim yok

Cevapladığınız için teşekkürler :)

Taksitle al bir spotçudan, D&R'dan bile alsan daha ucuza alırsın bundan. Ayrıca Kinect'li paket sana gelmez sen 250 GB Slim al, GTA 5'in zorunlu yüklemesi var onu yapmak zorundasın.

• Çok pahalı alma:Fiyatı normalde 521 tl bu paketin.Neyin kafasını yaşıyorsunuz kazık yemeyin 800tl zararla çıkarsınız ona göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

Çok pahalı alma:Fiyatı normalde 521 tl bu paketin.Neyin kafasını yaşıyorsunuz kazık yemeyin 800tl zararla çıkarsınız ona göre.

icinde kinect ve 3 oyun var 520 lira olmasi imkansiz. ben sadece 4gb lik versiyonu 520 liraya aldim yaninda klasik kutu icerigi haricinde hic birsey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Me Up When I Care -- 27 Ekim 2013; 0:07:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 oyun olursa fiyat 700olur ama turk telekomun bu fiyatı para tuzağı

• yeni nesil konsol olarak ps4 almayı düşünüyordum fakat ps3 oyunlarının ps4'te çalışmayacağını duydum birçok oyundan mahrum kalıcaktım :) ps3 alıcaktım fakat xbox online altyapısının daha iyi olduğunu duyunca xbox almak istedim yeni nesil konsolların çıkmasına pek birşey kalmadı.1200TL Civarında olacağı söyleniyo ps4'ün ps4 almayı düşünüyordum fakat gamepadler ile neredeyse hiç oyun oynamadım :) gamepad'e alışamam diye konsol almamıştım zaten fakat almak istiyorum

Yıllarca pc'de oyun oynamış biri olarak gamepad ile fifa dahi oynayamaz iken FPS yada TPS oyunları nasıl oynayacağım hakkında hiçbir fikrim yok alışabileceğimi sanmıyorum benim durumumda olan arkadaşlar acaba alışabildimi bunu öğrenmek istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeny21 -- 27 Ekim 2013; 1:06:06 >
  • Türk telekomdan sütyen bile almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 27 Ekim 2013; 1:58:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazığın kazığı fiyat uzak dur o fiyata yeni nesil alınıyor.

• Bedava verseler bile arkana bakmadan kaç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxpeny21 M kullanıcısına yanıt
    Bundan bir sene cok kesin bir dille konsol almayacagimi, gamepad ile oyun oynamamin imkansiz oldugunu dusunuyodum. Ama sorna kuzenim bir xbox aldi, oynamaya gittin ve fifa, gears of war, red dead redemption, tomb raider ve daha bir suru oyunu arkama yaslanarak oynamasi cok daha zevkli geldi. Ardindan bende xbox aldim. Bir tek fps oyunlara alisamadim o da zamanla. Ama bu kampanyadan uzak dur bence, asiri bir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Me Up When I Care -- 27 Ekim 2013; 9:31:44 >
  • Xboxda fps oyunlar için klavye mouse var kablosuz hemde fiyatlarıda ucuz
    Adam en kaliteli fare klavyeyi almış xbox 360ına call of dutt black ops 2de onlinede milleti talan ediyor gerçekten çocuk oyuncağı olur adam daha sana dönene kadar sen kafaya sıkıp bitiriyorsun millet öyle şaşıyorki herkez oyundan çıkıyor ama süper oluyo hem pc tadını alıyon hemde orjinal oyun

• quote:

Arkadaşlar ben GTA oynamak için xbox almak istiyorum bazı sorularım var.

Kinect (1 adet)
    Joystick (1 adet)
    PES 2013 Oyun (1 adet)

3.Yaklaşık 7senedir pc'de oyun oynamaktayım gamepad'e aşina değilim alışabilirmiyim ?
    r ?

Sorularımı yanıtlarsanız sevinirim kampanyadan yararlanmak isteyenlere aşşağıda kampanyanın adresini verdim başvurabilirler.

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Turk-Telekom-Xbox-360-Oyun-Konsolu-Kampanyasi

Kampanyaya 12 ay taahhüt vermek kaydıyla tüm vergiler dâhil aylık 89,00-TL (Seksendokuz TürkLirası) ödeyerek kampanyaya dâhil olacaklardır. [1100TL]
    Kampanyaya 24 ay taahhüt vermek kaydıyla tüm vergiler dâhil aylık 49,00-TL (Kırkdokuz TürkLirası) ödeyerek kampanyaya dâhil olacaklardır.[1176TL]
    Kampanyaya 36 ay taahhüt vermek kaydıyla tüm vergiler dâhil aylık 34,00-TL (Otuzdört TürkLirası) ödeyerek kampanyaya dâhil olacaklardır.[1224TL]

Öncelikle aynı apraya geliyor hatta daha pahalı.
    1=4gb var gta5 flasa atarım yada bende harici bilgisayara baglanan kablolu hdd var oda olur sanırsam.yada gider 2.el alırm.
    2=Gta 5 için 4 gb sıfır konsol aldım kazık yedim mediamarkttan ama mutluyum.
    3=Gamepad fps tps oynayacaksan alışması zor öyle efelenip hard alma indiriyolar
    4=İkinci el sitelere bak ama ben güvenmedim bir sorun olursa o adamıda bulamam magazayıda.
    5=yeni konsol 1500 lira verene kadar xbox tüm oyunlarını bitirir ondan sonra ucuzlayınca 2. el düşünce alırım.
    6)yıllık 100 tl ama kalite paha biçilemez bende alcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: |HokkaBaZ|

quote:

Kinect (1 adet)
    Joystick (1 adet)
    PES 2013 Oyun (1 adet)

r ?

1=4gb var gta5 flasa atarım yada bende harici bilgisayara baglanan kablolu hdd var oda olur sanırsam.yada gider 2.el alırm.
    4=İkinci el sitelere bak ama ben güvenmedim bir sorun olursa o adamıda bulamam magazayıda.
    5=yeni konsol 1500 lira verene kadar xbox tüm oyunlarını bitirir ondan sonra ucuzlayınca 2. el düşünce alırım.

Yıllık 100TL Gayet makul bir fiyat 1sene boyunca xbox live servisinden yararlanmak için makul bi fiyat arkadaşların uyarısı üzerine xbox 360 türk telekomdan almayı vazgeçtim 2 3 hafta sonra bir internet sitesinden sipariş vermeye karar verdim fakat hala ortadayım yeni nesil'i beklesemmi yoksa xbox360 almak mantıklımı :) bilemiyorum.

klavye fare rahatlını Gamepad veremez gibi fakat arkadaşlar alışılabileceğini söylüyor.Soruları değiştirmem gerekiyor artık :D

1.Gamepad'e gerçekten 2 veya 3 hafta içerisinde alışabilirmiyim.[Daha önce hiç Gamepad ile oyun oynamadığımı göz önünde bulundurun lütfen :)]
    2.Yeni nesil konsollar geliyorken 7senelik bir konsol almak size mantıklı geliyormu ben biraz düşündüm mantık bulamadım sizden gelecek yorumlarıda bekliyorum.

Türk telekomdan sütyen almam diyen arkadaş

• LIVE sıkıntı değil,sorun yüksek internet ücretleri.
    ve taahhüt belası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |HokkaBaZ|

quote:

Kinect (1 adet)
    Joystick (1 adet)
    PES 2013 Oyun (1 adet)

r ?

Yıllık 100TL Gayet makul bir fiyat 1sene boyunca xbox live servisinden yararlanmak için makul bi fiyat arkadaşların uyarısı üzerine xbox 360 türk telekomdan almayı vazgeçtim 2 3 hafta sonra bir internet sitesinden sipariş vermeye karar verdim fakat hala ortadayım yeni nesil'i beklesemmi yoksa xbox360 almak mantıklımı :) bilemiyorum.

klavye fare rahatlını Gamepad veremez gibi fakat arkadaşlar alışılabileceğini söylüyor.Soruları değiştirmem gerekiyor artık :D

1.Gamepad'e gerçekten 2 veya 3 hafta içerisinde alışabilirmiyim.[Daha önce hiç Gamepad ile oyun oynamadığımı göz önünde bulundurun lütfen :)]
    2.Yeni nesil konsollar geliyorken 7senelik bir konsol almak size mantıklı geliyormu ben biraz düşündüm mantık bulamadım sizden gelecek yorumlarıda bekliyorum.

Türk telekomdan sütyen almam diyen arkadaş

2/3 hafta :D:D yuh 2 saatini alır ama fps dersen o biraz zorlar 1 hafta=fps 2 saat=diger oyunlar okadar gözünü korkutma çok güzel alettir biraz hırçındır kımıldatırsan cd yi parçalar.

• Ystersen alman için yardymcy olurum türkiyedeki en ucuz xbox 360 250 gb yanynda 1 oyun olan paket bu pakette 250gb harddisk veriliyor ve xbox 360 bide malzemeler + codbo2 ?u an en ucuz oldu?u yeri biliyorum ama son 8 ürün kalmy? bu gün alcam fiyaty çok iyi türkiyedeki en iyi en ucuz xbox bu!
    TT ninkinden daha iyi bu xbox paketi bundan daha ucuzu zor çykar face var özelden yolliyim hemen al ayryca sipari? ettikten 3-4 saat sonra kargocular kapynda olacak ama kurmak için internet lazym ve e?er online oynamak istiyorsan 1 senesi 100 en ucuz 100tlye bulursun oda sana dedi?im yerde online niye paraly ne saçmalyk diceksin ama bunu oku
    ps3de online bedava ama sadece online oynamaya yaryyor vee en lagly online sisteme sahip sony çok donuyor bozuk saçma
    Online oynamak için gold üyelik alcan oda en ucuz 100 tl sana dedi?im xboxta orda satylyyor ama gold üyelik alynca her ay 2 tane 2sinin de?eri 50 tl olmak üzere 2 tane dijitalllll bak kutu de?il dijital daha iyi dijital oyun veriyorlar senin oluyor istedi?in yerde oynayabiliyorsun ve online sistemi katlarca daha kaliteli emin olabilirsin
    xbox 360 ps3e bin basar e?er yeni nesil konsol alacaksan yurt dy?yndan sipari? et çok masrafly ama trye gelene kadar 3 ay sürer oda 2014 ?ubatta filan gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

Çok pahalı alma:Fiyatı normalde 521 tl bu paketin.Neyin kafasını yaşıyorsunuz kazık yemeyin 800tl zararla çıkarsınız ona göre.

icinde kinect ve 3 oyun var 520 lira olmasi imkansiz. ben sadece 4gb lik versiyonu 520 liraya aldim yaninda klasik kutu icerigi haricinde hic birsey yok.

Cok pahaliya almissiniz 4 gb ı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.