Şimdi Ara

Türk Telekom upload hızlarını arttırıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde Paul doanyye mesaj atmıştım upload hızları ile ilgili ve kendisi yakında yüksek upload hızlı paketler çıkaracaklarını söylemişti. Şuanda TTnet ile yüksek hızlı upload alan var mı? Sitede de hala upload hızı 2mbps diyor.
    ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taahhut veren seni beni kapsayacagini sanmiyorum. Olurda akn kalkarsa mesela ben 2 senelik 100 gb aknli taahhut verdim. Sen zaten taahhut vermissin akn sende kalkmayacak derlerse sasirmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akn sonrası hız arttırımı kararı tahahüütlü taahhütsüz herkesi kapsadı dolayısıyla akn kaldırılmasıda herkese kapsar. Ama bunun upload ile ne alakası var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upload hızı telekomda standart 2 mbps bazı yerlerde 4 mbps
    bu paket olarak satılmıyor ..ve cıkarsa bahtına
  • 2 mbit upload var hala ama çalışmaları varmış falan filan. 45 mbit upload kapasitesi olan hat için neyin çalışması onu anlamıyorum. Taahüt olmasa dakika durmam. 50/2 (100 GB AKK)
  • tihulusenkahinmisin T kullanıcısına yanıt
    Ben bu mesaji uyku sersemiyken baska konuya yazacagima bu konuya yazmisim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salimania kullanıcısına yanıt
    dün aradım sordum ceo nuz bana twitterdan böyle böyle dedi ne zaman upload hızı artırımı olacak dedim. bize henüz öyle bir bilgi gelmedi dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 ve üzeri için standart 4-5 yapsınlar 10, 20 gibi mbpsler için paket yapsınlar diğer firmaların standart verdiği hız için ekstra para vermeyelim
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    abi simetrik internetin standartlaşmaya başladığı bir dönemde 4-5 mbps bile utanç verici ya. Yıl olmuş 2018 bizim uğraştığımız işlere bak. akn kalktı kalkacak, taş devrinden kalma upload hızları, hala adsl bağlantısı ile internete çıkarılan bölgeler. Ayıptır günahtır.

Romanya nerede biz neredeyiz ya....
  • 4e çekmişler uploadu vdsl2 de galiba bi kontrol edin :D
  • AnarchyZone kullanıcısına yanıt
    20 gb kotalı. 20 gb'dan sonra 2'ye düşüyor.
  • yapcak bişey yok :( 2019 u beklicez kaldırıcaz diyolar ama inanmıyorum pek :)
  • AnarchyZone kullanıcısına yanıt
    uploadda kalkarsa efsane olur
  • hepsinde kaldırıcaklar yoksa ne anlamı kaldı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.