Şimdi Ara

Türk Telekom Şuanki Kalitesi Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 seneye yakın Turkcell kullandım önceden ve ne kadar zam yaparsa yapsın farklı operatöre geçmeye çekinirdim. Bu bence ailecek senelerdir Turkcell kullandığımızdan kaynaklı olabilir :) Ama son 3-4 senedir hangisi bol GB ve en uygun fiyatı veriyorsa ona geçtim. 2 yıla yakın Vodafone kullandım memnun kaldım sonra yeniden Turkcell'e döndüm. Son 1 yıldır tekrar Vodafone'dayım ve taahütün bitmesine son 1 ay kaldı. Vodafone'dan memnun olduğum için müşteri hizmetlini de aramama rağmen aynı paketi (20GB red tarife) şuanda 230 TL ödememe rağmen 450 TL fiyat çekiyor ve ben de vazgeçtim açıkçası %100 den fazla zam var ve neredeyse Turkcell'e aynı fiyatı veriyor. Türk Telekom'u araştırayım dedim bir baktım 20GB lık paketleri 180 TL den başlıyor. 12 ay sabit fiyatla devam ediyor bir de diğerleri gibi 6 ay 300 kalan 6 ay 500 demiyorlar. Ama daha önce hiç kullanmadım ve çevremdeki yakınlarımda hep Turkcell-Vodafone kullanıyor. TT kullanan arkadaşlar bir aydınlatabilirse çok sevinirim; TT konuşma-internet kalitesi nasıl ? Evim Pendik Sabiha Gökçen'e yakın. İş yerim de Ümraniye Tepeüstü'nde.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/asimsiz-ozgur-20gb-tarifesi

• 97-2012 arası Turkcell kullandım, bir daha da hiç dönmedim. Şimdiye kadar hep TT kullandım 2012'den sonra. İzmir ve çevresi için çok memnunum. Fakat bölgesel sorunlar olablir, çevrenizde kullananlardan bilgi almak en iyisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski avea kotuydu tt 2018 den buyana cok yatirim yapti bir turkcell kalitesi olmaz orasi acik ama vodafoneden daha iyi hizlari var en azindan yogun yerlede hizlar 1 mbps kadar dusmuyor buyuk sehirde tt sikinti olmuyor ben ankarada 3 yildir araliksiz tt kullaniyorum istanbul genelide hizlar ve cekim iyi diyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3-4 yıldır Türktelekom kullanıyorum özellikle internet olarak çok memnunum
    Türkcelle kıyasladıgımda sadece kapalı otoparkda çekim sorunu yaşıyorum onun haricinde şehir içinde hiçbir sorun yaşamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuan türktelekom için türkcell ile vodafone nun arasında diyebilirim

• Türk_Yıldızları kullanıcısına yanıt
    vodafondan kotuydu son zamanlarda gelisme var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone dan sonra değil tt dumanla haberleşmeye geçseniz yine üzmez…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/cell-mapper-kurulum-ve-ayar-rehber--151741626

Buradan bölgenizdeki çekimi kontrol edebilirsiniz eğer bölgenizdeki kullanıcılar veri yüklemiş ise.

• Selamlar.

Bulunduğum bölgede vodafone mobil hatlarda max 30 mbps veriyorken türk telekom 180 mbpslere kadar çıkıyor, stabil olarak 130-150 veriyor, açıkcası yıllarca vodafone kullandım türk telekomun bu durumunu gördükten sonra türk telekoma geçtim, memnunum, sizin bölgenizde durum farklı olabilir yine de araştırmanızı öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.