Şimdi Ara

Türk Telekom Port Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, taşındığımız için internet nakli gerçekleştirecektik. Telefondan Türk telekomu aradım binada boş port olmadığı internet nakli gerçekleştiremediler, tarife iptal edildi. Zaten tek alt yapı Türk telekomda bulunuyor. Başka alt yapılı internete geçme gibi bir lüksümüzde yok. Yaklaşık 2 haftadır falan uğraşıp duruyorum, internette biraz araştırma yaptım port talebinde bulunun falan dediler. Türk telekoma gidip port talebinde bulundum. İnternette yine araştırdım az buz, 6 aydır bekleyen bile varmış. Saçma sapan sorunlarla uğraşıyorum anlayacağınız, bu port olayını aranızda yaşayıpta çözümünü bulan var mı olayı hızlandırmak gibi?

• bekleyeceksin çaresi yok
  • Valla kardeş 3 yıl bekledim 1 yıl önce kazı yapıldı bir yıl sonra kablo çekildi geçen günde başvuru aldılar bugünde kablo bağlama yaptılar

Anlıcağın 3 yıl bekledik hala bekliyoruz bizim işlem kısa süre kaldı inşallah yakınbi zaman içinde kavuşucağız darısı başınıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caanduymaz C kullanıcısına yanıt
    Wifilere baktığımda full internet kaynıyor, taşındığımız binada yeni değil anlamış değilim :D
  • hlss H kullanıcısına yanıt
    hocam sizin yapacağınız en mantıklı iş. turk telekoma port başvurusu yapmak ve size port gelene kadar komşularınızla ortak olarak interneti kullanmaktır.
  • eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    Hocam port başvurusu yaptım. yeni taşındığımız için komşularla pek samimi değiliz, başvuruyu yaptığımız zaman en kısa süre içerisinde dönüş yapılacak falan dedilerde internette araştırdığım zaman 6 ayda bekleyen var 1 sene de hayırlısı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlss

Hocam port başvurusu yaptım. yeni taşındığımız için komşularla pek samimi değiliz, başvuruyu yaptığımız zaman en kısa süre içerisinde dönüş yapılacak falan dedilerde internette araştırdığım zaman 6 ayda bekleyen var 1 sene de hayırlısı artık

İnternet ile aran cok iyi degilse beklersin ama internetsiz yapamiyorsan komşularınla aranı yapmaya bak. Evlerine misafirlige gidin tanismak için evinize davet edin yoksa cok beklersiniz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom 4.5G sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.