Şimdi Ara

Türk Telekom Pokus [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
63
Favori
93.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

75tl iadeyi eylülde aldıysanız, bu ayın ödülünü vermezler.

temmuzdaki 30tl iade ağustosa sarktı. ağustostaki 75tl iadeyi vermediler. Rezillik

Mecbur eylülde alınıyor,sonraki ayın ilk iş günü dendiği için.Şimdi yapsak ekimde alamaz mıyız acaba?

• @AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM Hocam 29 Ağustos'ta alışveriş yapmıştım. 1 Eylül'de ödeme aldım. Kampanya detayında '' Kampanyadan 1 ay içerisinde yanlızca 1 kez yararlanabilirsin'' yazıyor. Ağustos'un ödülünü 1 eylül'de almış oldum ama Eylül 10'da alışveriş yapsam, alışveriş yapalı daha 1 ay olmadı diye 75tl'yi iade etmeyebilirler mi ? yada kampanya dönemi 01.08.2022 - 31.08.2022 'yi kapsar. her ay otomatik bizim kampanya kendini sıfırlıyor mu acaba ? umarım anlatabilmişimdir.

@İsmail D. Sanırım konuyu anlamadığın için boş yapıyorsun. Bak @AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM arkadaş temmuz ödemesi ağustos'a sarktı diyor. Demek ki senin de okuduğun her şey kağıt üzerinde doğru gerçekleşmiyormuş değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 5 Eylül 2022; 17:43:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
  • merhaba. pokus cafe restoran yemeksepeti kampanyasındaki şartlarsa Kampanyaya MCC kodu 5451, 5462, 5499, 5812 ve 5814 olan işyerleri dahildir. yazıyor. Sipariş verilen yerin hangi kodda olduğunu nasıl bilebiliriz ki ?

Dün 148TL daha yükleyip 152Tl'lik alışveriş yaptım trendyol'dan.

Önümüzdeki ay 75TL 'yi tekrar verir mi acaba? Daha önce pokus'tan gelen paranın üzerine ekleme yapıp, tekrar trenyoldan 150TL üstü alışveriş yapan var mı?

Ben de Ağustos ayında faydalanmıştım. Şimdi Eylül ayında tekrardan trendyol'dan alışveriş yaptım. Bence 75 TL'yi verir bir daha çünkü her müşteri 1 kere faydalanabilir yazmamışlar.

1 Ağustos'ta 30 lira iade geldi. 1 Eylül'de 75 lira iade geldi.

Bakalım 1 Ekim'de yine 75 lira iade gelecek mi?

Güneş ışığını iyi alan bir yerde deneyin.

Sinir harbi gerçekten.

Abi bir tek stüdyoda çekmediğim kaldı ne lanet işmiş. Zaten indirimde bitti kalsın dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigovic -- 16 Eylül 2022; 11:37:56 >
    kk alisveris referans : balıkkurdu, edgar1899, koko69, rostaicer, wehby, erdil790, BRİLANB, Crantola, xxxx06, Ts_Cihan, steinbeck0635, Rebelyus, rapsodiss, usorguncu, dederoid, baltacifatih, isolayn007, sevzogur, yebozkurt, şehzade666, mesaybelf, hsnkrc, Asdike, 42_JeoGenc_42, Ankİzmir, xxxx06, quarisma2005, 27fatih, philosopherx ...
  • Türk Telekom'dan gelen mesaj:
    quote:

Türk Telekom Hazir Limit ile artik mobil odeme limitinizi Pokus mobil cuzdana aktarabileceksiniz. Bu kapsamda Cerceve Odeme Hizmetleri Sozlesmesihttp://turktelekom.ly/sozlesme 16/09/2022 tarihinde guncellenecektir. 16/10/2022 tarihine kadar dilediginiz zaman kullanimdan vazgecme hakkiniz mevcut. Guncellemeler icin:
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Türk Telekom Mobil Ödeme > Servisler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/servisler/Sayfalar/turk-telekom-mobil-odeme.aspx

Pokus bu değişiklik ile aslında basbayağı Paycell'e benzemiş oldu. Daha iyi bir hizmet sağlar mı o bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KPossible -- 16 Eylül 2022; 21:48:53 >

• Trendyol cüzdana para atsak kampanyadan faydalanabiliyormuyuz ?

Banka kartı ile yüklemede komisyon alıyor.

Paycell'in kampanya çeşitliliğinin yarısı yok.

Paycell'in birçok açıdan bankadan eksiği yok.

Paycell'e göre tek artısı temassız kartı olması.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nirvanha kullanıcısına yanıt

Önceden bir arkadaş almış yazmış hatta, ben denedim bakalım olursa şansımıza olmazsa parayı geri çekeriz np

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.