< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Pokus [ANA KONU] (9. sayfa)

-
-
ben banka hesabından 75 daha aktardım tekrar 150 tl cüzdana yükledim sıkıntı çıkmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sağol hocam bakıyorum hemen
Ekleme: hocam peki bu ayın 150 yüklemesi sayılır mı bu yaptığın? Ekimde bi 75 gelir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1001 -- 1 Eylül 2022; 23:6:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip eden ayın ilk iş günü yani Ağustos harcamasının iadesi 1 Eylül (bugün) tarihinde yattı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ben aslında yoğum. -
Üye olmak istiyorum üyeliğiniz var diyor şifre giriyorum blokeli diyor şifre hatırlatma yapıyorum mbl-0013 hatası veriyor.2 Ay oldu MH hala çözüm bulamadı.Sorun ne olabilir fikri olan var mı acaba?
_____________________________ -
bence sayılır çünkü "Kampanyadan 1 ay içerisinde yalnızca 1 kez yararlanabilirsin." diyor. Kampanya süresince 1 kere demiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben bugün iadeleri cashback olarak anlıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ben aslında yoğum. -
Param,Nays,Fups kartlara para yükleme yapmak istediğimde pokus kart islemin güvenlik nedeniyle gerçekleşmemiştir.
Düzeldi sistem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanTR53 -- 2 Eylül 2022; 2:19:38 >_____________________________ -
Hocam, Param Kart'tan para çekerken veya başka bankalara örneğin Enpara'ya para gönderirken ücret alıyor mu?
_____________________________ Last of Us | God of War | Resident Evil | Legend of Zelda | Silent Hill | Prince of Persia | Golden Axe -
Hocam hiç para çekme işlemi yapmadım kendi bankana para gönderirken 2 TL işlem ücreti ve ne kadar atacaksan ona görede komisyon kesiyor para çekmede aynıdır bence. Nays gibi uygulamalara para yükleyip kendi bankana gönderebilirsin ücretsiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanTR53 -- 2 Eylül 2022; 2:21:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Nays'a gönderirken para kesiyor mu?
_____________________________ Last of Us | God of War | Resident Evil | Legend of Zelda | Silent Hill | Prince of Persia | Golden Axe -
Banka kartı olarak nays'a para yüklüceksin param kartindan ordan kendi bankana para gönderceksin. Para kesmez istediğiniz kişiye bile ücretsiz gönderebilirsiniz Nays uygulamasına bı bakın isterseniz çok güzel kampanyalar var bide.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanTR53 -- 2 Eylül 2022; 2:46:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Param'dan, Nays'a gönderirken para kesiyor mu diye sormuştum hocam.
telekom mağazasından hiç para yükleyen oldu mu ?
kredi kartı ile yükleme yapılıyor mu ?
yapılırsa yine 3 tl mi kesiliyor ?
limitler nerde yazıyor göremedim
bilen birisi aydınlatırsa çok sevinirim
_____________________________ -
kk yüklemesi için kimlik doğrulaması gerekli.
kk komisyon %1
kk ile yüklenen para çekilemez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 2 Eylül 2022; 3:10:15 >_____________________________ DOLANDIRICILARA KARŞI DIKKATLI OL ! -
29.08.2022 ağustos ayında 150/75 pokus kampanyasından yararlandım. Kampanya şartlarında her ay 1 kere kampanyanın kullanılabileceği yazıyor. Tekrar kampanyadan yararlanmak için bir ay geçmesini mi beklemeliyim (yani 29.09.2022'den sonra mı sipariş vermeliyim) , yoksa eylül ayı içerisinde sipariş versem ekim ayında 75tl tekrar yatar mı karta?
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
30 gün beklemek gerekmiyor, her ay bir defa yararlanılır, yani ağustosta 1, eylül de bir.
Daha önce 200 tlye 50 tl indirim böyleydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X