TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (102. sayfa)
-
-
arkadaşlar türkcellden bu pakete geçiş yapıcam devlet memuru olduğum için masabaşında oturuyorum internet yetmiyor. sormak istediğim bir kaç bişey var.
Okuduğum kadarıyla sınırsız sosyal medya bazen kotadan yiyormuş diyorlar. Ben dışarıda Youtube kullanmam hani evimde wifi var zaten iş yerinde sadece instagram twitter falan girerim bunun için alıyorum.
Gördüğüm kadarıyla herkes youtube'den şikayetçi kotadan yiyor diye son durum nedir. ücret falan sıkıntısı yok rahat olayım yeter. instagram ve twitter kotadan yemiyorsa youtube'de arada falan yiyorlarsa görmezden gelebilirim. Wep'ten hiç sosyal medyaya falan girmem hep ios uygulamadan girerim iphone 11 telefonum var. bi kaç yerde wepte yiyor uygulamada yemiyor vsvs. tarzı sohbet geçmiş diye söylüyorum full uygulamadan girerim.
son olarak sınırsız veriyoruz dur kısıtlama getirelim diyorlar mı? yoksa akıcı normal şekilde gezinebilir miyim lütfen yardımcı olun. Çünkü 10 aylık türkcell taahhütümü bozup geçicem akıl almadan bir işlem yapmayayım.
Sanırım hediye internet gelince ondan yiyor diyorlar buna tamam. Ama ana paketten yemiyor galiba dimi. Zaten normal şartlarda 20gb internette yeter instagram ve twitter sınırsız olursa. ne diyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pw.Onur -- 24 Ağustos 2022; 11:10:54 >
-
1 senedir kullanıyorum hala daha bu paketteyim. aşırı youtube kullanımım var neredeyse hepsi de paylaşımla samsung tabletten. hediye paketler hariç youtube hiçbir zaman ana paketten düşmedi.diğer sosyal medyaları kullanmıyorum.
-
bu kotadan yiyor diyenler var onlar niye öyle diyor acaba. hediye GB'dan yiyorsa normal bende instagram için alıyorum daha çok bide twitter işte youtube girmem müzik dinlemek için anca arada bir spotify kullanıyorum zaten. evimde de 50mbps wifi var. bana gün içinde götürsün yeter
-
hocam bu dediğinizi ben de fark ettim ve buraya yazmaya gelmiştim, gördüm ki baya detaylı anlatmışsınız zaten, peki bu durum sadece hotspot da mı oluyor? normal telefon üzerinden de kullanırken oluyor mu, ben genelde telefondan girmiyorum hotspot ağırlıklı olarak kullanıyorum
-
Bu pakete geçecek olan varsa geçmesin aşırı rezil bi paket hiç memnun kalmadım. Öncelikle kesinlikle hotspot internet paylaşımı yapılınca kotadan yiyor bunun hiçbir çözümü yok. Ayrıca mobilde kullanırken bile kendi kendine youtube dan ve instadan yediği oluyor. Ayrıca türk telekomda nedense durdur paketi yok. Normal internetim bitti ben de zaten insta sınırsız dedim. Girmez olaydım sınırsız yine devreye girmemiş kendi paketimden ek paket almış. Ve işin kötüsü mesajlar da 2 saat sonra geldi. Bu ayki fatura 200tlye çıktı. Ben yandım siz yanmayın ben bu ay bitimi iptal edicem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tarifede ilk 12 ayım eylülde bitiyor. %20 indirim ile 54 tl den kullanıyordum ama indirimin herhangi bir belge sunmadan uzatılmayacağını söyledi mh. İkinci dönem 82 tl den devam edicek dedi. Sizce 82’den bu pakete devam mı, yoksa alternatif var mıdır başka operatörlerde?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
82 liraya böyle tarife bulamazsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi paketleri inceledim de, farkettim hocam. Devam o halde, teşekkür ederim :)
Hotspot paylaşınca sosyal medyanın normal internetten yemesi, sil süpür geldiğinde yine sosyal medyanın o paketten düşmesi gibi sorunların üstüne, bugün müşteri hizmetlerinden gelen teklifle prime 30gb+10gb tarifesine 93 tl den geçiş yaptım
ee hacı zaten 20gb+ internet veriyor sana bide üstüne instagram ve youtube sınırsız yine de yetmiyor mu? mesela şimdi 40gb+ pakete geçmişsin de instagram ve youtube kullanan biriysen zaten yine yetmeyecek ne kadar kullanıyosun bilmiyorum tabi de
-
Yok hocam, mesajda söylemek istediğim sınırsız sosyal medya olayının bu tarifede biraz saçmalamasıydı. Ben genelde dakikayı yettiremiyorum, ek paket almak zorunda kalıyorum. Bir de 12+12 ay taahhüt verdiğim için bir sonraki yılı da garanti altına almak istedim 103 tl den devam edicek sekilde. Kendi kullanımıma uygun seklin bu olduguna karar verdim, yoksa bu paket avantajsız diyemem asla :)
turk telekomu btk ya sikayet ettim, youtube paketi sozde sinirsiz ancak uygulama disinda bir yerden girerseniz kotadan goturuyor. Siz de sikayet edin arkadaslar.
Arkadaşlar ne dersiniz paket iyi midir? Aktif youtube premium kullanıcısıyım youtubeyi twitteri ve instagramı çok fazla kullanıyorum canlı yayınlar vs vs. Sınırsız internet için vodafonedeki gibi videonun kalitesini düşürme olayı vs oluyor mu?
Bir de 750 dakika az geldi ek 500 dakika almak istesem üstüne ne ücret çıkar acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 68023967 -- 1 Eylül 2022; 14:35:23 >
Arkadaşlar bu yeni Festival 20GB paketine geçsek şimdi uygulama kullanırken YouTube Instagram ve Twitter 20 GB internetten mi gidecek?
Ve buwww.selfy.com.trAnlık Mesajlaşma Kampanyası | Faturalı Kampanyalar | Selfyhttps://www.selfy.com.tr/yeni-musteri/faturali-kampanyalar-ve-tarifeler/selfy-anlik-mesaj-kampanyasi
Kampanyayı alabilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
YouTube Vanced kotadan düşürüyor mu deneyen var mi acaba?
Beyler paket bitince ek internet aldığınız zaman sosyal medyalar bu paketten mi gider?
Ayrıca ben hotspot giriyorum normal netten gitmiyor. Sosyal medya kısmından bağlanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan.kocatepe -- 7 Eylül 2022; 20:50:48 >
Tanımlı
Bu tarifeyi 120 ye versinler düşünmem geçerim gayet iyi sınırsız sosyal medya olması özelikle youtube gerçekten büyük avantaj. Her ne kadar evde İnternet olsada. Türkcell'de saçma sapan tarifeye 170 TL veriyorum..
125 tl zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X