Şimdi Ara

Türk Telekom kutu başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dün telekoma gidip binanın yeni olduğunu ve kutu talep ettiğimi söyledim ama benden dilekçe istemediler kendisi sistemden talep oluşturdu bi sıkıntı oluşurmu bi farkı varmı 2.si kutu işlemini hızlandırmak için napabiliriz yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

• Araya bir bakan, millet vekili (akp üyesi) dayınız, belediye başkanı veya türk Telekomda çalışan bir akrabanızı sokabilirseniz işlemleriniz hızlanır. Aksi halde keyfi bir durum söz konusu bekletecekler 2 günde de bağlanır 2 senede de. 2 aydır bekliyorum ben en az 6 ay süre verdiler kaldı 4 ay hayırlısı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: envertr

Araya bir bakan, millet vekili (akp üyesi) dayınız, belediye başkanı veya türk Telekomda çalışan bir akrabanızı sokabilirseniz işlemleriniz hızlanır. Aksi halde keyfi bir durum söz konusu bekletecekler 2 günde de bağlanır 2 senede de. 2 aydır bekliyorum ben en az 6 ay süre verdiler kaldı 4 ay hayırlısı..

btk ya başvur hergün kardeşim problemin 1 haftada çözülür
  • btkya bende yazdım hocam ama daha bi dönüş olmadı twitterdan mesaj atmıştım ordan dönüş yaptılar ardından fotoğrafdaki mesaj geldi bu bi gelişmemidir yoksa standart herkese giden mesajmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz19071991

btkya bende yazdım hocam ama daha bi dönüş olmadı twitterdan mesaj atmıştım ordan dönüş yaptılar ardından fotoğrafdaki mesaj geldi bu bi gelişmemidir yoksa standart herkese giden mesajmı

kardeşim merhabalar öncelikle bende aynı dertten muzdariptim bunu belirteyim öncelikle taşındığım yerde 1 senedir başvuru yapmıştık ne gelen oldu ne giden telekom il müdürlüğünemi gitmedim dersin adam bana bir haftaya gelicek dedi 2 ay gelen giden arayan soran olmadı ve bidahaki gidişlerimizde tersledilerde belediyeye suç falan attılar bildigin ttnet yani. bende çok takıntılı biriyimdir illa yaptırırım hergün btk ya aşşağılayıcı şekilde yazdım hergün hergün hiç durmadan 5 inci yazışımdan sonra 1 senedir başvurumuza gelmeyen ttnet tüm mahalledeki evlere internet çekti şunuda belirteyim mahalledeki herkesle görüştüm 2 sene önce başvuranlar aynı şekilde ttnet il müdürlüğüne başvuranlar çözüm yaptıgım yol oldu umarım yardımcı olmuşumdur

• Yazıyorum bende hocamda btkya daha mesaj okunmadı cevap bekliyorum iki kere yazdım sokaktaki binaları inceledim şebeke direklerden geliyor bizde yok kutu koymaya geldiklerinde hat çekiyolarmı yoksa önce hattımı halletmemiz gerekiyor

• quote:

Yazıyorum bende hocamda btkya daha mesaj okunmadı cevap bekliyorum iki kere yazdım sokaktaki binaları inceledim şebeke direklerden geliyor bizde yok kutu koymaya geldiklerinde hat çekiyolarmı yoksa önce hattımı halletmemiz gerekiyor

hocam önce kutuyu hallediyorlar yalnız sunuda belirteyim aynı anda sikayet var a sıkayet açmanızda sizin için etkli olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk telekom iptal olan hat
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam hocam onuda denerim denemediğim şey kalmadı zaten ben daha perşembe gunu başvurdum ama biliyorum bunların ağırdan alıcağını o yuzden baştan işi sıkı tutuyım dedim

• quote:

Tamam hocam onuda denerim denemediğim şey kalmadı zaten ben daha perşembe gunu başvurdum ama biliyorum bunların ağırdan alıcağını o yuzden baştan işi sıkı tutuyım dedim

hocam ttnet e kalan işiniz çok geç olur ben evime gelen arkadaşlarla konuştum ttnet çalışanı olmalarına rağmen saha ekiplerinin keyfine kaldıgını söyledi belki 2 sene belki 3 sene :)
  • Hocam diyorum ya ttnete bırakırsak tabi yapmazlar o yuzden daha en baştan şikayet etmeye başladım sen başvurduğunda mesaj gelmişmiydi böyle

• quote:

Hocam diyorum ya ttnete bırakırsak tabi yapmazlar o yuzden daha en baştan şikayet etmeye başladım sen başvurduğunda mesaj gelmişmiydi böyle

hocam gelmemiş olması laazım bana mesaj
  • böyle bi mesaj geldide ondan sordum acaba herkesemi geliyo diye
  • Yeni yapıla bina için başvurmuştüm
    3 yil sonra geldi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MyhM66

Yeni yapıla bina için başvurmuştüm

hocam civarda yeni döşenen binalara bakın hat çeken arkadaşlar teelefon numaralarını falan koyuyorlar ttnet bağltatmak için arayınız falan diye el altından yaptırabilirsiniz ttnet çalışanlarına buda benden size bi kıyak olsun :)
  • Ben 8 ay bekledim altyapıyı araya adam soktuk ancak çözüldü internet işin Allah sabır versin

• quote:

Orijinalden alıntı: DrOzanB

quote:

Orijinalden alıntı: MyhM66

Yeni yapıla bina için başvurmuştüm

hocam civarda yeni döşenen binalara bakın hat çeken arkadaşlar teelefon numaralarını falan koyuyorlar ttnet bağltatmak için arayınız falan diye el altından yaptırabilirsiniz ttnet çalışanlarına buda benden size bi kıyak olsun :)

Hocam işleyiş once kutu sonra hat diyemi oluyır bizde hatda yok kablolar direklerden gidiyo zaten burda kazı işlemi filan gerekmiyor

• Adamın yoksa 6-8 ay beklersin.
  • Telekomcular niyahet kutu koyduk diye aradılar. Binayı gezdim kutu falan yok. İnternet başvurusu yaptığım yere gittim internet bağlantınız yapılmış deyip modem verdi. Dedim kablo vs. binada telefon hattıyla ilgili birşey yok telekomcu da görmedim hattınız bağlandı şurdan çekin hattı kablo vs diyen olmadı nereye takacam bu modemi tövbeler olsun.. Sonra ttnet müşteri hizmetlerini aradım bulunduğunuz yerde port yok diyerek başvurunuz iptal oldu diyorlar. Bu nasıl iştir anlayamadım. Valahi hasrettin hoca hikayesine döndü.. Forumda da birçok benzer konu var nereye yazacağımı da şaşırdım. Süperonline 2 günde modemi kendileri bağlayıp gitmişti bu ttnet ile ilk tecrübemiz.. Kutudan modeme kadar hat çekme işleminden abone mi sorumlu ttnette?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.