Şimdi Ara

Türk Telekom İnternet Bağlamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir ay öncesine kadar Süperonline abonesiyidim.Taahhüt bittiği ve süperonline adslde Türk telekom altyapısı kulladığı için işim düştüğü zaman çabuk hallederim düşüncesi ile Türk Telekom'a abonelik başvurusu yaptım.Bana internetiniz 3 gün içinde bağlanır dediler sonrası zaten bayramdı.3 gün sonunda müşteri hizmetlerini aradık ve randevu verilmemiş size randevu veriyoruz cumartesi ekipler bağlar dediler, gelen giden olmadı.

Araya bayram girdi bu hafta olmaz düşüncesi ile sonraki haftayı bekledim sonraki hafta da gelen giden olmadı.Bayiyi aradık bu bizim işimiz değil bağlantıyı telekom yapacak dediler kendi görevlerini tamamladıklarını söylediler.Bugün Telekom Ankara İl müdürlüğüne gittim ve burada bana saha dolabında sorun olduğu söylendi.Madem öyle 6 EYLÜL'den beri beni neden bekletiyorsunuz ve aradığımızda bilgi vermiyorsunuz?Ne zaman sorun çözülür dediğimizde 1 ay da sürebilir 6 ayda kesin birşey söyleyemeyiz dediler.

Bir ay önce ben oturduğum dairede süperonline kullanıyordum ve Türk Telekom altyapısı vardı.4 yıl önce ben bu dairede TTnet kullandım.Madem sorun vardı şuan komşular nasıl kullanıyor?Abonelik yapmadan önce haber verseniz bağlatmak ile hiç uğraşmasak.Şu forumda internet bağlantısında sorun yaşayanlar olarak sokağa çıksak miting meydanı doldururuz.

Bu işi çözebilen birisi varsa nasıl çözdüğünü anlatırsa sevinirim.Okul başladığı için kardeşim ve benim internet ihtiyacımız daha da arttı. Var mıdır bir çözüm yolu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom mobil
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.