Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.222
Cevap
126
Favori
735.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nerede fiber çıkıyor hocam, onu da paylaşın.

Bu ekrandaki sorguya göre binanızda TT VDSL altyapısı ve SOL Fiber altyapısı var.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

cevaplar için teşekkürler. şimdi süperonline aradım altyapım turkcell fibermiş binada 1000 fiber varmış ama eve kaç alabileceğimi öğrenmem için 1000 açmam lazım dedi ama minimum %60 alırsınız dedi. acaba tarife değişikliği yapmadan evde maksimum kaç hızı alabileceğimin öğrenmemin bir yolu yok mu?

• manuelkart M kullanıcısına yanıt

O ne saçma bir bilgilendirme yahu. Daireye kadar fiber varsa ki var 1000 mbps hizmet almanız gerekiyor. Merdiven altı firmalar böyle salakça bir cevap vermiyor.

• wonderer41 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı şekilde kullanmadığım modem için ücret ödediğimi kendi modemi kullandığımı bu sebeble kendilerinin verdiği modemi iade edeceğimi belirterek bir şikayet oluşturdum. Geri dönüş yaptılar. Türktelekom ofisine imza karşılığı teslim edebilirsiniz dediler. Sizde ricam faturanız çıktığında ne kadar bir düşüm olduğunda paylaşırsanız bende ona göre iade yapmayı düşünüyorum.Temsilci Ücret indirimi olup olmayacağı konusunda bana bilgi vermedi.

Birde sizin teslim günle alakalı indirim olacaktır diye düşünüyorum mesela ayın 1 inde teslim yapsaydınız modem kullanım ücretinin tamamı indirim olarak yansımalıydı diye düşünüyorum. Siz ne zaman teslim yapmıştınız hocam? Yada fatura detayını paylaşmanız mümkünmüdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 14 Aralık 2024; 10:7:46 >
  • Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

evet dediğiniz gibi bir durum var. Benim abonelik başlangıcım 5 eylül. Modemi de 14 ekim gibi iade etmiştim. Kasım ayı tamamen HGW ücretsiz ilk dönemimdi. Şu anlık son faturalar bu şekilde, ilk aya göre 35 değil 25 liralık bir fark olmuş, o kısmı yanlış aktarmışım.

Yanlış hatırlamıyorsam önümüzdeki aydan itibaren tarife ücretim de 1000 lira civarlarına çıkacak taahüt gereği. Ben net olarak 65 TL'lik bir indirim olur diye bekliyordum ama öyle olmadı gibi gözüküyor.

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU

ilk ay detaylar:

ikinci ay detaylar

üçüncü ay detaylar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonderer41 -- 14 Aralık 2024; 15:11:20 >

Hocam sizde benim gibi eylül ayında abonelik başlatmışsınız bende şuan modem kullanım ücreti 75 TL sizde faturanıza bakarak hesapladım 75 TL modem kullanım ücreti mevcut o konuda aynıyız. İnceledğim kadarıyla sizin Ekim ayının 10 'nuna kadar modem kullandığınızı hesaplayarak 24,19 TL modem kullanım ücreti ekim faturanıza yansımış. Kasım faturanızda 75 TL olması gereken modem kullanım ücreti faturanızda hiç gözükmüyor. Benim burdan anladığım dolaylı yoldan modem kullanım ücretinden kurtulmuşsunuzTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU  Bu yolla bende en kısa sürede iade süreci başlatıcam bakalım hakkımızı aramak lazım diye düşünüyorum. Gerekirse tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum. Emsal bir thh kararı aldığını söyleyen birini buldum kararı alabilirsem paylaşıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 14 Aralık 2024; 16:7:55 >
  • manuelkart M kullanıcısına yanıt

Niye daire üst kattaysa üst kata basamıyor muymuş fiberi su mu bu yaTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU  hey Allah'ım ya nasıl mh bunlarTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU 

Dahil olduğunuz kampanyanın tam adı nedir hocam?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Fiberde Büyük Fırsat Kampanyası_2

• Başka operatörden geçişte uzun süreli taahhüt ile yararlanabileceğimiz bir kampanya yok mudur?

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt

Başka internet sağlaycılardan geçiş kabul etmiyorlar. Yeni abonelik istiyor TT internet sitesindeki fiyatlara göre biraz daha uygun, koşullar kısmında sayılan ikamet bölgesinde yaşıyorsanız yararlanabilirsiniz.

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONUbireysel.turktelekom.com.tr
    Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Sayfalar/diger-teklifler/fiber-hizla-tanisma-kampanyasi.aspx

https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Sayfalar/diger-teklifler/fibere-davet-kampanyasi.aspx

https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Sayfalar/diger-teklifler/fibere-davet-kampanyasi-100-mbps.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 14 Aralık 2024; 21:57:35 >

• Merhabalar, binaya fiber kutu koyuldı ve bağlantı sağlandı getirilen modem zte h3600p ama bu modemin ara yüzünden snr margin veya hat değerlerini gösteren sayfa gözüme çarpmadı bilen var mıdır nereden ulaştığımıza
  • hamıgo H kullanıcısına yanıt

Fiber altyapıda hat değerleri olmaz hocam.

• hamıgo H kullanıcısına yanıt

zte h3600p memnunmusunuz?Kablolu,kablosuz hız testleriniz nasıl?

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Şöyle anlatayım kablolu deneme fırsatım olmadı şuan da eski tarifeme devam ediyorum 50mbpslik ama bende asus ac750 modemi varken ulaşamadığım menzilden daha kararlı ve kapsama alanı daha geniş bir şekilde faydalanabiliyorum bence gayet iyi
  • Telekom Çok Yavaş çalışıyor 2021den beri yan binada fiber kutu var haritadada fiber gösteriyor ben bakıyorum hiper vdsl çıkıyor ve tüm sokak böyle sadece 1 binaya kutuyu koyup gitmişer

Her sene yazıyorum bunlara cevap olarak altyapı çalışmalarımız devam ediyor diyorlar alt tarayı yan daireye kablo atacaksınız bina içinde siyah bir kutuda koydular içerisine misina :) gibi ipte çektiler

2025 oldu hala hareket yok 4 yıl olacak ne gelen var ne giden diyordumki geçen hafta birileri geldi binalara kablo çekiliyor Bu seferde 2 - 2 binaları atlıyorlar sizin bina gözükmüyor diye Söylendi :D

Bunun içinde 2029 kadar fiber kutu binaya bağlanacak gibi duruyor zaten 2021e kadar 10yıldır 4mbps ile idare ettik en azından vdsl ile az biraz rahatladı artık bekleriz yine 3sene 5sene kadar :)

• ya bu ont cihazları genelde çoğu kişide ya nokia ya da huawei. bize niye zte taktılar ya?..

bu üçü arasında bir fark var mı acaba internetin kalitesini etkileyen.

ya da huawei ont bulsam bir yerden ışık alabilir miyim acaba büyük ihtimal alamam kesin kodlamışlardır bunları ama yine de sorayım bileniniz varsa.
  • muratdanis kullanıcısına yanıt
    Merhaba ont ve modem resmi atabilirmisimiz
  • Emre7492 E kullanıcısına yanıt
    hocam evde değilim internetten buldum görselleri bunların aynısı.

• muratdanis kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.