Şimdi Ara

Türk Telekom Fiber Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bugün 1000 hız yeni başvuru dahilinde ont cihazı ve modem takıldı. Modem kabloluda bilgisayarda 950 aşağısını görmüyor bu süper. Ancak kablosuz da çok yakınında bile bazen 150 görüyor ki bence bu hız değeri çok düşük. Uzaklaşınca 60-70ler bile hak getire.

Öncesinde turknet kullanıyordum ve keenetic extra dsl kullanmaktaydım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Giga fiber için uyumlu olmadığını biliyorum.

Belli ki bu TT modemi kullanılmayacak seviyede çünkü evde 1000 hız varken 150 hız almak istemiyorum kablosuzda. Kablosuzda elbette kesinti olacağını biliyorum ancak en az 500-600 görmeliyim bence.

Sizin tavsiyeleriniz nedir? Elimden gelse verdikleri modemi iade edip aylık 75 lira kiralamasından kurtulacam. Hangi modemleri tavsiye edersiniz? Evde açıkçası kablosuz bir mesh sistemi kurmak istiyorum.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama "uygun" olarak sayılabilecek bunlar var.
    Mesh sistem için Mercusys bakabilirsiniz, önceki deneyiminizden memnun kaldıysanız Keenetic ile devam edebilirsiniz
    3719 TL
    amazon
    Mercusys Halo H80X 2-pack, AX3000Mbps, Dual-Band, Gigabit Portları, 150'ye Kadar Cihaz Bağlanabilir, 460 m²'ye Kadar Kapsama, Akıllı Bağlantı, Mobil Uygulama ile Kolay Kurulum, Wi-Fi 6 Mesh Sistemi
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B94L571G?ref=cm_sw_r_cso_cp_mwn_dp_RVT3ETRH8NV1AXJ12NBK&ref_=cm_sw_r_cso_cp_mwn_dp_RVT3ETRH8NV1AXJ12NBK&social_share=cm_sw_r_cso_cp_mwn_dp_RVT3ETRH8NV1AXJ12NBK

3339 TL

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkür ederim.

LG8245X6-50-Türk Telekom gelen ürün modeli.

Attığınız 1. Linkin çalışma mantığı nasıldır? Teknik kısımlara pek hakim değilim. VDSL varken ethernet kablosunu iki modem arası çekip kablosuz dağıtmıştım kayıp olmasın diye. Ancak kablosuz bir şekilde odalara bu 1000 hızı 400-500 bile dağıtabilsem benim için o kötü görüntü ortadan kalkmış olur.

• Burada incelemesi var. 10. Dk sonrası testler var.

little-actor-33d on notion
    MR90X 刷入官方 Openwrt | Notion
    https://little-actor-33d.notion.site/MR90X-Openwrt-02168ca4238941f79f99a4fc18023970

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom modem
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.