Şimdi Ara

Türk Telekom Fiber Akşamları Hız Düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom FTTH abonesiyim. Gündüzleri hiçbir sorun yokken son birkaç gündür akşamları belirli bir saatten sonra aşırı hız düşüklüğü ve yaklaşık 50 ms gecikme artışı sorunu yaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahsettiğiniz gibi son iki üç gündür akşamları bu problemi bende yaşıyorum.

Orijinalden alıntı: Benizakura

Aynı sorun bende de var. Ben Türk Telekom FTTH altyapılı Millenicom kullanıcısıyım. Normalde 100mbps paketim şu anda 30mbps'yi zor görüyor.

Millenicom da gayet normal bir durum.3 ayınız dolduysa TT'a geri dönün veya yan ISS olarak Gibir net öneririm.Milleni parasına göre en kötü hizmet veren ISS lerden biri. Trafik denetleyici var ping yüksek ve akşamları hız düşümü gayet standarttır.4-5 ay deneyimledim ben de.

GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • aynı sorun bende de var bu genel bir uygulama mı acaba? 2 gündür bağlantı hızı çok yavaşladı 100mbps internetim var yurtiçi en fazla 10mbps yurtdışı ise 2-3mbps hızlarına düştü rezalet bir durum

• bu sıkıntıyla ilgili bir bilgi var mı? belirli saatlerde sistemli bir şekilde uygulanmaya devam ediliyor akşam 5'ten gece 1'e kadar hız kısıtlaması yapılıyor bu resmen dolandırıcılıktır. Memlekette bir tane düzgün internet sağlayıcı yok hepsi tüketiciyi nasıl dolandırırım kafasında vallahi bıktım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subaortik -- 16 Kasım 2020; 17:46:59 >
  • Son birkaç haftadır ben de aynı sorunu yaşıyorum. FTTH 50Mbps kullanıyorum, her arıza kaydında iç tesisatı kontrole geliyorlar, ısrarla gelmeyin dememe rağmen. Ya gerizekalılar ya da sorunu özellikle görmezden gelmeleri söyleniyor. Umarım en kısa sürede çözülür ve bir daha yaşanmaz, sorun devam ederse taahhütsüz iss'lerden bir farkı kalmayacak TT'nin.

Aynı problemi abone olduğumdan beri yaşıyorum ben. Hiçbir şekilde çözüm bulunmadı.

Aradığımda da ilgilenilmiyor zaten. çözüldü diyerek kapatılıyor.

Sorun nerede onu da bilemiyorum.

Ftth sistemlerde bu problem varsa adsl, vdsl hiç düşünemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodyxTR -- 21 Kasım 2020; 21:2:59 >

Orijinalden alıntı: Aquilani

Aynı sorunu dsmartta yaşıyorum, hatta sırf bu yüzden vodafone ya da türk telekoma geçmeyi planlıyordum lakin gördüğüm kadarıyla herkeste bu problem yaşanmakta.

Benim problemim kendi kendine çözüldü, günün her saati 80 mbit alıyorum hızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dildo Baggins -- 6 Aralık 2020; 11:42:7 >

• Ben 50mbps kullaniyorum ttden hiz cok dustu eski modemi kirip attim sinirden 50mbpsden 4 mbps geliyordu aradim mhye bi pok bildigi yok ic tesisat onerdi dedim zaten cat6 cekmisim evime kadar bu sfr yok modemde dedim saynde eski modemi ikiye parcaladim garantisi devam ediyor oraya yolluyacam bakalim cunku 5mbps fazla gelmiyor hem odeme tarihide degisti zaten 21.01.2021 de kurtuluyorum ttden alt iss olan milleniye gececem alt komsumuz kullaniyor hicbir sorun yok aksamlari dahil

• Bide arkadaslar suanki yeni modeminde 2.4ghz varda bant olarak 20-40 destekliyor ,hangisi seceyim 20mi yoksa 40mhz seceyim suan otomotikte 40 yapsam kapsama alani yada internet hizinda fark olurmu

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.