Şimdi Ara

Türk Telekom faturasız 3 ay rahat 10gb paketi(3 ay kullanabileceğiniz 1000dk,1000sms,10gb içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
5
Favori
7.982
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90 gün geçerli her yöne 1.000 dakika, her yöne 1.000 SMS ve 10 GB cepten internet sadece 59 TL!

Paket Bilgisi

3 Ay Rahat 10GB Paketi ile 90 gün boyunca geçerli her yöne 1.000 dakika, her yöne 1.000 SMS ve 10 GB cepten internet sadece 59 TL!

3 Ay Rahat 10 GB Paketi’ni 59 TL’ye almak için hemen RAHAT 10 GB yazıp 5555'e SMS göndermeniz yeterli!

Bu paketi Türk Telekom Mobil Online İşlemler üzerinden de satın alabilirsiniz.

3 Ay Rahat 10GB Paketi yenilemesizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut2012 -- 6 Şubat 2018; 13:44:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yıldır kullanıyorum,gayet iyi.
  • ekonomi yapanlar bu tarifeye 15 tl veriyor, hatta bazıları 9 tl
  • last_uk kullanıcısına yanıt
    Bilmeyen ve görmeyen arkadaşlar için tekrar gündeme getirmek istedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

ekonomi yapanlar bu tarifeye 15 tl veriyor, hatta bazıları 9 tl

Vfonedayım nasil oluyor dediginiz ekonomi olayı ben de geceyim o bolume?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar rahat rahat geçiriyorlar. O yüzden paketin adı rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

ekonomi yapanlar bu tarifeye 15 tl veriyor, hatta bazıları 9 tl

Vfonedayım nasil oluyor dediginiz ekonomi olayı ben de geceyim o bolume?

uzun hikaye hocam. türk telekom aboneleri faturasızdan faturalıya geçince bu tarifede sunulan hakların aynısını faturalıda 10 gb tarifesi ile 29 tl ye alabiliyor. bi ara bu şart aranmadan ben dahil çoğu arkadaş faturalıda olduğumuz halde söylediğim tarifiye geçtik. tarifeye çok fazla geçiş olunca geçişe kapattılar. 29 tl lik tarife nasıl 15 veya 9 tl oluyor derseniz, onu da faturalıda kalma sözüne karşılık bazılarına %40 bazılarına 50 hatta %55 indirim tanımlamıştı türk telekom. indirimleri uygulayınca 15 tl fatura ödeyen de 9 tl ödeyen de çok arkadaş var bu forumda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lawyerdem kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel açıklamışsın.Bende faturalıda eski müşteri olarak yeni müşterinin yararlandığı fiyattan yararlanamadığım için prime 10 gb tanış tarifesinden faturasız bu pakete geçtim. En azından daha uygun yararlanacağımı düşünüyorum.TL yüklemelerinde hediye internette cabası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut2012 -- 5 Şubat 2018; 1:24:59 >
  • fiyat ve içerikler her ay için mi yoksa toplam 3 aylık kullanım ve tek seferlik ödeme mı?

• aylik olanina 40 tl veriyorum suan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1500dk sms 10gb 40tl kullaniyorumm faturalı. prime klasik

• HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    Bir kere 59 tl vererek 3 ay boyunca paket içeriğini kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut2012 -- 5 Şubat 2018; 10:26:53 >
  • Kardeşime aldık, az konuşur zaten, okulda universite interneti olmayan yerlerde kendi paketinden yese, 3 ay rahat gider.

• Aylık 1000 dak 1000 SMS 10 gb 29 liraya veriyor

8gb 23.5 tl ye kullanıyorum

Bunu almak enayilikten başka bişi değildir

• Ben turkcellde 35 liraya paket alamıyom şaka gibi bu turkcell. Para çok değersiz geliyo onlara galiba bu ay çıkıcam

• 1 yıldır kullanıyorum. İhtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Malum 29 TL'lik paketten bize de sürekli teklif geliyor ama ihtiyaç duymuyorum.

• Bu ne ya taahut vermekle ayni hesaba gelmis . operatorler bile nitelikli dolandiriciliga baslamis resmen

• Pahalı... Daha ucuz beklerdim zaten 19 TL ye her ay alıyorum 750 dk 5000sms 3 gb internet.
  • İçeriğini 3 ay kullanabileceğimiz başka bir tarife veya paket ben bilmiyorum.bilen varsa söylerse sevinirim, daha uygun fiyatı varsa oraya geçeriz.

• umut2012 U kullanıcısına yanıt
    faturalı 4g geçin 19 liraya veriyorlar müşteri hizmetleri duran net ile diomand 4g

3000 dak 3000 sms 12 gb net 3 ayda 57 liraya gelir

3 ay kullanmaktaki amaç nedir işi bilirsen 12 gb dan fazla kullanırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.