Şimdi Ara

Türk Telekom faturasız 3 ay rahat 10gb paketi(3 ay kullanabileceğiniz 1000dk,1000sms,10gb içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
5
Favori
8.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 yıllık taahhüde istinaden 1000dk, 1000 sms, 6gb interneti 29 tl ye kullanıyordum ve taahhüdüm bitti. Yeni teklif verdiler 1000dk, 1000sms, 8gb internet 49tl. daha düşük fiyat almak için ne yapmak gerekiyor? Ben direk müşteri hizmetlerini arasam oluyormu? yoksa onlarınmı araması gerekiyor bu özel teklifler için?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Gidiyoruz işte...
    Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA!
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Ben tt faturalıdaydım mevcut müşteri olarak yeni müşterilerin yararlandığı fiyattan yararlanamadığım ve o kadar indirim alamadığım için Vodofone geçip geri faturasıza geldim.şu an bu paketi kullanıyorum ve beklemedeyim. Güzel bir kampanya ve fırsat gelirse faturalıya tekrar geçerim .Siz güzel ve uygun şekilde yararlanıyorsunuz. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut2012 -- 12 Şubat 2018; 18:53:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaşı alın burdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gidiyoruz işte...
    Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.