Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (946. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.812
Cevap
846
Favori
2.782.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
91 oy
Giriş
  • Hocam 2 imza demişiniz. Birisi internet birisi ev telefonu için mi? Sadece internet iptali için ıslak imza atsam daha sonra adsl + ttnet alo için tek fiyat teklifi alabilirmiyim? Her ikisini de iptal edersem bir de teklif alamazsam komple bağımı koparmayayım diyorum da o bakımdan. Ha birde müdürlükte iptal ederken iptal nedeni olarak ne yazdınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizakar -- 3 Şubat 2017; 1:21:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ben ttnet şubesinden verdim imzayı. önce 4440375ten ön iptal basvurusu yapın o olmadan imza almadılar benden. haftasonu imza vermiştim herhangi bi şubede. aramışken sorun size yakın hangi şube iptal yapabiliyormuş oraya gidersiniz.

Orijinalden alıntı: bjkali

Arkadaşlar istanbulda turktelekom bölge müdürlükleri cumartesi günleri açık mı? Haftaiçi gidecek vaktim yok imza atmak için

Hocam ben faks çektim ve iptal işlemim alındı,teklif vermek için arayacaklar.Vaktiniz yoksa bir dilekçe ve kimlik fotokopisiyle faks çekmenizi tavsiye ederim.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Fesih İşlemleri Hakkında > İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/sayfalar/fesih-islemleri-hakkinda.aspx

• İptal için müdürlükten imza atmanız yeterli bu kadar tartışmalık bir durum yok.
  • ayın yedisinde ttnet'i kapatıp uydunete geçeceğim. üç ay bizden kampanyası 50 mb hız 250 akk kablo tv artı teledünya üst paket 80 tl. normalde ttnet 25 mb fiber 75 akk 58 +30 tel. uydunet her türlü avantajlı görünüyor. ne dersiniz?

İptal için Telekom bayileri de kabul yapıyorlar, çoğu da akşamları açık.

Orijinalden alıntı: rizakar

Hocam 2 imza demişiniz. Birisi internet birisi ev telefonu için mi? Sadece internet iptali için ıslak imza atsam daha sonra adsl + ttnet alo için tek fiyat teklifi alabilirmiyim? Her ikisini de iptal edersem bir de teklif alamazsam komple bağımı koparmayayım diyorum da o bakımdan. Ha birde müdürlükte iptal ederken iptal nedeni olarak ne yazdınız?

Hatta 3 diyelim. Kendi evim, ailemin evi ve iş yeri. İnternet ve ev telefonlarını ıslak imza vererek iptal ettim. Risk aldım birkaç gün telefondaki internet ile idare edebilirim diye düşündüm. Fakat hemen ertesi gün aradılar. 2 tane internet zaten ttnet aloyla birlikteydi, diğeri sadece internetti. Onuda ttnet aloyla birlikte tek fiyata çevirdik.

Bayide bu kampanya var ama ttnet alo ücretli yani +11 tl ücret ekleniyor 57 tl oluyor. Ben kabul etmedim. İptal nedeni olarak, pahalı artık ödeyemiyorum dedim.

Teklif alamazsan müdürlüğe gidip teklifinizi kabul ediyorum iptal talebimi geri çekin diyebilirsin. Fakat iptal edipte aranmayan görmedim zaten iptal edince hemen mesaj geliyor iptal işlemi için aranacaksınız diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

Haftaiçi sabahtan akşama kadar çalıştığım için ttnet veya telekom'a gidemiyorum. Ne yapcağım şimdi? Böyle saçmalık olmaz. Hangi devirde yaşıyoruz. Faks çekelim dilekçeyi olsun bitsin.

Fax çekerek iptal yapabiliyorsunuz hocam.

• ugur426a U kullanıcısına yanıt
    Annenize geçmiş olsun.

O zaman,

Türk Telekom Genel Müdürlüğüne,
    Ankara

Şu Tc numaralı, şu hizmet nolu veya abone nolu müşteriyim. Hattımın tümüyle kapatılmasını rica ediyorum.

açık adres ve anne telefonunu yazın ve annenize imzalatın sonra aşağıdaki faks numarasına yollayın.

Kendinizde faks yoksa, PTT'lerde ve yine Telekom bayilerinde faks hizmeti var.
    3-4 gün içinde iptal onayı için ararlar.

Telekom müşteri hizmetleri Faks: 0 312 306 07 32
    - ilave:
    telekom müşteri hizmetlerinin ahlaksız çalışanları bazen hat dondurma işlemi yapıyorlar.
    Hat 3 aylığına kesilip sonra tekrar kendiliğinden açılıyor ve faturalar gelmeye başlıyor. Maalesef bu şirket politikası olarak yürütülüyor. lütfen dikkat edin.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost -- 3 Şubat 2017; 21:20:25 >

• Az önce aradılar iptal biriminden. Hiç zorlamadım İlk 2 Ay ücretsiz + 16 Mbit 50gb Akk + Alo Konuştukça Öde = 44 TL'ye kabul ettim. Sadece ek olarak bir defaya mahsus ilk faturaya 16TL konuştukça ödeye geçiş ücreti gelecekmiş tarafıma.

Orijinalden alıntı: relance34

quote:

Orijinalden alıntı: rizakar

Hocam 2 imza demişiniz. Birisi internet birisi ev telefonu için mi? Sadece internet iptali için ıslak imza atsam daha sonra adsl + ttnet alo için tek fiyat teklifi alabilirmiyim? Her ikisini de iptal edersem bir de teklif alamazsam komple bağımı koparmayayım diyorum da o bakımdan. Ha birde müdürlükte iptal ederken iptal nedeni olarak ne yazdınız?

Hatta 3 diyelim. Kendi evim, ailemin evi ve iş yeri. İnternet ve ev telefonlarını ıslak imza vererek iptal ettim. Risk aldım birkaç gün telefondaki internet ile idare edebilirim diye düşündüm. Fakat hemen ertesi gün aradılar. 2 tane internet zaten ttnet aloyla birlikteydi, diğeri sadece internetti. Onuda ttnet aloyla birlikte tek fiyata çevirdik.

Bayide bu kampanya var ama ttnet alo ücretli yani +11 tl ücret ekleniyor 57 tl oluyor. Ben kabul etmedim. İptal nedeni olarak, pahalı artık ödeyemiyorum dedim.

Teklif alamazsan müdürlüğe gidip teklifinizi kabul ediyorum iptal talebimi geri çekin diyebilirsin. Fakat iptal edipte aranmayan görmedim zaten iptal edince hemen mesaj geliyor iptal işlemi için aranacaksınız diye.

Hocam siz müdürlükte mi iptal ettirdinşz yoksa bayiide mi?

• Ben de ıslam imza vererek ttneti dün kapattırdım.
    Bugün 4440375 tarafından arandım.
    normalde 59 lira ödediğim fiber internete 54 lira teklif etiler ilk ay ücretsiz olsun dediler.
    Ben kabul etmedim biraz konuştuk pazarlık yaptık :D en son 46 liraya yapıyorsanız KAFAM RAHAT kampanyası ile yapın dedim . o kampanya adsl yada vdsl kampanyasında var size yapamıyoruz dediler. Tamam o zaman hayırlısı olsun kapatın ben superonlıne gidiyorum dedim :) Kapattılar.

Şimdi superonline geçtim . ilk 6 ay 9,90 + sonraki aylar 59 lira (ortalaması 47 lira) 25 mgb internet + 75 AKN +200 dk ücretsiz konuşma aldım.
    2. olarak 25mgb 75 gb AKN 49 liraya teklif ettiler onu istemedim. Dakika beni cezbetti :)

Gaziantepde oturan varsa mesaj atsın . şimdi aradılar interneti kurmaya geliyorlar :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.