Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (944. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
37.812
Cevap
846
Favori
2.782.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
91 oy
Giriş
  • arkadaşlar telefonun taahhütü bitmiş müşteri hizmetlerini arasam en düşük kaç lira öneriyorlar? Veya müdürlüğe gitsem daha ucuz alma şansım var mı?
  • 61 tlye 100gb 24mb internet aldik hiper var bulunduğumuz yerde

İyimi etik kötümü bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Biz Galatasaray Cumhuriyeti değil, Cumhuriyet’in Galatasaray’lı çocuklarıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Adı ne tarifenizin ve tarifeniz yalın internet mi? Ben 24 mbit 75 gb akk li pakete 59 tl ödüyorum. 100 150 gb akkli paket arıyorum.

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

Bugün telekoma gidip bizimkiler yapmis 51 tlye de 75 olani varmış dedim hangisini isterseniz onu seçin

Bana ilk hattiniz 16 mb destekliyor 24 olmaz dedi,ben telekom ile görüştüm 24 e kadar destekliyor diye söylediler bana dedim

Bakti kontrol etti sonra 24 verdiler ama akk yüzünden 3mb

İns nisanda btk nin talimatıyla azda olsa rahatliycaz

• TTnet Telefon ve İnternet taahhütlerim bitti hattı iptal edicam desem indirim kapabilir miyim, yakın zamanda bu numarayı deneyen var mı?

Orijinalden alıntı: 5erafett1n

ben 1 hafta bekledım donus olmadı hattım ıptal oldu sımdı baska fırmalara bakıyorum

O zaman 65 lira devam etmek mantıklı olur mu 75akk 16mbit ultranetlimitsiz internete
  • Dün ıslak imza vererek 2 üyeliğimi de iptal ettim. Bugün aradılar güzel fiyat verdiler, iptali geri çektim.

16 mbps 50gb + ttnet alo + ilk ay ücretsiz = 41 tl
    24 mbps 75gb + ttnet alo + ilk ay ücretsiz = 46 tl

Kampanya adı pek önemli değil ama söyleyeyim 24 ay taahütlü kafan rahat kampanyası.

Bayide bu kampanya mevcut fakat artı olarak ttnet aloyu 11 tl karşılığında veriyorlar. Bunu bildiğim için ıslak imza vererek iptal ettim ve aramalarını bekledim.

İlk ay ücretsiz olayı ise aboneliğinizin durumuna göre değişir. Siz isteyin eskiyseniz verirler, yeniyseniz vermezler ona fazla takılmayın.

16mbit 100gb 60 lira + alo paket 10 lira yani toplam 70 lira.
    Ben zaten 8mbit 50gb 52 lira + 18 lira telefon 70 ödüyorum taahütün bitmesini beklemeden geçeyim buna sizce mantıklı değil mi haziranı mı beklesem?
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.

• Hayırlı olsun. Fiber mi hat?

• 16Mbit 75Gb AKN olarak kullanıyorum. Dün bi bayan aradı 5TL fark ile 100gb yapalım dedi istemiyorum dedim. Ama modeminiz yüksek hızı desteklerken siz düşük hız kullanırsanız sorun olur bozulur dedi ya la :) Hadi diyelim doğru diyor ayın son 2-3 günü aşıyorum kotayı zaten gerek yok dememe rağmen o saçmalamayı yapınca kapat telefonu dedim ya :)
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Hg34 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ev fiber iş yeri hiper.

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

16Mbit 75Gb AKN olarak kullanıyorum. Dün bi bayan aradı 5TL fark ile 100gb yapalım dedi istemiyorum dedim. Ama modeminiz yüksek hızı desteklerken siz düşük hız kullanırsanız sorun olur bozulur dedi ya la :) Hadi diyelim doğru diyor ayın son 2-3 günü aşıyorum kotayı zaten gerek yok dememe rağmen o saçmalamayı yapınca kapat telefonu dedim ya :)

öyle saçmaladığına göre 4440375 ten aranmamışsınız sanırım.bu vesileyle arkadaşlar ttnetten arıyorum deyip 4440375 numaradan aramıyorlarsa itibar etmeyiniz.
  • bende 24 ay taahütlü 50 mb 200 gb adil kullanım kotası olan hipernet kullanıyorum.ilk 12 ay 78 tl,ikinci 12 ay 98 tl ödüyorum telefon dahil.taahütüm 3 ayda bitiyor.3 ay önce arandım ve 24 aylık yeni taahüt verirsem aynı şartlarda 88 tlye aylık ödeme ile uzatabileceklerini söylediler.kabul etmedim.teklifin 70 liralara inmezse beni bir daha rahatsız etmemelerini söyledim.2 ay önce yine aradılar bu sefer teklifi 83 tl yaptılar,yine kabul etmedim.80 tlnin altına inmezlerse kabul etmeyeceğimi söyledim.1 ay önce aradılar ve bu sefer teklifleri 103 tl oldu.telefonu yüzlerine kapattım.sanırım treni kaçırdım.taahütüm bitince türkneti denemeye niyetim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Binanizda varsa zaten bir dakika durmayın hemen geçin

Fakat türksat kablonet alt yapısı su an toplamda 3,5 milyon haneye ulaşmış durumda.

Turkiye deki hane sayısı 20 milyonun üstünde

O yüzden malesef herkes yararlanamıyor sizin tarifelerinizden.

Merhaba evet binamızda ki alt yapı oldukça iyi. TTNetin fiber kutusu ile şu an 200 Megabite kadar bina ve mahallemiz uygun. Hatta yine merkezi bir lokasyon olmasından dolayı çevre binalardaki tanıdıklar Uyduney kullanıyor onlardan birisi de kuzenim benden sadece 4 apartman ötede aynı hizada 50 megabit uyduneti sorunsuz kullanıyor. Kendi binamda da kullanan komşuma sordum dün 24 megabit kullanıyor ve sorunsuz. Hatta kabloneti aradım 100 e kadar sorunsuz destekliyor. :)) en önemlisi de Türksat kutusu çok eski ve verimsiz idi onuda şikayet edip fotoğraf yolladım ve bugün yep yeni son teknoloji ana kutu ile değiştirler. :))

• PauLsHeadquarter kullanıcısına yanıt
    Hocam ben denedim tabi talefondan arayarak, müdürlüğe gitmedim. ama iptal etmeden iptal kampanyaları sunamıyoruz dediler. verebilecekleri en uygun 16 mbit 75gb AKK için 54,90 tl diyorlar. telefonu da ttnet alo konuştukça öde yaparsam (merkez müdürlüğüne gidip) o da 10 tl olacak toplamda 64,90 tl telefondan alabildiğim en uygun fiyat.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.