Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.463
Cevap
737
Favori
2.425.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ardelis

az önce konuştum böyle bir paket yok dediler bende müdürle konuştum o geri dönecek bekliyorum

edit:bu call centerdakilerin bir şey bildiği yok biri farklı bir şey diyor biri farklı tek bildikleri şey ttnet sitesindeki kampanyalara girip okumak

call center da aynı, ttnet ofisleri de aynı

tek çare tt müdürlüğünün bilgili çalışanları...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

az önce konuştum böyle bir paket yok dediler bende müdürle konuştum o geri dönecek bekliyorum

edit:bu call centerdakilerin bir şey bildiği yok biri farklı bir şey diyor biri farklı tek bildikleri şey ttnet sitesindeki kampanyalara girip okumak

call center da aynı, ttnet ofisleri de aynı

tek çare tt müdürlüğünün bilgili çalışanları...

• quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

kasım 30da %50 ind. aldım aralıkta 63tl ödedim.ocakta indirimli başlayacaktı ama hala ödenmemiş faturanız yok diyor online işlemlrde.ne yapmalıyım?

31.01.2013'te kesilmiş Ocak ayı faturaları için 15 Şubat 2013'ten itibaren...
    efatura.ttnet.com.tr
    Türk Telekom İnternet Online İşlemler
    https://efatura.ttnet.com.tr
    veya
    onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr
    https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

kasım 30da %50 ind. aldım aralıkta 63tl ödedim.ocakta indirimli başlayacaktı ama hala ödenmemiş faturanız yok diyor online işlemlrde.ne yapmalıyım?

31.01.2013'te kesilmiş Ocak ayı faturaları için 15 Şubat 2013'ten itibaren...https://efatura.ttnet.com.tr veyahttps://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr

teşekkür ederim

• onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr
    https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do

efatura.ttnet.com.tr
    https://efatura.ttnet.com.tr/ttnetefatura/login.do

ben adsl sorgularken kullandığım hesapla girmeyi deniyorum bunlara hatalı diyor farklı bir hesap mı kullanmalı ?

• quote:

https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do
    https://efatura.ttnet.com.tr/ttnetefatura/login.do

ben adsl sorgularken kullandığım hesapla girmeyi deniyorum bunlara hatalı diyor farklı bir hesap mı kullanmalı ?

tekşifre ile gireceksin, tekşifren yoksa e-posta, ADSL kullanıcı adı ve şifresi ile tekşifre hesabı oluşturacaksın...

• burada telefonla ilgili birşey yazmıyor. telefon için ayrı bir ücret mi ödeyeceğim yoksa 44 tl ye telefon ücreti de dahil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Dur bakiyim bende yarin iptal etmek icin gidiyim , alirsam guzel teklif gecerim haberdar ederim sizi

bekliyoruz....

ttnet abonesiyim ama memnun değilim uydunete geçmek istiyorum arkadaşımda gördüm çok belirgin hız farkı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: isot99

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/TTNET-le-Tam-Isabet-Kampanyasi.aspx burada telefonla ilgili birşey yazmıyor. telefon için ayrı bir ücret mi ödeyeceğim yoksa 44 tl ye telefon ücreti de dahil mi ?

ttnet alo konuştukça öde tarifesine 12 ay taahhüt veriyorsunuz toplam 44 tl ödüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

Orijinalden alıntı: denizin

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

uydunet kullanıyorum kafam rahat..ev telefonu abonesi değilim bile..

8 mbit 20 gb kotalı için 49 tl gibi bişey ödüyorum..en ufak bağlantı sorunu da yaşamıyorum..

Bu tarifenin nesi iyi?.. Bende TTNET'te 8 mbit limitsiz (50 gb adil kullanım) 40 TL ödüyordum 1 yıllık taahhüt verdim.. Aynı tarife+ Telefon (Sabit ücret yok konuştukça öde)+ Tivibu 40 TL..

Tivibu ve telefon kullanan birisi değilim. Ttnet'in sürpriz kazıklarından da muafim bu sekilde :))

1 ay gibi kısa taahhütler veriliyormu

• Selamın Aleyküm arkadaşlar şuanda ttnet 8 mb'e kadar limitsiz tarifesini kullanıyorum ve aylık 60 - 65 TL fatura + telefon faturası ödüyorum.Taahütüm bitti.Bu 39 TL olan kampanya hala devam ediyor mu ? Bilgilendirirseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBlow

Selamın Aleyküm arkadaşlar şuanda ttnet 8 mb'e kadar limitsiz tarifesini kullanıyorum ve aylık 60 - 65 TL fatura + telefon faturası ödüyorum.Taahütüm bitti.Bu 39 TL olan kampanya hala devam ediyor mu ? Bilgilendirirseniz sevinirim..

Aynen hocam ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum.Gerçi arkadaşlar epey bir bilgi vermişler zaten de; dediğiniz gibi kampanyanın belli bir bitiş tarihi

var mı acaba ?
  • Dün başvurdum. Bu sabah gelip bağladılar. saat 4 gibi modemi aldım eve geldim. Bağlantıları yaptım ve internet kullanıma hazır. Oldukça hızlı oldu.

Her ne kadar malum kampanyadan yararlanmayıp Üniversiteli Kampanyası'ndan yararlansam da bu konuda bana oldukça yardımcı olan sorduğum en saçma sorularda bile sakinliklerini koruyup cevaplayan @sonurakar ve @cancanturk üstadlarıma teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

Orijinalden alıntı: secure

Elinize sağlık iyi yaptınız.
    Ben taahhüt vermedim. Taahhütsüz 16 Mbps'ye kadar / Limitsiz ADSL2+ Internet kulanıyorum 1 yıldır ve 65 TL ödüyorum. Statik ip 5 lira olunca kapattım. Tivibu zamlanınca onuda kapattım.
    Ayda 65 TL internete ödemek zoruma gidiyor. Evde birde telefon var onada herhalde 20-30 lira ödüyoruzdur bilmiyorum.

Limitsiz internet istiyorum. Şu an saniyede 1.9 mb indiriyor hattım ama çok önemli değil. 1 mb indirsin ama 40-50 lira olsun. Bu ne ya televizyon taksiti gibi. Yok mu yararlanabileecğim kampanya.. TTnet aşığı değilim başka ISS de olur.

Telekom müdürlüğünün iptal bölümüne gidip telefonunuzu TTNet Alo Konuştukça Öde Paketine taşıyıp bir yıl kapatmama taahhütü verin ve sabit ücret ödemekten kurtulun. İnternet içinde 6 ay %50 indirim veya 9 ay 39 TL olan taahhütsüz ikna kampanyalarından birini isteyin.

Hocam TTNet Alo Konuştukça öde kampanyasında sabit ücret var mı ?

13.90 x 12 şeklinde görünüyor da :

Yoksa sizin dediğiniz verdiğim linkten farklı bir şey mi ?

Kampanyadan yararlanmayı düşünüyorum da. İyice araştırdıktan sonra uygun bir tarifeye geçmeyi düşünüyorum.

• beyler biri internet taahhütüm iki aya kadar bitiyor, değiştirmek istiyorum.
    hangi firmanın hangi tarifesini tavsiye edersiniz?
    1 mb sınırsız kullanıyorum su anda .. 45,31 TL ödüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

Orijinalden alıntı: FAahmet

ttnet e lanet olsun hiç konuşmadığımız telefona 25 tl vergi alıyor.
    kampanyasıda batsın herşeyide batsın..benimde sözleşme bitsin kapatıcam komple internetide değişicem

Mevecut taahütsüz TTNET abonesi forumdaşlar fazla para ödemeyin diye açtım konuyu. Taahhütlü arkadaşlara yapacak birşey yok... Allah kurtarsın.

dostum ben şu an taahhütsüz kullanıyorum net6 paketini ve sınırsıza geçmeyi düşündüm alo paketine geçmeyi düşündüm alo paketi+netlimitsiz 65 lira bana uygun geldi ama seninki daha uygun ben bu paketin ismi için ne demeliyim ?

...... pakete geçmek istiyorum şeklinde demek için ?

alo paketi+netlimitsiz 65 lira ama o alo paketin içerisinde Dakika yok sadece sabit ücret var. 250dk 16tl bişi galiba toplamda yine 80tl yapıcak. Dakika almayıp konuştuğun kadarınıda ödeyebilirsin.

• şimdi yeni pakete geçsem bir dahaki aydan itibaren mi sayılacak ?
  • öncelikle cancanturk ve sonurakar isimli arkadaşlara teşekkür ediyorum,onlar olmasa bu olaydan haberim olmazdı..bugün gayrettepe telekoma babamı da (hat onun üstüne) alıp gittim,iptal sıramızı aldık,sıramız gelince masaya geçtik,görevli bayan niçin iptal başvurusunda bulunuyorsunuz diye sordu,bende fiyatların gittikçe arttığını soyledim ve bundan rahatsızlık duyduğumu dile getirdim..
    9 ay 39tl ikna kampanyanız varmış dedim yararlanabilir miyiz diye sordum,elbette dedi,ama size 12 ay 44tl (TTNET le tam isabet ikna kampanyasını öneririm dedi,peder bu olsun dedi bende daha fazla deşmedim..sbt teli de alo konuştukça ödeye çevirdim..dk sı 16 kuruş dedi onu pek anlayamadım forumda 10 krş gibi okumuştum yanılıyor muyum?
    İşte olay bu,arkadaşlara tavsiye ederim daha fazla yolunmasınlar..
  • ilk kez başvuru yapacaklar içinde bu kampanya geçerlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: panterka

ilk kez başvuru yapacaklar içinde bu kampanya geçerlimi

Bknz. TTNET'le Tam İsabet Kampanyası ||| TTNET'le Tam İsabet Kampanyası >>> Sıkça Sorulan Sorular

Beraberinde 12 ay taahhütlü TTNET Alo hat açılsın, hem telefon sahibi olun hem de 12 ay boyunca sabit ücret ödemeyin.

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.