Bildirim
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (186. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü,
4 Mobil

88 oy
Öne Çıkar

60. Sırada
bugün en iyi #8
Giriş
-
Ben de ayın 4'ünde Tam isabet aldım ama bize Martta başlanacağı söylendi. Normal mi?
Birde sayfada cezalı diye birşey yazıyor bu ne demek?
Bu arada 1. sayfadaki gibi %100 indirim gibi birşey yazmıyor ama biz hala sabit ücret ödeyecek miyiz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kvadankpakal
beyler biri internet taahhütüm iki aya kadar bitiyor, değiştirmek istiyorum.
hangi firmanın hangi tarifesini tavsiye edersiniz?
1 mb sınırsız kullanıyorum su anda .. 45,31 TL ödüyorum
31 Mart 2013’e kadar başvuran tüm yeni bireysel ve kurumsal müşteriler faydalanabilir.
Bknz. TTNET'le Tam İsabet Kampanyası ||| TTNET'le Tam İsabet Kampanyası >>> Sıkça Sorulan Sorular
Beraberinde TT sabit hattınızı 12 ay taahhütlü TTNET Alo'ya taşıyın, 12 ay boyunca sabit ücret ödemeyin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Anime
Ben de ayın 4'ünde Tam isabet aldım ama bize Martta başlanacağı söylendi. Normal mi?
Birde sayfada cezalı diye birşey yazıyor bu ne demek?
Bu arada 1. sayfadaki gibi %100 indirim gibi birşey yazmıyor ama biz hala sabit ücret ödeyecek miyiz?
+Cezalı yazması normalde 68₺ olan ULTRANET LİMİTSİZ tarifesinden TTNET'le Tam İsabet Kampanyası_İKNA kampanyası ile 49₺ ye yararlandığınız ve 12 ay taahhüt öncesi hattı iptal ederseniz CEZA ÖDEYECEĞİNİZ ANLAMINA GELMEKTEDİR. Aksi takdirde; hiçbir anlam teşkil etmez.
-
önceden bi internet için birde türk telekomdan sbt tel için iki ayrı fatura geliyordu,sanırım şimdi tek fatura olacak? anladığım kadarıyla doğru mudur? birde bugün 6 şubat tarihiyle başvurumuzu yaptık bu ikna kampanyasına ilk faturamız ne zaman gelir bu kampanyaya yönelik olan? tşkler.. -
Arkadaşlar bana ilk başta ttnet çalışanı böyle bir şey yok dedi müdürle konuşunca o 2 ay ücretsiz 10 ay 40 lira limitsiz 8mbite kadar 12 ay taahhütlü bir kampanya var dedi aslında bana bu paketten daha uygun geldi yarın geçeceğim.Ayrıntıları paylaşabilirim. -
12 ay değilde 24 ay taahhüt diye biliyorum ben onu birde 40 tl değil 44tl olması lazım diye hatırlıyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ardelis
Arkadaşlar bana ilk başta ttnet çalışanı böyle bir şey yok dedi müdürle konuşunca o 2 ay ücretsiz 10 ay 40 lira limitsiz 8mbite kadar 12 ay taahhütlü bir kampanya var dedi aslında bana bu paketten daha uygun geldi yarın geçeceğim.Ayrıntıları paylaşabilirim.
Daha 2 gun onve telekom mudurlugune gittim kampanya devm efiyprdu. Ayrica dediniz tarifeye gecmenizi tavsiye etmem 12 ay sonra 63 lira oluyor ve cok yuksek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Arkadaşlar bana ilk başta ttnet çalışanı böyle bir şey yok dedi müdürle konuşunca o 2 ay ücretsiz 10 ay 40 lira limitsiz 8mbite kadar 12 ay taahhütlü bir kampanya var dedi aslında bana bu paketten daha uygun geldi yarın geçeceğim.Ayrıntıları paylaşabilirim.
12 ay taahhütlü değil!!! Kitleyeceklerrr...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: murat425
quote:
Daha 2 gun onve telekom mudurlugune gittim kampanya devm efiyprdu. Ayrica dediniz tarifeye gecmenizi tavsiye etmem 12 ay sonra 63 lira oluyor ve cok yuksek
Dostum 12 ay sonra beni başka bir tarifeye geçireceklermiş , bizzat müdürle konuştum.
Onun dışında her türlü senin dediğinden fazla +sı var.
İlk 2 ay bedava sonra 40tl 12 ay taahhüt var...Senin dediğin paketten ne -si var söyler misin ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sonurakar
quote:
Müdür dedi yahu..
Yani sen 12 ay değilde daha uzun bir taahhüt olduğunu mu öne sürüyorsun ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mtastan
önceden bi internet için birde türk telekomdan sbt tel için iki ayrı fatura geliyordu,sanırım şimdi tek fatura olacak? anladığım kadarıyla doğru mudur? birde bugün 6 şubat tarihiyle başvurumuzu yaptık bu ikna kampanyasına ilk faturamız ne zaman gelir bu kampanyaya yönelik olan? tşkler..
Tek fatura olacak,de 15 Şubat 2013'ten sonra Ocak ayı faturası, 15 Mart 2013'ten sonra da kampanyaya ait ilk fatura görünür olacaktır.
-
quote:
quote:
31 Mart 2013’e kadar başvuran tüm yeni bireysel ve kurumsal müşteriler faydalanabilir.
Bknz. TTNET'le Tam İsabet Kampanyası ||| TTNET'le Tam İsabet Kampanyası >>> Sıkça Sorulan Sorular
Beraberinde TT sabit hattınızı 12 ay taahhütlü TTNET Alo'ya taşıyın, 12 ay boyunca sabit ücret ödemeyin.
Yukarida da benzer bir soru sordum ama; bir de size sorayim dedim.
TTNet Alo da sabit ucret yok diyorsunuz ama sitede sabit ucret fiyati 13.90 TL olarak gorunuyor acaba ben mi yanlis baktim.
Aaydinlatirsaniz sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Müdür dedi yahu..
Müdürün bahsettiği kampanya bu, detaylar linkte...
2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası
31 Mart 2013'ye kadar bu kampanya ile TTNET ADSL/Yalın İnternet hizmeti alan yeni ve taahhütsüz mevcut bireysel ve kurumsal müşterilerimiz 24 ay taahhütle ilk 2 ay ücretsiz, devam eden 10 ay boyunca ise indirimli fiyatlarla internet sahibi olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonurakar -- 6 Şubat 2013; 20:17:26 >
-
quote:
quote:
Yukarida da benzer bir soru sordum ama; bir de size sorayim dedim.
TTNet Alo da sabit ucret yok diyorsunuz ama sitede sabit ucret fiyati 13.90 TL olarak gorunuyor acaba ben mi yanlis baktim.
Aaydinlatirsaniz sevinirim.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: murat425
quote:
Dostum 12 ay sonra beni başka bir tarifeye geçireceklermiş , bizzat müdürle konuştum.
Onun dışında her türlü senin dediğinden fazla +sı var.
İlk 2 ay bedava sonra 40tl 12 ay taahhüt var...Senin dediğin paketten ne -si var söyler misin ?
Simdi kardes senn dedgin tarife 24 ay tahahhutlu 12 aydan sonra 63 oluyor ve bizim dedigimiz tarifede telefon ucreti yok ve 9 ay tahahutlu.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Müdür dedi yahu..
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/2-Ay-Ucretsiz-10-Ay-Indirim-Kampanyasi.aspx
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/sss/Sayfalar/2-Ay-Ucretsiz-10-Ay-Indirim-Kampanyasi.aspx
Müdürün bahsettiği kampanya bu detaylar linkte...
Az önce konuştum kendisi 24 ay taahhütün doğru olduğunu fakat 12 ay sonra yani indirim bittikten sonra daha ucuz bir tarifeye alabileceklerini söylediler.
24 ay taahhüt ttnet de kalma taahhütü aynı pakette kalma taahhütü değil
, kendisi 12 ay sonra gene uygun bir tarifeye beni alabileceklerini söylediler..
Bu koşullar altında gayet iyi bir paket benim görüşümce..
-
Arkadaşlar ben kotalı kullanıyorum bu kampanyaya geçip kotasızda %50 indirimden yararlanabilirmiyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyah3453 -- 6 Şubat 2013; 20:22:20 > -
Ankara'nın Çubuk ilçesideyim ben Ankara'dan hangi şubeden sıkıntısız bu kampanyadan yararlanabilirim Ankara'dan olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nomox1
Ankara'nın Çubuk ilçesideyim ben Ankara'dan hangi şubeden sıkıntısız bu kampanyadan yararlanabilirim Ankara'dan olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Çubuklu Yaşar'a bir sormak lazım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X