Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: karizmaaa1907 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36.428
Cevap
786
Favori
2.629.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
90 oy
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #35
Sayfa: önceki 18171818181918201821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ercankb Bu dediğimi geçen hafta @mahkum021 yapmıştı. Bir kez abonelik başladıktan sonra mevcut müşteri kampanyalarına geçebilirsiniz. Taahhüt bitimine 4 aydan fazla varsa cayma bedeli çıkıyor. Tabii abonelik başladığında yüksek hızda avantaj kampanyasının başvuru süresinin devam ediyor olması gerekecek. Türk Telekom kampanyaları istediği zaman sonlandırıyor.

TT mobilliye özel kampanya var görünüyor ama daha ucuz değil:

https://www.turktelekom.com.tr/tt-yardim/SozlesmeVeTaahhutnameler/mobilliye-fiber-avantaj-kampanyasi-8-08012026-30062026.pdf

Kendi router'ınızı pppoe kullanıcı adı ve şifresi girerek kullanmanız ve TT router'ını tutanakla ilçe müdürlüğüne iade etmeniz durumunda cihaz kirasından kurtulmak mümkün:

https://forum.donanimhaber.com/tt-fiberde-modem-kirasindan-kurtulma--158541218

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 19 Ocak 2026; 15:7:16 >

• Merhaba Beyler. Bir sorum daha olacaktı benim.

18 aylık Taahhüt yenileyip, 1 ayın sonunda diyelim ki hizmetimi TurkNet'e taşıdım. 1 aylık mı cayma bedeli öderim, yoksa 17 aylık mı?

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Merhaba Beyler. Bir sorum daha olacaktı benim.

18 aylık Taahhüt yenileyip, 1 ayın sonunda diyelim ki hizmetimi TurkNet'e taşıdım. 1 aylık mı cayma bedeli öderim, yoksa 17 aylık mı?

Cayma bedelleri genelde şu şekilde hesaplanır.

Taahhüt süresi boyunca (Örn: 18 ay) indirimli yararlanılan süre ve kalan süre olarak iki hesap yapılır.

İkisinin hesabından hangisi müşteri lehine ise o tutar yansıtılır. 1 aylık indirimden yararlanılmış, misal aylık indirim bedeli 500₺ 1x500₺ bir taraf. diğer tarafta ise 17x500₺ 8500₺

Yani sizin senaryoda 1 aylık indirim senaryosu kalan 17 aylık senaryoya göre daha uygun olduğu için 1 aylık ceza ödersiniz.

Bu sistemde taahhüt süresinin tam ortasında ciddi ücretler çıkıyor. İlk aylarda ve son aylarda pek sorun olmuyor.

• Arkadaşlar, sizlerle bir sorunumu paylaşmak istiyorum.15 gündür fibernet olan paketimin interneti kesik.Hiçbir şekilde de gelmedi tam 15 gün evvel kayıt oluşturmama rağmen artık takatim kalmadı.Ve bugün yazılı olarak hem twiwterdan hem de kendi sitelerinden 15 gün geçtiğinden kaynaklı cayma bedeli ödemeden taahhütümü iptal edeceğimi belirttim.

Bunun üzerine beni aradılar ve geçerseniz cayma bedeli yansıtılır dediler.Kalan süre zaten 73 gün.Cayma bedeli yansıtırlarlarsa ne kadar yansır ve hukuksal olarak 15 gündür sağlanmayan internetten kaynaklı taahhütü iptal etmem durumunda cayma bedeli öder miyim?

Yani yansıtsalar btk ya da tüketici hakem heyetinden iadeyi alır mıyım sizlere sormak istedim ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 1 gbit'in reklamını yapıyorlar sanki çok hesaplıymış gibi, 1000 TL'ler falan havada uçuşuyor. Yapın şunu 600-700 TL, zaten her yerde FTTH altyapı yok, hiç değilse yaygınlaşsın. Sanki 1000 / 1000 simetrik veriyorlarmış gibi.  

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kelebekxax K kullanıcısına yanıt
    1000 Mbps kullanıyorum birkaç yıldır, 100-200 den çok da bir üstünlüğü yok bu upload hızlarıyla, PS5 oyunları vs download edip silerken çok düşünmemek gibi avantajları var sadece.
    Mevcut ekonomik koşullarda 1000 Mbps hız için 900-1000 TL ler pahalı ama, 100 Mbps için de 600-700 TL ler ucuz değil ki.

Bu kampanya için aradım, aranmaniz lazım bu şekilde size tanımlayamiyorum bu paketi diyor , hayatımda böyle saçmalık görmedim, hocam ne yapmam lazım aranmak için :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Twitterden TT destek adresine özel mesaj ile paket adını yazarak geçmek istediğinizi belirtin ve numaranızı bırakın.

Teşekkür ederim

• geçenlerde fiber hızla tanışma kampanyasıyla 100 mbite geçtim 2 yıl taahütlüydü sanırım. bir ay kullanım sonrası bundan sonrqa sabit ödeyeceği fatura için bekledim. Şu an 551,50 tl ödüyorum sizce nasıl?

2 yıldan sonra duruma bakarız. tahhütsüzler zırt bırt fiyat güncelliyor fıtık etmişlerdi. Espressolabdan da her hafta kayfemi içiyorum ohh misss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayKukla -- 20 Ocak 2026; 14:9:24 >

Hangi tarifeden yararlandiniz acaba? Bende fiber 100mpbs taahhütlü arıyorum. Zirt pirt zam gelmesi beni de biktirdi.

Hocam biz de TTnet ev interneti kullanıcısıyız ama bizde Espressolab yok. Sizin taahhüte özel mi bu yoksa mesajla vs mi alıyorsunuz? Bizdeki uygulamadaki kodlar klasik kodlar Yemeksepeti, TÖMER, Koctas vs.

belirli mahalle ve seçili binalara özel bir kampanyaydı şu an bakıyorum kampanya bitmiş galiba bulamadım.

primedaysanız olması lazım. oradaki baktığınız sekmelerde gezinin görmemişsinizsdir belkide

Daha iyi fiyat alan var mı?

• Turk Telekom fiber tarifelerinde fiyatlar o kadar saçma hale geldi ki, 100Mbit ve 1000Mbit haricinde bir tarife seçmenin hiçbir mantığı kalmadı. Ucuz olsun istiyorsanız 100Mbit, hızlı olsun diyorsanız 1000Mbit. Fiyat kontrolünü toptan kaybettiğimiz ülkemizde 100-200 lira daha verip en azından adam gibi 1Gbit internet kullanmak daha mantıklı geliyor. TT'nin politikası da bu yönde gibi.

• 
Sayfa: önceki 18171818181918201821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.