Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.245
Cevap
99
Favori
266.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bekleyin bakalım :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Sonucu paylaşırım :)

  • Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    umarım biz de faydalanırız. Saha Dolaplarını henüz göremedim gibi.

  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    Yapılır hocam zaman içerisinde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    bizim evler eski peki bize de gelir mi? Başka birisi eski evlere gelmez diyordu.

  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    Eski evlere gelse bana gelirdi karşı ve çevremdeki bütün yeni binalarda fiber var. Fiber ana dağıtım noktasına uzaklığım 25 30m felan. Bir türlü fiber cektirtemedim... Kısaca size fiber geleceğini sanmıyorum. VDSL gelecektir. Saha dolabı yakınlığına göre 100mbps kadar hız alabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VDSL de yeter aslında ama gelmesi için uğraşacağım. Gelişmeleri aktarırım umarım olumlu sonuçlar alırız hepimiz.

  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    Bağlı olduğunuz telekom müdürlüğünün erişim planlama birimi bilebilir hocam bunu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba sitemizde 2 adet zamanında 2012-2013 zamanında kurulmuş kare şeklinde Türk Telekom Fiber İnternet DSLAM'leri bulunuyor. Fakat DSLAM lerden çıkış bakır telle oluyor ve binalarımız da artık eskidiğinden performans kayıpları ve kopmalar yaşıyoruz şuanda ise normale oranla daha yüksek CRC değerleri alıyoruz.Şu anda sitemizle tabiri caizse dip dibe olan yolda Turkcell Superonline tarafından fiber altyapı çalışması oluyor . .Manisa'nın en önemli mahallelerinden biri olan Güzelyurt Mahallesinde'ki ilk sitelerdeniz.Acaba bu fiber bizim sitemizdeki dairelere kadar paylaştırılabilir mi ? Bu dilekçelerle bu yapılabilir mi ve mümkünse nasıl bir dilekçe yazmak gerekir? Babama sorduğunda altyapının ulaşıp ulaşmayacağı hakkında bilgisi yok fakat ikimiz de "gerçek fiber" gelmesi konusunda hemfikiriz. Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok memnun oluruz hocam . @XpressMusic34





  • Skysea45 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Turkcell fiber için Turkcell destek Twitter sayfasından ulaşabilirsiniz.

    Binanızda, binaya kadar fiber uygulaması var ise ve devamındaki kısımda bakır kablolar ile ilgili sorun yaşıyorsanız söz konusu kabloyu cat6 ile yenileyerek performans artışı yakalanabilir.

    https://forum.donanimhaber.com/hat-kablosu-nasil-yenilenir-telekom-kablosu-nasil-yenilenir-kablo-yenileme-nasil-yapilir--142783067
  • Arkadaşlar selamlar,


    Bölgemde VDSL desteği var ama port yok. Ben fiber altyapı gelmesi için dilekçe vereceğim. Bir sitede oturuyorum. Evler müstakil. 500 metre uzaktaki bir sitede Kablonet, 2 yan sokaktaysa Superonline Fiber altyapısı var. Sizce bunları göz önünde bulundurur ve değerlendirme sürecinde olumlu bir şey olarak not ederler mi? Dilekçenin etkili olması için kaç hanenin dilekçe vermesi gerekir? Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Çevrim içi öğretim döneminde iyice illallah ettirdiler beni.

  • StratejikSiglik kullanıcısına yanıt
    Site yönetimi ile ortak dilekçe hazırlayınız, büyük çoğunluk bunu imzalar ise sitenize fiber gelmesi daha da kolaylaşacaktır.
  • @XpressMusic34 bilgi için teşekkürler. Gündüz Turkcell ile de iletişime geçtim ve sitemizin proje dahilinde olduğunu , yönetime gelecek belge sonrası beni şaşırtacak bir şekilde "dairelere kadar" fiber döşeneceği bilgisi verildi . Dilekçeye gerek kalmadı yine de yardımcı olduğunuz için Allah razı olsun <3

  • Skysea45 kullanıcısına yanıt

    Hocam Turkcell ile nasıl iletişime geçtiniz. Fiber altyapı talebinde bulunmak için Twitter Destek hatlarına yazıyorum yapay zeka cevap verse daha tatmin olucu dönüşler alırım. Geçiştirmek için yazmadıkları şey yok.

  • Skysea45 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam şimdiden.
  • Geçen ay yeni bir binaya taşındım, başıma geleceği bildiğim için de Eylül başında apartmandaki diğer tüm daire sahipleriyle birlikte internet altyapısı için başvuru yaptık. Geçen bu süreçte 2-3 kere telefonla konuştum ve hepsinin içeriği özetle aynı "Planlama biriminize aktarıldı, kesin tarih veremiyoruz." Sağolsun Türk Telekom arada bir de SMS atıyor altyapı başvurunuz devam ediyor sizinle iletişime geçeceğiz vs.


    Pandemi sürecinde eşim de ben de evden çalışıyoruz ve mobil hatlara yüklenmek durumunda kalıyoruz, bu süreci hızlandırmak için ne yapabilirim acaba, CİMER vs şikayet süreci hzılandırır mı yoksa kaderimize boyun eğip paşaların keyfi gelsin de İstanbul'da şehrin göbeğine internet altyapısı çeksinler diye mi bekleyeceğiz? Teşekkürler şimdiden önerilere...

  • Surveillance kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bağlı olduğunuz telekom müdürlüğünün erişim planlama birimi ile direkt irtibata geçebilirsiniz dilerseniz.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Selamlar hocam, onu da yaptım. Planlama birimi de evden çalışıyormuş ama hiçbir şekilde telefon, mail vs paylaşmadılar.


    Direkt planlama birimine yönelik dilekçe yazsam, hızlandırır mı süreci ne diyorsunuz? Gerçi taşındığım yerde de hala ADSL altyapısı görünüyor.

  • Surveillance kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dilekçenizi erişim planlamaya yönelik yazın, bakalım ne cevap gelecek.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.