Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.723
Cevap
136
Favori
434.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
51 oy
Giriş

Sürekli olarak evde kalmıyoruz diye ADSL aboneliğini yaklaşık iki sene önce iptal ettirmiştim, şimdi daha sık kalacağımız için tekrar abonelik almak isteyince altyapı yok diyor. Merkezi bir yerdeyim, sokaktaki herkeste internet var ama sanırım boş port olmadığı için direkt "altyapı yok" diyor bana.

İş dolayısıyla internet benim için çok önemli, mobil paketlerle hiçbir şekilde idare edemiyorum. TT Magnet çözümü sundu ama hem pahalı hem modem ücreti vs. derken çok masraflı görünüyor.

Bölge Müdürlüğüne gidip konuşmak mı en mantıklısı yoksa direkt dilekçe mi hazırlamalıyım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şu anda oluyor mu bilmiyorum ama ev telefonu almak isterseniz Türk Telekomdan onu vermek için port açıyorlardı bi de öyle deneyebilirsiniz. En ucuz telefon tarifesini seçin port açıldığı an başvuru yapın forumda yapan birkaç kişi görmüştüm öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkür ederim bende de tavsiye kararı var 20 şubat tarihli bende bekliyorum arayan yok daha olursa yazarım.

Bölge müdürlüğüne gidip dilekçe de bırakın tabi dilekçe numaranızı almayı unutmayın. Twitter destekten numaranız ile sorup öğrenirsiniz gelişmeleri

Çok teşekkürler, ev telefonumuz vardı. Tam dediğiniz gibi ev telefonu üzerinden internet aboneliği aldık, yarın bağlantıyı yapacaklar. Hız düşük, ücret ise ortalama üzeri ama zaten başka bir yere geçeceğim çok büyük ihtimalle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Üstad aynı dönüşü dün itibariyle bana da yaptılar, senin sürecin ne oldu ne yapmamız gerekiyor?

Bana bir dönüş yapılmadı daha 5 gün var bana 30 gün olmadı ne dediler arayıp size?

• Herkese merhaba, Temmuz ayında apartmanımıza fiber kutusu takıldı.1.5 hafta önce bütün altyapı sorgulama sayfalarına fiber olarak adresim görünmeye başladı.Turktelekom abonesiyim fiber dönüşüm için başvuru yaptım ama evime kimse gelmedi bir hafta kavga dövüş kıyamet sonucu bana mahalle kaynaklı şebeke arızası olduğunu sinyal olmadığını söylediler. 1 ay içinde çözülür dediler. Başına daha önce gelen var mı ? Kutudan daireye tesisatta çekmediler. Türktelekomada güvenemiyorum abonelik sürecimde 6 ay boyunca verdikleri vdsl hizmeti bana yarı hıza düşürüp iç tesisatıma bok attılar. Ankastreden direkt modeme bağlantı yapıp tesisatlık sorun yok diye a Kavga edince bağlı olduğum dolapta arıza olduğunu kabul etmeleri 6 ay sürdü :D dolabı tamir edince sorunlu iç tesisatım biranda sorunsuz çalıştı.
    Benzer süreci yaşayan varsa yardımcı olabilir mi sinyal gelmiyor laflarına hiç inanmıyorum daha
    önce yüzüme yalan söyledikleri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunset58 -- 16 Mart 2026; 11:51:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Pekşin P kullanıcısına yanıt

Beni aramadılar sadece tebligat geldi. Bu başvurumuzun da çok bir işe yaramayacağını düşünmeye başladım.

Boşuna uğraşıyorsunuz dostlar. Adamlar planı projeyi keyfi şekilde işletip altyapı çekiyorlar. En son duyduğuma göre hattı 35 mbps olanlara fiber öncelik vermişler tam emin değilim umutlanacaklar umutlanmasın.

Ben defalarca başvurdum dilekçe verdim en son bina hattı 89 MBPS çıkarıldı, SNR 2-8 arası oynarken artık sabit 13. Kesintilerden kurtuldum çok şükür. Muhtemelen 2050'den önce bana fiber gelmez (İstanbulun göbeği yan binada fiber var). Mezarda artık remote çalışırken sorunsuz çalışırım herhalde.

Herkese merhaba bugün KDK yı aradım tavsiye kararından sonra Btk size bir cevap iletti mi diye evet dediler bize gmailden KDK'nın gmailine btk cevabını talep ediyorum diye iletirseniz size e-posta yoluyla iletiriz dediler.

Bende gmailden mesaj yazarak talep ettim ama gelen Btk ve Türk Telekom cevapları tamda tahmin ettiğim gibi boş çıktı maalesef şimdi gelen cevapların ekran görüntülerini ekliycem. Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

• 35Kirazlı 3 kullanıcısına yanıt

Her türlü ağır sözü yazsak yeridir. Böyle bir saçmalık olamaz. Memlekette herkes kendi atını koşturuyor.

Cumhurbaşkanını devreye soksan değişen bir şey olmaz. Telekom bu işi yürütemedi. Yürüyen Karadeniz fıkrası bakan zaten olayı hepten salmış durumda.

Turknet altyapı çekiyor havai yaptığı için belediyeler engelliyor. Ülkede fiber dönüşüm saçma sapan bir noktada. Bu işe birinin el koyması gerek. Dayı vdsl 16mbps internetin çok iyi olduğunu sanıyor ama 5g duyurulduğu için ona özel önem veriyor. Fiber meselesinde halkın bir kesimi ve çoğunluğu ileri seviye cahil olduğu için maalesef fiber işi yalan oldu.

• KDK kararına istinaden işlem yapılan var mı? Benim KDK kararından sonra BTK aradı beni, bir iki soru sordu bina içinde fiber obtik kablo döşendi mi vs diye, evet dedim teşekkür edip kapattı. Bakalım ne olacak.

neden hocam, henüz bir gelişme yok sadece arayıp bilgi aldılar. Biraz önce tbmm'ye dilekçe verdim. :)

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.