Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.622
Cevap
131
Favori
385.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yöntemle değil, FTTH talepli dilekçenizi iletirseniz daha sağlıklı olur. Orada kastettiği fiber değil hocam kafanızı karıştırmasın. FTTC sistemlerde saha dolabına kadar fiber gelir, sonrasında bakırla dağıtılır. FTTB de öyledir çoğu durumda, bazı durumlarda RJ45 ile dağıtılır. Nihayetinde FTTH değil hiçbirisi.

FTTH talepli dilekçelerinizi iletin hocam, bu bahsettiğiniz yöntem üzerinden ilerletmezler süreci, ilerletseler bile max 100 alırsınız bir faydası olmaz.

Dilekçenizde yalnızca "FTTH" talep ediyorum şeklinde net ifadeler kullanabilirsiniz.

@Siyah Tavsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 26 Ocak 2023; 16:48:27 >
  • Hocam peki kısaca nasıl yapacağım? Tek başıma başvursam olur mu yoksa mahalledekilerden imza mı almam lazım? Bana dilekçe örneği lazım ama bulamıyorum.

• Siyah Tavsan kullanıcısına yanıt

Dilekçe örnekleri bu konunun ilk mesajında var.

1)Bireysel başvurularınızı yapabilirsiniz, bir mahsuru yok.

2)Binanızda ortak imzalı dilekçe yaparak da başvurabilirsiniz.

3)Başvuru yöntemleri ilk mesajda yer alıyor hocam.

• Estağfurullah hocam öyle bir düşünce siz yazana kadar aklımdan bile geçmedi. Neden böyle düşüneyim ki o kadar yardımcı oluyorsunuz. Unuttuğunuzu anladım ve hatırlatmak için ekledim linki de. İnsanlık hali olur böyle.

• @XpressMusic34 Selamlar hocam. Maalesef proje red yedi ve 150 bin tl maliyet olarak ödenirse yapılacağı söylendi. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var ben bu projenin onaylatılmaması için oradaki müdürlük çalışanları maliyeti fazla cıkardıgını düşünüyorum ve ek olarak bana en düşük maliyette çizdik ama bizim yapacak birşeyimiz yok onaylanırsa yapılır tarzı konuştular ve projeyi çizdirene kadar hergün gittim ve şikayet ettim zorla çizdiler yani resmen. Ve beni aradıklarında cok mutlu şekilde red edildiğini söylediler 20 daire varız bizim mahallede karşı mahallede vdsl var yeni projeler onaylanmış burada ben artniyetli bi şekilde internetsiz bırakılıyorum ne yapabilirim.. Bilmiyorum varmıdır bir öneriniz. Resmen rant içinde adamlar keyfi bir şekilde dalga geçiyor benimle haklarımı aramama rağmen.

• Arkadaşlar bugün Türk Telekom Müdürlüğüne gittim 10 senedir altyapı yok, altyapı talep için dilekçe yazmıştım orada bana altyapımın olduğunu ama kabloların paramparça olduğunu söyledi, teknik ekipteki abi kabloları değiştirmek çok zormuş falan dediler. Acaba değiştirmeleri için ne yapabilirim 10 yıl oldu bir sonuç alamadım.

• BackToTheBasics B kullanıcısına yanıt
    Belki şöyle bir ihtimal bulunuyor olabilir. Bazı DSLAM modelleri yalnızca VDSL, ADSL ve PSTN kartı desteklemiyor, Ethernet kartı da destekliyor olabiliyor. Eğer sizin Tip11'in DSLAM'ı da böyle bir desteğe sahipse bunu FTTB/Eth'e çebirmeyi ima etmiş olabilir. FTTH AON'da ihtimal olmakla birlikte oldukça zayıf bir olasılık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beko64 kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun hocam, bazen kafamız anlık dolu olabiliyor kusura bakmayın tekrar. Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

• Selamlar.

Bu hususu detaylarıyla birlikte ilinizin bağlı olduğu BTK bölge müdürlüğüne iletiniz.

https://www.btk.gov.tr/birimler-ve-gorevleri

En alttaki bölge müdürlüklerine tıklayın ve ilinizin bağlı olduğu müdürlüğü bulun. Kendilerine ulaşın. Sizden evrak veya dilekçe talep ederlerse gönderirsiniz. Onlar sizi en doğru şekilde yönlendireceklerdir.

@compert0s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 27 Ocak 2023; 16:25:53 >
  • Merhaba.

Konunun ilk mesajındaki örneklerden faydalanabilirsiniz.

1)Dilekçenizi hazırlayın. Bireysel olarak da hazırlayabilirsiniz, bina olarak da hazırlayabilirsiniz.

2)Dilekçeyi bölge müdürlüğüne teslim edin (Telekom) ve takip no alın.

3)tuketici.btk.gov.tr adresine e devletiniz ile giriş yapıp durumu detayıyla anlatın ve adresinizi ekleyin. Kaydınıza telekom dönüş yapacaktır.

@Mete488

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 27 Ocak 2023; 16:25:30 >
  • Hocam selamlar, benim sokağımda fiber alt yapı var önümdeki apt'de yanımdaki Apt'de bunlarlarda fiber aktif olarak kullanılmakta. bizim apt'de vdsl var fiber alt yapı yok. 6 daire var apt de toplamda karşı apt'lerde o şekilde. ben Telekoma fiber alt yapı için dilekçe versem aynı zamanda apt'de oturan diğer daireler içinde imza toplasam. Fiber alt yapı gelir mi ve imza topladığım için diğer dairelerde abone olmak zorundalarmı ? yani böyle bir kural varmı alt yapı dilekçesinde imza verdik diye illaki telekom bağlatmamız gerekiyor mu ?

• mert478 M kullanıcısına yanıt

Fiber hattın alınabilmesi için en önemli yöntem dilekçe hocam bu şekilde ilerleyin. Toplu imza atmak süreci hızlandırır tabi ki. İmza atan herkes fiber altyapı almak zorunda veya alsa bile Türk Telekom kullanmak zorunda diye bir şey yok. İsteyen fiberi alır isteyen almaz herkesin kendi kararı bu. Çevrenizde fiber kullanan binalar olduğu için sizin almanız daha kolay daha kısa sürede olabilir tabi bölgedeki TT ekiplerinin yoğunluğuna da bağlı.

• Hocam bugün Türk telekom müdürlüğüne dilekçe verdim dosya takip numarası da verdiler bakalım kaç aya gelecek Fiber, bir de umarım gelir getiremiyoruz vs gibi bir şey demezler..

• mert478 M kullanıcısına yanıt

Merhaba. Abonelik zorunluluğu veya Telekom dan hizmet alma zorunluluğu diye bir şey yoktur. Bina olarak ortak dilekçe yaparak resmi kanallardan müdürlüğünüze iletebilirsiniz.

• Siyah Tavsan kullanıcısına yanıt

Merhaba. Yasal yanıt verme sürelerini takip edip dilekçenizin akıbetini sorgulayınız.

https://twitter.com/ttdestek

Bu adrese dilekçe verilen müdürlük bilgisini ve takip no yu verirseniz akıbetini sorgulama yapabilirsiniz, onlar araştırıp size bilgi vereceklerdir.

Yasal yanıt verme süreleri için:

https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuatmetin/1.5.3071.pdf

• beko64 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam, kimse kimseyi zorlayamaz şu işletmeciden hizmet alınacak şeklinde.

• bina yapılmadan (mayıs gibi biter) dilekçe vermek uygun olur mu

• selam

bina yapımı için mimar proje cızecek beledıyeye sunacak..

sıfır bına yapılır ıken telekom fıber getırmek ıcın hemen ana yolda logar var 3 mt arsa dıbınde.

telekom binaya fiber hat cekılmesı için extra bına ıcın proje cızılıyormu ?

• Hocam merhaba yakın zamanda ben Türk Telekom'a dilekçe vermiştim zaten yazmıştım size de takip no verdiler, BTK'dan da yazdım. Başka bir yere başvurmaya gerek var mı? Belediye altyapı koordinasyona falan? Bir de olayı takip etmek için BTK'dan da yazabilirim değil mi?

Bir de hocam BTK son olarak böyle bir cevap vermiş sizce son paragrafta tam olarak ne demek istemişler?

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Tavsan -- 2 Şubat 2023; 16:5:29 >

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.