ben bu türk telekomu anlamış değilim. 1.5 yıl önce kendimizi yırta yırta en sonunda vdsl geld. ama gün geçtikçe vdsl hızları düştü. kopmalar yaşanmaya başladı. dolaba uzaklığım 300 metre filan. artık bu altyapının kaldırmadığı malum... bulunduğum lokasyon malesef hizmetlerin ya geç geldiği ya da hiç gelmediği yer... işin garibi 6 ay önce benim hizmet aldığım dolabın ordan türk telekom kaza kaza benim bir sokak üzerime kablo çekti. ben vdsl dolabına uzak ve diğer dolap yoğun diye hizmet alınan dolabı değiştirdiklerini zannettim. 1 aydır fiber alt yapı istediğimi değişik mecralardan ilettim. gelen cevaplar malum işte bulunduğunuz yerde vdsl var vs. sanki biz bilmiyoruz... bugün aklıma takıldı bir kontrol ettim şok oldum. üstteki 400 metre öteden çekilen alt yapının üstümüzdeki yeni yapılan binaya fiber hat olduğunu öğrendim. ve o apartman benim evime 40-50 metre karşımda. evden çıkınca görünüyor. be türk telekom hadi kendimi geçtim, 400 metre kablo çektiniz aşağı yukarı 10-15 apartman evin önünden kazı yaparak ilerlediniz, kontrol ettiğimde o bina ve evlerin hepsi vdsl hizmeti almaya devam ediyor. böyle bir saçmalık olurmu??? yeni bina yapıyorsunuz ne kadar uzak olursa olsun fiber alt yapı çekiyorsunuz, peki eski evlerde insan yaşamıyormu??? hazır evlerin önünden geçerken çok mu zor binalara girmek... şu ana düşünüyorum karşı sokaktaki evden ben nasıl o hattı alabilirim diye. evin sağındaki solundaki apartmanlar bile vdsl alıyor. işin en vahim tarafı apartman da boş... acaba 50 metre kablo almayı kabul edip havadan çeksem kabul ederlermi... fotodaki çekilen nokta benim ev karşıdaki yukarıdaki işaretli görünen yer o binanın yeri ![]() ... |