![]() https://medya.turktelekom.com.tr/turk-telekomdan-yilin-9-ayinda-guclu-buyume// |
|

![]() https://medya.turktelekom.com.tr/turk-telekomdan-yilin-9-ayinda-guclu-buyume// |
|
|
|
|
|
|
Türktelekom hala 100 mbps uzeri palketleri cıkarmadı Fakat rakibi olan firmalar Süperonline,Vodafone 200 mbps cıkardılar oyuzden Türktelekom bu paketleri cıkarmadıktan sonra piyasanın 1 numarayım demesin boşuna. |
|
Oysa memlekette 19.xxx.xxx milyon hane var, ahahahah. 8 mbit internet fiberden sayılıyorsa belki doğrudur :) |
@Ö1f1 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 29 Kasım 2020; 16:52:32 > |
|
|
|
Türk Telekom borsaya kote bir şirket olduğu için açıkladığı verilerde özellikle de finansal verilerde son derece şeffaf davranmak zorunda. Bilançolar ve diğer yönetim araçları kanunen Kurumsal Denetçi tarafından denetleniyor ayrıca şirketin Yönetim Kurulu ve Menfaat Sahipleri de dahil faaliyetleri ve performansları değerlendirilerek Kurumsal Yönetim puanı almaktadır. Öte yandan Türk Telekom Yönetimsel ve Kurumsal kriterler dahil olmakla birlikte bunların haricinde Çevresel ve Sosyal kriterlerin de değerlendirildiği uluslararası FTSE4GOOD endeksine de tabidir. Yine ekleyeyim Türk Telekom, kurumsal sürdürülebilirliğin artırılmasını ve bu yönde gerçekleştirilen çabaları desteklenmesi amacını taşıyan Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi Platformuna da üyedir. Uzun lafın kısası devlet kurumları dahi yalan söyleyebilir ancak borsaya kota hele de bir çok yerli ve yabancı denetim mekanizmaları ile denetlenen özel şirketlerin yalan söylemesi mümkün değildir. Hatta biraz aşinalığınız varsa bilirsiniz, özel sektör tarihinde geçmişte patlaşmış bir çok skandalın temelinde yeterince şeffaf olmamak yatar özellikle 2008 Mortgate Krizinden sonra başta Finans sektörü olmak üzere hemen hemen tüm, özel teşebbüslerin faaliyet gösterdiği sektörlerde kurumsal denetim zorulu tutulmaya başlanmış, şeffaflığı teşvik edici bir çok kanun çıkartılmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 4 Aralık 2020; 1:42:52 > |
|
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum |
|