Şimdi Ara

Türk Telekom’dan NetSpeed Geçtik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizde iki kat var. Üst kattan itibaren neredeyse her yerdeydi. Cat6yı doğrudan ankastreden modeme kadar verdik. Modemde splitter takıp telefonu ayırdık.

Modem değerlerini paylaşırsanız değer okuyan arkadaşlar net bilgi verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Mahallenin altyapısı berbat. Bina eski değil. Mahalledeki diğer binalarda da durum aynı. Burası Keçiören'e bağlı bir mahalle. VDSL/fiber yok. ADSL'de maksimum 8 Mbps'ye kadar destek var. Şaka gibi. Ankara'nın göbeğinde durum bu.

Hız hiç düşmüyor. Santral yaklaşık 3 km uzaklıkta. Aldığım maksimum hız 5.3 Mbps civarı. Hızım hiçbir zaman 5 Mbps'nin altına düşmüyor. Upload da stabil, genellikle 0.8-0.9 Mbps arasında. Ping de stabil, her zaman 9-10 ms.

An itibarıyla hız testi sonucu;

Vay anasını koskoca türkiyenin başkentindeki internet altyapısına bakın bu kimin ayabıdır nasıl bi utanç duyulması durumdur. Bizde köyde vdsl veya fiber ne zaman gelebilir diye umut ediyoruz. Yan gelip yatiyolar bi halt çalıştıkları yok açıkça belli. İsteseler bir sene içinde tüm türkiyenin her bölgesinde fiber altyapı olur. Ama yok yan gelip yatıp maas almak varken ne uğraşacaklar.

• Güncelleme atayım.

Geçtğimiz günlerde internette ağırlaşma oldu. Netspeed MH aradım ve durumu anlattım. Kendileri bir güncelleme yaptılar ve ne hikmetse sistem düzeldi. Şuan bir sorun yok.

• 1 ay önce 50 mbit hız, 200 gb akn'li pakete geçmeye çalışmıştım. Alt yapım sebebiyle sıkıntı yaşamıştım.
    Ankastreden cat6 kablo geçirip alt yapıyı düzelttim ve yeniden aynı tarifeye geçtim.

Türk Telekomda 1 ayda 3 defa tarife değişikliği yapılırken
    Netspeed'de 1 ayda 1 kere tarife değişikliği yapılıyor.

An itibariyle modemdeki hat görüntüm.

Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/laek65

• quote:

Orijinalden alıntı: Ment

1 ay önce 50 mbit hız, 200 gb akn'li pakete geçmeye çalışmıştım. Alt yapım sebebiyle sıkıntı yaşamıştım.
    Ankastreden cat6 kablo geçirip alt yapıyı düzelttim ve yeniden aynı tarifeye geçtim.

Türk Telekomda 1 ayda 3 defa tarife değişikliği yapılırken
    Netspeed'de 1 ayda 1 kere tarife değişikliği yapılıyor.

An itibariyle modemdeki hat görüntüm.

http://prntscr.com/laek65
    Memnunmusunuz hocam hız nasıl

• Şuan için problem yok hocam.

Turk Telekom’da olsaydım 35 mbit 150 GB 64 tl ödediğimiz tarifeyi 75 tl yaparak kullanacaktık.

Netspeed geçtik 43 mbit hız alıyoruz şuan 200 GB kota var akn dolunca 24 mbit olacak her türlü karlı ve hız sorunsuz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.