Şimdi Ara

Türk Telekom’dan Çok Kazandıran Kampanya!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Turk-Telekomdan-Cok-Kazandiran-Kampanya

bu adreste türk telekomun netbook ve notbook fiyatlarını taksitlendirmiş toshiba nb200 modeli nasıl sizce alınabilirmi sıcak bir fırsat gibi geldi

• özelliklerini araştırıp uygunluğuna karar verdiniz ise geriye fiyat araştırması kalıyo. fena değil gibi.
  • Cevremde 5 kişiye ön ayak oldum son 1 ay içinde ev telefonunu kapattırdım. Darısı bana. İnternetim olmasa bu çok gereksiz telefonu bende kapattıracağım. kampanyaları kendilerinin olsun.
  • valla asus 1000H yada toshiba alacağım yani ne farkları varki yalnız toshibayı inceledim mağazada çok kaliteli görünüyor tuşlar falan ayrı ayrı birbirinden ama arada 350 tl fark var verilir mi orasını sizlere soruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: geccekusu1

Cevremde 5 kişiye ön ayak oldum son 1 ay içinde ev telefonunu kapattırdım. Darısı bana. İnternetim olmasa bu çok gereksiz telefonu bende kapattıracağım. kampanyaları kendilerinin olsun.

telefonu hiç kullanmadık daha
    aynen sadece net için bağlı
  • Fiyatlar bence uçuk
  • bence değmez bu fiyat aralıklarında piyasa da bolca notebook ve netbook var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 6 Temmuz 2009; 21:11:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom yeni kampanya
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telekom telefonlardaki sabit ücreti kaldıorsın, internetteki stabiliteyi arttırsın ve fiyatları aşağı çeksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hökela

Telekom telefonlardaki sabit ücreti kaldıorsın, internetteki stabiliteyi arttırsın ve fiyatları aşağı çeksin.

En güzel kampanya bu olurdu ama bu sefer hem telefondan hem netten hemde netbooktan kazanamazlar Kampanya bize değil kendilerine, vurgun kampanyası
    ttnet : Alma aldırma, kullanma kullandırma
  • ilana bakar bakmaz traş olduğunu anladım....bunlar tekelci yaww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 6 Temmuz 2009; 23:11:36 >

• nie traş???toshiba netbook asus 1000H den daha mı kötü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: geccekusu1

Cevremde 5 kişiye ön ayak oldum son 1 ay içinde ev telefonunu kapattırdım. Darısı bana. İnternetim olmasa bu çok gereksiz telefonu bende kapattıracağım. kampanyaları kendilerinin olsun.

Aynen katılıyorum. Telekom=Vampir
    Milletin kanını emmekten doyamadı herifler.
    Mikseler Telekomun hiçbir kampanyasına katılmam.
  • bizde ev telefonunu kapattık.her ay havadan para veriyoduk!benim modem tt'netle zaten alakalı değil.bu arada bir arkadaşıma da vesile oldum o da kapattı.benden uzak dursun kampanyası da indirimi de hediyesi de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CILGINLAR

bizde ev telefonunu kapattık.her ay havadan para veriyoduk!benim modem tt'netle zaten alakalı değil.bu arada bir arkadaşıma da vesile oldum o da kapattı.benden uzak dursun kampanyası da indirimi de hediyesi de..

acaba nasıl alakalı deil. yani bende ev telefonunu kapatmak istiyorum ama net için gerekli nasıl yapabiliriz.
  • bakmaya bile gerek yok ilana mantık belli sabit hattı kapamasınlar sokabildiğim kadar sokayım söğüşleyeyim kerizleri türk telekomun gözünde hepimiz yolunacak kazlarız tekelci zihniyet ama devlet eliyle nasıl oluyorsa bu,devlet demeyelim aslında hükümet diyelim zira bizi yönetenler ve ttnet aynı zihniyete sahip oldukları için devlet alt yapı kurulmasına izin vermiyor diğer şirketlerde mecburen ttnet altyapısını kullanıyor taş devri teknolojosi önce peşkeş çektiler ardındanda destek oluyorlar sattıkların malı arkasındalar yaharam zıkkım olsun yedikleri içtikleri
  • Beyler Toshiba A300 için fiyat iyi. Sabit hatlarını kapatmak isteyen arkadaşlar bir iki ay bekleyecek. İnternetle telefon ayrılıyor şu anda telekomun itirazı değerlendirme sürecindeymiş. Eğer itiraz düşerse resmi gazetede yayınlanacak ve telefonsuz internetin hoşluğunu yaşayacağız. Ama hem telefon hem interneti kullananlar için kampanya bazı modeller için gerçekten sıcak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berquay

Beyler Toshiba A300 için fiyat iyi. Sabit hatlarını kapatmak isteyen arkadaşlar bir iki ay bekleyecek. İnternetle telefon ayrılıyor şu anda telekomun itirazı değerlendirme sürecindeymiş. Eğer itiraz düşerse resmi gazetede yayınlanacak ve telefonsuz internetin hoşluğunu yaşayacağız. Ama hem telefon hem interneti kullananlar için kampanya bazı modeller için gerçekten sıcak.

Fiyat nasıl iyi anlamadım, piyasa fiyatlarında işte..
    http://www.teknofiyat.com/index.php?search=toshiba+a300&altlimit=&ustlimit=

İnternetle telefonun ayrılmasına yıllardır itiraz ediliyor, çıkan sonuç hep aynı.. Daha dün kredi kartı aidatı görüşmelerinde komisyonda yaşanan komedilere şahit olmadık mı? Sonuç ne oldu? Kart ücreti resmileşip hatta zorunlu hale getiriliyordu, itirazlardan sonra bari serbest olsun, belli sınırı olsun vs. yaptılar. Yani ölümü gösterip kansere razı et taktiği.. Bundanda farklı sonuç çıkmaz, şu belliki telekomu satarlarken belli garantileri vermişler(mesela şu kadar yıl milleti yolmana izin vericez) ve bu süre dolmadan da hiçbirşey yapılmaz emin olabilirsin. Geçen sene tt net 500bin abone kaybetti, herkes çatır çatır kapatmaya devam etsin, 3g yi de dörtgözle bekliyorum, biraz daha pahalı olsa bile geçmek farzdır. Son günlerde turkcellde özellikle bunların üzerine gitmeye başladı, beter olsunlar inşaallah
    Ne zaman zorunda kalacaklar(abone kaybının artması, mobil operatörlerin baskısı, wimax altyapısı gelirse vs.) o zaman kendileri atacak geri adımı yoksa yok itirazmış, mahkemeymiş bilmemneymiş hikaye bunlar, burası Türkiye arkadaşlar hatırlatırım..

• Rabbim sizlere de Quicknet Fiber internet nasip eylesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: oaston

quote:

Orjinalden alıntı: berquay

Beyler Toshiba A300 için fiyat iyi. Sabit hatlarını kapatmak isteyen arkadaşlar bir iki ay bekleyecek. İnternetle telefon ayrılıyor şu anda telekomun itirazı değerlendirme sürecindeymiş. Eğer itiraz düşerse resmi gazetede yayınlanacak ve telefonsuz internetin hoşluğunu yaşayacağız. Ama hem telefon hem interneti kullananlar için kampanya bazı modeller için gerçekten sıcak.

Fiyat nasıl iyi anlamadım, piyasa fiyatlarında işte..
    http://www.teknofiyat.com/index.php?search=toshiba+a300&altlimit=&ustlimit=

İnternetle telefonun ayrılmasına yıllardır itiraz ediliyor, çıkan sonuç hep aynı.. Daha dün kredi kartı aidatı görüşmelerinde komisyonda yaşanan komedilere şahit olmadık mı? Sonuç ne oldu? Kart ücreti resmileşip hatta zorunlu hale getiriliyordu, itirazlardan sonra bari serbest olsun, belli sınırı olsun vs. yaptılar. Yani ölümü gösterip kansere razı et taktiği.. Bundanda farklı sonuç çıkmaz, şu belliki telekomu satarlarken belli garantileri vermişler(mesela şu kadar yıl milleti yolmana izin vericez) ve bu süre dolmadan da hiçbirşey yapılmaz emin olabilirsin. Geçen sene tt net 500bin abone kaybetti, herkes çatır çatır kapatmaya devam etsin, 3g yi de dörtgözle bekliyorum, biraz daha pahalı olsa bile geçmek farzdır. Son günlerde turkcellde özellikle bunların üzerine gitmeye başladı, beter olsunlar inşaallah
    Ne zaman zorunda kalacaklar(abone kaybının artması, mobil operatörlerin baskısı, wimax altyapısı gelirse vs.) o zaman kendileri atacak geri adımı yoksa yok itirazmış, mahkemeymiş bilmemneymiş hikaye bunlar, burası Türkiye arkadaşlar hatırlatırım..

+1, güya Türkiyede marka değeri en pahalı şirket seçilmiş Türk-öger telekom,tabii seçilir sadece sabit telefon ücretinden giren kuru parayı hesaplayın isterseniz,,,4 milyon sabit tel abonesi çarpı en kötü aylık 10 tl sabit kazık=kuru trilyonlar-milyon tl ler

şu yalın adsl çıksın telekomla en ufak işim kalmıycak,her ay sırf adsl kullanmakiçin ödediğim sabit telefon haracı,delirtiyo beni

diğer yandan adı uydu kendi taşdevri nette,daha kuşların uçtuğu yerlerde hizmet veremiyo hala

• Kablolu internette telefon kapatılabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.