Şimdi Ara

Türk Telekom Çakallığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.
    15-08-2016 tarihinde Türk Telekomdan aradılar. Uzun yıllar kendileri ile çalıştığımdan dolayı beni fiber internet bağlantısı ve güzel bir modemle ödüllendirmek istediklerini, bundan dolayı bir ücret istemediklerini söylediler. Ben de böyle kampanyalarda verilen ürünlerin dandik olduğunu ve istemediğimi söyledim. Operatör, öyle bir şeyin söz konusu olmadığını, verecekleri mopdemin en az 250-300 tl değerinde olduğunu söyledi. Verecekleri modemin marka ve modelini istedim kendisinden, bana Huavei veya Zykxel marka vereceklerini söyledi. Ben modemleri araştıracağımı, beni bir saat sonra tekrar aramasını söyleyerek, telefonu kapattım.

    Daha önceden Zykxel marka modem kullanmıştım ve memnun kalmıştım. Bundan dolayı Tercihim Zyxel yönünde oldu.
    Eleman tekrar aradığında, tercihimi söyledim. Bana Zyxel VMG3312-B10A gönderileceğini, 24 ay taahhüdü kabul edip etmediğimi sordu, onayın ardından işlemler tamamlandı ve ben kargoyu beklemeye başladım.
    Cuma günü kargo geldi. Kargo elemanı Türk Telekoma gönderilmek üzere kimlik fotokopisi ve birkaç imza aldı gitti. Ben kutuyu açtım, TP-Link marka dandik bir modem çıktı. Çakallığa sinirlendim tabii ama, gelmiş, kullanalım bari dedik. Modemi hatta taktık, gerekli işlemleri yaptık.

    Sonuç: Cat5 kablo ile bağlandığım masa üstü pc, her kapatmadan sonra internet gidiyor. Modemin arkasından birkaç defa port değiştirdikten sonra geliyor. Arada bir yine kopup, sonra geliyor.

    Wifi ise tam bir rezalet. En az saatte bir kopup, sonra tekrar geliyor.

    Netice; Bu modemi, geri gönderebilir miyim? Sonuçta bir anlaşmamız var ve hatta bana gönderdikleri irsaliyede modem markası olarak : Zyxel VMG3312-B10A yazıyor.

    Veya bilmediğim bir ayar, vs. mi var.

    Üstadlardan yardım bekliyorum.
    Teşekkürler.







  • aynen geri iade öyle şey olurmu
    hakkını ara arkadaşım
  • Bende zyxel var o kadar dert etme çöp oda wifi yı berbat Airties vardı onu kullanıyorum .. Zyxel ın müşteri hizmetleri mükemmel ama hakkını yemiyeyim
  • Geri ver airties 5650 al alabiliyosan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri Hizmetlerini aradığında konuştuğun kişi hakkında şikayet duyurusunda bulun.
    kabul edilmesse ara kardeşim böyle böyle de sonra de bana zyxel gelcek dedim bana bu geldi diceksin olmassa alcaksın modemi vuracaksın yere sev*erim böyle şeyi diceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.