Şimdi Ara

Turk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı Uyguluyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
7.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim de türktelekom ama her daim 4k izliyorum destekleyen videoları. hiç donma olmuyor. geçici olabilir. ama twitch kanser ediyor izlerken. 480p izliyorum 50mbit internetle.
  • akk kaldırıldığı için o sitelere giriş çoğalmış olabilir mi
  • 50mbps FIBER Turk Telekom FTTB/GPON speed test sonuçları 13.01.2019 tarihinde saat 21.40 ile 22.11 arasında test yapılmış ve ciddi anlamda ping sorunu ve download sorunu olduğu anlaşılmıştır.

    Şuanda Turk telekom kullancısı olduğum için sadece müşterisi olduğum ISS ile ilgili bilgi vermek istedim. Akşam saatlerinde ciddi anlamda ping sorunu var malesef. Umarım özellikle yut dışı için bu ping sorununa bir çözüm getirirler.


    Turk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı UyguluyorTurk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı Uyguluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 13 Ocak 2019; 22:17:58 >




  • Turk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı Uyguluyor


    Her hangi bir PİNG sorunu yok...
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Benimkiler uzaydan geliyor forumdaş... Yurt dışı test yapabilir misiniz...

    Ben İstanbul radoreye batman dan ping attım bu değer çıktı... Normalde haftaiçi 21-22 ping haftasonu gündüz 26 akşam ise 36-37 görüyorum bu İstanbul adresi için... Üstelik Fiber yani (fttb/gpon) bağlantım var.. 50mbps...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı Uyguluyor
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Bunları denetleyen kuruluşlar var eğer denetlenip onaylanmış bir VPN kullanırsanız güvenliğinizi sağlamış olursunuz.

    Buna en iyi örnek Mullvad

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vpn veya dns hikaye

    En temizi modeme reset at ve eger pc den videlar takiliyorsa tarayicini revo uninstaler ile tam temizle(kaldir) tekrar kur %95 duzelecektir

    Duzelmese format at

    Tvden izliyorsan ayarlar bolumunde uygulamayi sifirla butonu var ordan sifirliyorsun

    Youtubede baya ise yariyor

    Ben 2 yildir bu sorunla karsilasmadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    Senin fiber daha dusuk olmasi gerek ping benim hatta kiyasla benimki efsane 48 down 3.8 up ping 7-15

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dermeister01 kullanıcısına yanıt
    sen kapat interneti bilgisayarı + interneti ne ile kullanıyorsan kutusuna koy iade et alan adamada tekmelemesini söyle...

    Turk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı Uyguluyor


    Turk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı Uyguluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalı-katil -- 14 Ocak 2019; 1:54:59 >




  • Kısma kısıtlama hiçbişey yok. Hız testini yaparken size en yakın lokasyonu seçip test ediyosunuz ama twitch izlerken dünyanın bilmem neresindeki yayını almaya çalışıyosunuz. Aradaki farkı anlayın bi zahmet. Dizi siteleri keza aynı şekilde. Kota geri gelsin demiyorum tabiki ama altyapı olmadan kaldırılınca da böyle oluyor. Normal yani bu durumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sehmusking S kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum ama sonuçta binaya kadar fiber var gpon bağlantısı... Ankara ya ping 17 iken İstanbul radoreye 30 ping atıyorum.. Diyarbakır keza 30 ping anlamadım Diyarbakır 100km var Ama Ankara daha uzak olmasına rağmen 17 ping atıyor....

    Turk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı Uyguluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben çözümü buldum kendi çapımda; izleyeceğim dizinin bölümlerini idm ile çekecem, öyle başa böyle tarak. atıyorum yarın izleyeceğim 5-10 bölüm arasını idm ile yatarak pc'yi açık bırakarak indircem. sabaha hepsi tamam olur, akşam geldiğimde rahat rahat izlerim mis gibi.

    Dizi izleyenler böyle bir çare bulabilir.
  • xYaKuBux kullanıcısına yanıt
    idm ile cek ugrasma
  • metalmilita kullanıcısına yanıt
    idm ile cek netflixde idme işe yarıyorsa tabi
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı Uyguluyor
  • Evet, şimdi test etme imkanım oldu. Bende hiçbir sorun gözükmüyor hız olarak şu an, şu saat ve dakika itibariyle. Hızım 8 mbit.

    Hem speedtest, hem fast.com'da hız testi yaptıktan sonra Youtube'da 1080p video açtım ve gelen hıza baktım. Her şey normal gözüküyor. Hatta gece saatlerindeki aldığım değerlerden bile daha yüksek çıktı diyebilirim.


    Ping olarak:

    İstanbul - 8 ms
    Ankara - 16 ms (( Burada bir şey dikkatimi çekti "Turkcell" yazan sunucuyu seçince sabit 60-62 ms veriyor, diğer 2-3 sunucuyu denediğimde sabit 16 ms veriyor. ))
    Frankfurt - 57 ms
    Londra - 87 ms
    Paris - 69 ms
    Milano - 57 ms
    Amsterdam - 66 ms

    Sunucuları tamamen rastgele seçtim.

    Fast.com - yüksüz: 41 ms ; yüklü: 79 ms (sunucu Frankfurt)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 15 Ocak 2019; 20:33:17 >
  • extra34 E kullanıcısına yanıt
    bilgi sahibi değilseniz fikrinizi ulu orta her yere yazmayın gülünç duruma düşüyorsunuz.
  • Az önce youtube'ta 720p, 1080p hatta 480p, 360p'de falan videoları açmakta zorlanıyordum. Gelen hıza baktığımda 1500-3000 Kbps görüyordum. Şu an düzeldi 5-10 dakikalık bir sorun yaşadım böyle.
  • Bende de özellikle akşamları çok fazla ping yükselmesi var. Avrupa sunucularında 60 ms gibi ortalama değer alırken şimdi 120 ms gibi değer alıyorum. Yani en az 2 kat ping artışı var. Bunun yanında hızlarda da düşüş gözlemlerim. Asıl sorun ise Amerika sunucularında gibi gözüküyor. Örn. Washington da 10 mbps civarı alırken Seattle de 0.60 mbiti geçmiyor. Acaba sorun burada mı? Ne gece ne gündüz hep aynı hız. Bazı sitelerde video açamıyorum. Yıl başından önce böyle değildi. Daha iyiydi. Şimdi ise tam bir işkence. Sizden ricam speestest ile Seattle sunucularına hız testi yapar mısınız? Msla wowrack Seattle ile deneyebilirsiniz örnek olarak. Not: Türknet 35 mbps VDSL 2 kullanıcısıyım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.