Şimdi Ara

Turk Telekom Arama Yapamama Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,


    Bugün akşam üstünden beri olan bir sorun hakkında varsa bilen arkadaşlardan yardım istiyorum. Bu akşam üstüne kadar herhangi bir sıkıntı olmadan telefonumla her türlü konuşma yapabiliyordum(arayabiliyorum,aranabiliyordum) ama bu akşam üstünden bu yana şöyle ilginç bir sorunum oluştu; sadece oturduğum dairede kimseyi aramıyorum kimse tarafından aranamıyorum(Mobil veriden internet kullanımında veya sms göndermede herhangi bir sorun yaşamıyorum.). Evden çıktığımda sorunsuz bir şekilde arama yapabiliyorum gelen aramaları da cevaplayabiliyorum ama birisi ile telefonda konuşarak oturduğum daireye doğru geldiğimde telefondan parazit varmış gibi hışırtılar geliyor ve ne ben karşı tarafı duyabiliyorum ne de karşı taraf beni duyabiliyor.


    Bu konu hakkında sizlerin fikirlerini duymak istıyorum,ilgilenenlere şimdiden teşekkürler :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logoglu01 -- 21 Haziran 2021; 22:14:5 >



  • 3g veya volte farkediyor mu? Eğer farketmiyorsa vowifi kullanın derim ( tabi bölgenizde wifi varsa ve telefonunuz vowifi destekliyorsa).


    Yada başka operatöre geçin.

  • Operatörünüzle iletişime geçin, bölgenizde ki baz istasyonunda bir problem olmuş olabilir. Sorunu önceden yaşamıyormuşsunuz %80 baz istasyonu kaynaklı.

    Cihazınız VoWifi destekliyorsa ve de ev internetiniz varsa VoWifi kullanarak sorunu çözebilirsiniz. VoWifi ev interneti üzerinden sesli görüşmedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 21 Haziran 2021; 23:46:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apt komşular sinyal kesici koydurmuşlar

  • Hocam hala cevap vermediniz

  • Konuyla alakalı operatörle görüştüm. İlk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını, bölgedeki baz istasyonlarını kontrol edeceklerini söylediler. 2 gün kadar sorun devam etti. Bugün sabah herhangi bir problem olmadan görüşme yapabildim. Biraz önce de mesaj geldi Turk Telekomdan hizmet aldığınız baz istasyonundaki arıza giderilmiştir diye.


    Vowifi diye bir şeyin varlığından da ilk kez bu konu aracılığıyla haberim oldu baya faydalı bir özellik anladığım kadarıyla ama telefonum diğer operatörlerin cihaz listesinde olmasına rağmen turk telekomun cihaz listesinde yok maalesef ( samsung galaxy S7).


    İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

  • Logoglu01 L kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz, sorunun çözülmesine sevindim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Logoglu01 L kullanıcısına yanıt

    Hattınızı destekleyen telefona takıp servisi aktif edip kullanabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.