Şimdi Ara

Türk Telekom alt yapı getirmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Edirnede 7 aylık bir apartmanda oturuyorum. Bina biraz tepede, atıl bir yerde sayılır. 5 ay önce Türk Telekomdan altyapı talebinde bulundum yaparken apartmanda sadece ben kalıyordum. Aradan 5 ay geçti hiç bir şekilde binaya alt yapı gelmedi. Sokakta altyapı var yan ve karşı bina vdsl kullanıyor. Başvuru yaptıktan bir ay sonra altyapı ile ilgilenen kişiyi aradım. Keşif ekiplerimiz gelip projeyi hazırladı genel müdürlük onayı bekliyor dedi. Onay biraz biraz sürebilir bütçeden dolayı dedi, yıl sonuna denk geliyordu. Neyse anlayışla karşıladım. O günden sonra her ay aradığımda hala onay bekliyor denildi. Artık pek sabrım kalmamıştı. Son aradığımda biraz daha sert çıkıştım 5 aydır bir proje onaylanmaz mı diye, gerçekleri o zaman öğrendim. Meğerse üç kere proje red yemiş en son martın 1 inde tekrar sunulmuş hala bekliyormuş ama umut yok dedi. Binaya bakır kablo çekemiyorlarmış yeni bir cihaz takılması gerekiyormuş ve genel müdürlük maliyetinden dolayı durmadan ret yanıtını veriyor. Konuştuğum görevli ellerinde bir cihaz bulunduğunu ama onay gelmeden bir şey yapamayacağını söyledi. 20 dairelik bir apartman ve şuan yaklaşık 13 dairede ikamet ediliyor. Hepimiz mağdur kaldık nasıl bir yöntem izlemeliyiz acaba? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Altyapı bekleyenler kulübüne hoş geldiniz ve geçmiş olsun diyerek başlamalıyım.

5 Ay çok kısa bir süre genel de 6 ay ila 2 yıl arası sürüyor bu problemler. Epey bir süre beklemeniz lazım kısacası.

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Hemen bir ak parti binasına gidiyorsun

Durumu anlatıp bu şekilde benden evet oyu mu bekliyorsunuz diyorsun.

Alt yapı geliyor

Bu bile kesin çözüm değil azda olsa süreci hızlandırır.

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Yok direk il müdürlüğüne verdim ama onlar da genel müdürlüğe bağlıyız bütçeyi onlar belirliyor diyorlar.

Yinede imza toplarsanız sizin için avantaj.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek çözüm araya tanıdık sokmak, yoksa 2 yıla kadar bekleyen var maalesef...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.