Şimdi Ara

Türk telekom akşam hız düşümü ping dalgalanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 35 megabit tarifwsindeyim hattım 100 megabit destekliyor gündüzleri ve gece sorun yok full hız alıyorum ama akşam saatlerinde 19.00 ila 23.00 arasında felaket şekilde yavaşlıyor türkiye genelimi sorun var acaba kayıt oluşturduk sorun yok deniliyor
    Türk telekom akşam hız düşümü ping dalgalanması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 - 5 aydır böyle. Her akşam saat 7-8 gibi başlıyor gece 12-1'e kadar düzelmiyor. İnternet felç. Büyük ihtimal altyapı kaldırmıyor. Hala da aynı altyapıya yığınla müşteri bağlıyor, yetmezmiş gibi farklı isimlerle taşeron firmalar çıkarıp yine aynı altyapı üzerinden milletin kemiklerini sıyırıyor yamyamlar. MH herhangi bir sıkıntı olmadığı konusunda ısrarlı. Alıştıracaklar ... zamanla normal bir şeymiş gibi karşılayacağız bunu da. Nelere alışmadı ki bu toplum ...
    Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • MLPS sistemleri değiştiği için oluyor diyorlardı.
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • Ceo paul beye twitter hesabı üzerinden mesaj attım anında dönüş yaptı daha sonra özel bir müşteri hizmetleri verdiler sürekli takip ediyorlar 2 saatde bir bayan arıyor en azından suçu bize atmıyor mh bayan sürekli ekip çalışıyor bakalım ne olacak bekliyoruz 2.güne girdik bugün..

• Evet gerçekten bilgilş ekip geldi sorun çözülmedi ama gerçekten gelen kişiler gayet bilgiliydi ve kutuda sorun olduğunu bütün mahallede hız düşümü olduğunu bende gördüm testlerde bakalım sorun çözülcek mi

• Bugün erken başladı. Ping 200-400 arası gidip geliyor. Öğlen bile vardı aynı sorun. Ne yapacağımı şaşırdım, çünkü başvurabileceğim hiçbir yer yok. 4 aydır var olan bir problem ve interneti benim gibi biri için kullanılmaz hale getiriyor. Aylık download miktarım 20 gb yi geçmez. Düzgün, stabil bir ping vermeleri bu kadar mı zor ? MH zaten söylediklerimi dinlemiyor bile. Ayrıntılı şekilde anlatıyorum, akşamları böyle, şöyle vs ... sözümü kesiyor '' Hızınız mı yavaş ? '' diyor. Yani '' Gökten meteor düşüyor bak '' desen yine de '' Anladım. Yani hızınız düşük ? '' diyecek. Tekirdağ'dan Edirne'ye hız testi yapıyor. 13 mbit indirme hızını görünce hızınızda hiçbir problem yok deyip kapatıyor. Anlamıyorum, bu MH ' deki personel '' hepsi '' cidden gerizekalı mı ? Bu kadar vasıfsız mı ? Yoksa başlarından savmak için salağa mı yatıyorlar ?

Nihayet 2 ay kaldı taahütün bitmesine ... Ama başka alternatifim yine yok. Bu gidişle komple kapattıracam. Download yapan, film, dizi izleyen biri değilim. Akşam gelip 1 - 2 saat oyun oynayalım, görüntülü konuşalım diyoruz 300 - 500 ping.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Ping Yükselmesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var lakin ne hızım düşmüş nede pingim yüksek gözüküyor. Ölçtüğümde 10 ping ve hizmet aldığım hız miktarını neredeyse tam görüyorum, lakin nete bağlandığımda siteler ağır ağır yükleniyor, youtube da 240p nin üzeri kaliteye alamıyorum. Hem laptoptan, hem masaüstünden hem ipadden denedim ve sonuç hepsinde aynı. Uluslarası bir problem var da devlet mi yavaşlattırıyor yine diye düşünmüyor değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

Aynı sorun bende de var lakin ne hızım düşmüş nede pingim yüksek gözüküyor. Ölçtüğümde 10 ping ve hizmet aldığım hız miktarını neredeyse tam görüyorum, lakin nete bağlandığımda siteler ağır ağır yükleniyor, youtube da 240p nin üzeri kaliteye alamıyorum. Hem laptoptan, hem masaüstünden hem ipadden denedim ve sonuç hepsinde aynı. Uluslarası bir problem var da devlet mi yavaşlattırıyor yine diye düşünmüyor değilim

Büyük ihtimal ortak ip havuzundasın sen de. Basit testlerde hızlar normal çıkabiliyor veya kötü de olsa çok dramatik gözükmeyebiliyor. Ama pratikte ( oyun oynarken, görüntülü konuşurken vs. ) sanki wireless şifren tüm mahalleye yayılmış, torrent, film abanıyorlarmış gibi bir durum söz konusu. Benzetmeden ziyade, mantıklı da çünkü ortak ip havuzunda durum böyle. Sormak gerek '' O zaman neden faturayı benimle aynı ip'yi kullanan diğer kullanıcılar arasında bölüştürmüyorsunuz ? '' diye.

• Aynı sorunu yaşadım.Sorun bulunduğunuz yerdeki altyapının yoğunluğu kaldıramaması.Ben aylarca şikayet yazdım eni sonunda çözüldü ama.Sonuç olarak Telekomun altyapıyı iyileştirmesi gerekli.
  • Arkadaşlar aynı problem benimde başımda var şuan.Ben İstanbul Kaynarca-pendik'de oturuyorum.İnternet hızım pingim normal,ama online oyunlarda,görüntülü konuşma vs durumlarda hep bi donma takılma var.Araştırdıklarıma göre paket kaybı yaşıyorum.Bunun üstüne eve gelen hattı tekrar yenilettim ama nafile ortak İP havuzundan dolayı mı acaba sizce çözüm nedir bilen var mı ?
    Hem hızım dalgalanıyor (düşüyor) hemde akşam saatinde pingim 7-10 arasıyken 45-60 arası oluyordu saat akşam 20:00 dan 23:30 civarına kadar sürüyordu.Gündüz ve gece saatlerinde hiçbir sorun yoktu Paul Doany'e twit attım aynı şekil t.telekom iletişim biriminden aradılar ve sağolsun ilgilendiler. Olay en son benim santraldeki kart değişimine kadar gitti (port aktarımı heralde) yoğun olan yerden az yoğun olan yere geçirdiler. Sorun 1 gün çözüldü diğer gün tekrar etti birdaha yazdım. Yine aradılar ben iletişim birimine sorunumu anlatıyorum oda santral ekiplerine durumu söyleyip çözene kadar ilgileniyorlardı ve şuan 1 haftadır felan sorun yaşanmıyor. Ne yaptılar ne ettilerse kurtuldum. Ama benim santraldeki port değişimden alakası yok çünkü onu yaptıkları akşam sorun çözüldü diğer günlerde devam etti. Sonra tekrar şikeyetimi mail yoluyla açıkladım gerekli test sonucunu ve tracert testlerini yolladım. Hiç bir işlem yapmadan 'akşam tekrar kotrol edilsin' diye bilgi vermiş santral bende kontrol ettiğimde sorunum çözüldüğünü gördüm ve şuanda yaşamadım mesela bu akşam öyle bir sorunum yoktu.

• Evet arkadaşlar ekip aradı sorunun kabindeki tüm.müşterilerde olduğu için veri trafiğini sağlayan kart arızalı kaldırmıyor diyorlar kargoya verilmiş pazartesi takacaklarmış bekliyoruz en azından anlayışlı bir ekip yönlendiriyorlar paula yazdığımızda gelişmeleri aktaracağım

Umarım çözülür. Eğer başka bir zaman sizden kaynaklanmayan sorun için 'Hat değerleriniz normal görünüyor' diyorsa Müşteri hizmetleri hiç uğraşmayın, direk TTyardim@turktelekom.com.tr adresine mail atın. Gerekirse test sonuçları vs. Oradaki ekipler ilgileniyorlar konuyla ilgili.
  • Youtube'dan 360p video donuyor. Kotayı geçince 16 mbps hız almam lazım ama 4-5 mbps alıyorum. Yani bunlara verdiğim her para haram olsun. Akşamları sinir krizi geçiriyorum. Bu kadar leş bir internet olamaz. Bu hız düşmesi olayı 3-4 haftadır böyle. Yani diyecek artık kelime bulamıyorum. Arayıp sövsen birşeye yaramıyor artık alışmışlar zaten. 360 p videonun donması ne demek ya. Gerçekten ne demek yani bu. Şu taahhüt bir bitsin direk iptal edicem. Dünyanın en pahalı ve aynı zamanda en leş interneti. Bravo bunu yapmak da bir başarıdır sonuçta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: informix

Umarım çözülür. Eğer başka bir zaman sizden kaynaklanmayan sorun için 'Hat değerleriniz normal görünüyor' diyorsa Müşteri hizmetleri hiç uğraşmayın, direk TTyardim@turktelekom.com.tr adresine mail atın. Gerekirse test sonuçları vs. Oradaki ekipler ilgileniyorlar konuyla ilgili.

Aynen hocam öyle yaptım mh çok bilgisiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son 5 gündür düzeldi benim.yer izmir
    Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • informix kullanıcısına yanıt
    tam dogru adresi yazarmisiniz mail gonderecemde

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.