Şimdi Ara

Türk Telekom Ping Yükselmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar . Türk Telekom FiberNet Kullanıcısıyım . Benim Sorunum Pingim 30-40 larda gezerken oyunlarda 2 gün önce 100-110 lara çıktı . Hız testi yaptığımdada sonuç bu :
    Türk Telekom Ping Yükselmesi
    Bu Sorunun Bilgisayarımla Alakalı Olduğunu Düşünmüyorum Çünkü Telefonumdaki Oyunlardada Aynı Pingi Alıyorum Sizce Sıkıntı Nedir Veya Tavsiye Ettiğiniz Çözümler Varmıdır . Yardımlarınızı Bekliyorum

• Türk Telekom'un yavaş yavaş herkesin internet hizmetini kısıtlamalarının/yavaşlatmalarının yeni dalgası size de gelmiş. Bunun sebebi altyapı yetersizliği ve bant genişliği sınırlamaları. Direk bağlı olduğunuz santrale ulaşıp çalışanları biraz zorlarsanız sorununuz bi süreliğine çözülebilir ama hat değerleriniz normalken bu sorunu yaşıyosanız tek çözümü başka servis sağlayıcıya geçmek. Yaklaşık 6 aylık süreçte çok fazla kullanıcı aynı sorunda şikayetçi yani bu genel bi sorun.
  • speed test varken diye öyle hız test o site iyi çaşılmıyor ki ??

http://www.speedtest.net/
  • Bende de ayni sorun olmaya basladi ping degerinim yukselmesinin yaninda hizimda düştü. Oyun oynamak işkence oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu bende yasıyorum lolde eskiden 25 ms alırken suan 45 hız normal ama ping var bınada kablonet fiber kutusu var ona geçmeyı dusunuyorum kullanan arkadaşlar varmı kablonet konusunda da konu açtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VanGuardMan

Aynı sorunu bende yasıyorum lolde eskiden 25 ms alırken suan 45 hız normal ama ping var bınada kablonet fiber kutusu var ona geçmeyı dusunuyorum kullanan arkadaşlar varmı kablonet konusunda da konu açtım.
    Kablonet'in bağlantı kalitesi pingi vs bölgeden bölgeye değiştiği için binanızda kullanan birisi varsa ona sormanız daha mantıklı olur. Mesela İstanbul'un farklı semtlerinde Kablonet kullanan iki arkadaşımdan birisi akşam saatlerinde ara ara ping sorunu yaşarken diğeri hiç yaşamıyo. Olay tamamen bulunduğunuz bölgede bitiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RogueAgent

Kablonet'in bağlantı kalitesi pingi vs bölgeden bölgeye değiştiği için binanızda kullanan birisi varsa ona sormanız daha mantıklı olur. Mesela İstanbul'un farklı semtlerinde Kablonet kullanan iki arkadaşımdan birisi akşam saatlerinde ara ara ping sorunu yaşarken diğeri hiç yaşamıyo. Olay tamamen bulunduğunuz bölgede bitiyo.

Alıntıları Göster
    Ben Mersinde ikamet ediyorum hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.