Şimdi Ara

Turk Telekom 750 Dk + 1000 SMS + 6GB + Tivibu Süper Paket 45 TL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
16
Favori
40.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evimde internet yok şu an bimcell kullanıyorum 6 aydır bimcelldeyim. bu tarifeye geçeresem ip tv değil uydudan tivibu seçebilirmiyim evde illa internet isteniyormu? şu an evde kullandığımız receiveri söküp yerine tivibu receiveri takmaları yeterli mi? damda kendime ait çanağım yok ortak çanak ve 4lü lnb var yeni çanak taktırmam gerekiyormu?
  • stornado S kullanıcısına yanıt
    Ip tv oneririm tabi netiniz olsaydi. Cunku sec izle geri al izle cok kullanisli uygulamalar.

Uydu tv icin sizin ortak canak kullanilacak. Sadece receiver degisecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim şu an taahhütlü tivibu süper paketim var 30 TL den. Yeni bir mobil hat alacağım sıfırdan. Bu kampanyadan yararlanabiliyor muyum? Gerçi bu ay içinde taşınma durumumuz da var yeni tasinacagim evde çanak da olmayabilir.

• güncel. kampanya devam ediyor. geçi internette veya kendi çağrı merkezinde sunulmuyor sanırım. Benim çalıştığım aracı bayii (yetkili çözüm ortağı diyorlar nedense) bu paketi verebiliyor. 35 lira olan tarifedeki internete 4 değil 6 olarak veriliyor ve 2Gb'si gece kullanım için
    Edit: özelden soranlar oluyor. bahsettiğim bayii izmirde ileka telekom adında bir firma. türk telekomun ege teknik birimi aynı zamanda, bu civarda herhangi bir internet başvurusu olduğunda kurulum için giden ttnet yetkili ekibi yani. bu paketi t.telekom ile anlaşması gereği verebiliyor, normalde çarşı pazardaki ttnet dükkanları veremiyor. belki aynı şekilde anlaşma yapmış olan başka böyle firmalar da vardır bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGiyotineBurnunuSokma -- 14 Şubat 2017; 3:5:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma

güncel. kampanya devam ediyor. gerçi internette veya kendi çağrı merkezinde sunulmuyor sanırım. Benim çalıştığım aracı bayii (yetkili çözüm ortağı diyorlar nedense) bu paketi verebiliyor. 35 lira olan tarifedeki internete 4 değil 6 olarak veriliyor ve 2Gb'si gece kullanım için

Nasıl geçebiliriz peki hocam 45 gün sonra taahhütüm bitiyor

• ercinoyman kullanıcısına yanıt
    pm den yazıyorum burada reklam olmasın abes kaçar
  • Bayadır Tivibu almayı düşünüyordum. Su an turkcellde 29 tl ye 500 dk 2gb kullanıyorum taahhütle. Numarayı turk telekoma tasıyıp 45 tl ye super paket alma niyetindeyim. Sorum su; turkcell 120 tl cıvarında cayma bedeli yansıtacak. Tivibu Uydu için bu cayma bedelini ödeyip turk telekoma geçmeye değer mi?
  • getbusy06 kullanıcısına yanıt
    normal kendin para vererek almaya çalışsan aylık 29dan toplamda 696 lira yapıyor. bu mantıkla bakarsan değer.
    ben kendim olsam şöyle hesaplardım; zaten o 600 lirayı verip almayacağım kesin olduğuna göre onunla karşılatırıp değer demenin bile anlamı yok, o yüzden değmez derdim. ama halihazırda tivibu istiyorduysan iş başka
  • IP TV için 5 TL HD bedeli diyor. Uydu HD ve fark yok mu, yoksa SD mi? Ne anlıyorsunuz bundan?
    Bir de uyduda kaydet seçeneği (plus cihaz) seçeneği yok mu hiç TİVİBU uyduda?
  • Dün tt bayide bana uydu TV de hd kanallar yok dendi. Forumdan bu kampanya kapsamında uydulu tivibu kullananlar bi cevap verebilir mi hd kanallar var mı uyduda?
  • ( Tivibu Ev paketlerinde kampanya kapsamında sadece SD paket yer almaktadır ) sitesinde bu ibare var alan arkadaşlar Uydu aboneliği için kanallar HD değilmi bilgi alabilirmiyiz
  • iki ayım kaldı cihaz taahhütlü aldık diye bu üçkağıtçılar 3 gb internet 1000 dakkaya benden her ay 45-60 tl arası kesiyorlar fatura sabit diye bir şey yok, üstelik deniz kenarında bile net çekmiyor, turkcelle geçmeyi zor bekliyorum
  • uydu taahhütte, modül alınabiliyor mu? illa receiver mi veriyorlar?
  • 2 yıldr bimcell abonesiyim. Bu kampanyaya geçebilir miyim? Hat taşıma olmasa bile faturasızdan faturalıya geçmiş olurum diye düşünüyorum.

• getbusy06 kullanıcısına yanıt
    Bu kampanyayı kullanıyorum Tivibu Uydu HD yayın.
  • Bu kadar basit bir seyin cevabinin kullananlarda ve sartlarda yazanlarda farkli olmasini aklim olmuyor

Uydu yayinda sadece SD olur yaziyor ,kullanan ise HD var diyor
  • kullanan arkadaşlar Tivibu Uydu alıcınızın cihaz resmini atsanız veya marka model olarak yazılsa daha iyi olmazmıydı konuda bilgilenmemiz açısından ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

kullanan arkadaşlar Tivibu Uydu alıcınızın cihaz resmini atsanız veya marka model olarak yazılsa daha iyi olmazmıydı konuda bilgilenmemiz açısından ?

Hemen hemen bütün kanallar HD. Bu kampanyadan yararlandım bende. Hd yayını olan her kanalı HD olarak izliyorum. Cihazın alt kısmında S7830 yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farbi -- 14 Şubat 2017; 23:8:4 >
  • Arkadaşlar altyapı uygun olmadığı için iptv üzerinden veremiyorlarmış ve uydu kuracaklar fakat süper pakette internet sitesinden kanallara baktığımda 5 sinema kanalı iptv ye göre az duruyor.Aradaki fark sadece geri al izle seç izle gibi özellikler değilmiydi ?

• Arkadaşlar bu tarifede süper paket uydu hizmetini seçenlere sadece dekoder ile mi bağlantı hizmeti sunuluyor. Yoksa dekoder yerine cam modül (smart card) ile bağlantı yapılabiliyor mu tv ye? Dekoder olursa bir de onun kumandası olacak malum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.