Şimdi Ara

Turk Telekom 750 Dk + 1000 SMS + 6GB + Tivibu Süper Paket 45 TL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
16
Favori
40.833
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • International kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. bizede yarın kuruluma geliyorlar. Hangi kanallar yok neden memnun kalmadınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Yıllık niye yapmıyorlar arkadaş .
  • The R0CK T kullanıcısına yanıt
    2 yıl tatlı tatlı bağlayacaklar.Vodafone sözleşmeleri 1+1 olarak yapıyor.Bunlar 24 sonra kımılşdayamıyorsun bir yere.AKK kalkacak 2 sene içinde.Fiyatlar daha çok oynar.Ceplerinde hazır müşteri istiyorlar
  • International kullanıcısına yanıt
    Bu kampanya üzerinden katılanlar tivibuya taahhüt vermiyor, normalini bilmem.
  • alpermete A kullanıcısına yanıt
    tivibuya almıyor taahhüt cep telefonuna alıyor.24 ay.Seneye yayın ihalesini alamazlarsa ne olacak seyreyle cümbüşü
  • Arkadaşlar merhaba, bu kampanyaya hat taşıma yoluyla katıldım, ödemelerin telefon faturası üzerinden olacağı söylendi fakat tivibu 1 ay sonra damga vergisi adı altında farklı bir hizmet numarası ile faturalandırma yaptı. Bunun karşılığında 24 tl açma kapama bedeli istiyor. Yoksa yayını kesecekmiş, başına böyle bir olay gelen var mı? Telefon faturası haricinde tivibu faturası çıkarılan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Bu paketi aldık alalı bilmem kaç numaralı aboneliğinize ait internet faturası diye mesaj geliyor, TT bayisine soruyoruz tivibu olabilir biz göremiyoruz diyor, nasıl böyle bir saçmalık olabilir? TT'den bu abonelik adına sözleşmemizi göstermelerini aksi halde dava açacağımı söyleyeceğim. Hiç bağlı olmayan bir internetin faturasını da ödeyecek değiliz herhalde.

    Hocam bu konu ile ilgili girişiminiz oldu mu? Bu adamlar ali cengiz oyunları ile biz yeni abonelik alanlardan para koparma derdindeler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mx_61 -- 16 Mart 2017; 11:8:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burakbozdag


    quote:

    Orijinalden alıntı: International

    Beyler acil cevap.Tivibu kuruldu.Herşey tamam.Ama istediğim bazı türksat kanalları olmadığı için iptal ettirmek istiyorum.7 gün içinde cayma hakkım mevcutmu acaba?ne yapmam gerekir?

    Maalesef yok

    Burak Bey merhaba , size bir konu hakkında danışmak istiyorum. Bu pakete bayiye giderek sözleşme imzalayıp dahil oldum. Telefon ve tivibu için tek faturalandırma yapılacağı söylendi, faturalarımı düzenli öderken Şubat ayında tivibu yayınım kesildi. Nedenini sorduğumda bilmediğim ve bana söylenmeyen tivibu hizmet numarasına 0.50 kuruşluk borcum olduğu ödemezsem yayını açamayacaklarını söylediler. Ben de ödeme işlemini gerçekleştirdim fakat bu ay yine aynı hizmet numarasını adına 24 tl lik bedel çıktı. Nedenimi sorduğumda 0.50 kuruşluk damga vergisinin açma kapama bedeli olduğu belirtildi. Ben de kendilerine bu konunun sözleşmede geçmediğini ve satışı yapan bayinin de bana bilgi vermediğini yoksa bu tuzak gibi 0.50 kuruşluk farkı bilsem ödeyeceğimi ve kandırıldığımı 24 tl lik açma kapama bedelini ödemiyeceğimi bildirdim.

    Telefon Sözleşmesinde geçmeyen ve bana bildirilmeyen bu vergi olayını nasıl çözerim, aksi takdirde adıma kayıtlı 2 Telekom hattını iptal etmeyi düşünüyorum, selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mevcutta hattım telekom ben bu kampanyadan yararlanamıyormuyum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IP TV olarak aldığımızda + 5 tl fark vererek HD yayın alma imkanı oluyor mu? Bu şekilde kullanan var mı hiç?
  • Beyler fatura kesim tarihim gelmeden 0,25tl olarak bir fatura geldi.Damga vergisi sanırım.Online olarak ödedim.Bu her ay gelecekmi? yoksa tek seferlikmiydi?
  • bu lanet komik rakamli vergi yuzunden iki ay önce haber verilmeden belgesel ve sinema kanalları kapatılmıştı, iki günlük ugrastan sonra çözebilmiştim sorunu..

    o da uye olduğum bayiye gidip kavga ettiktenve ödedikten sonra.



    dün de yine kesildi yayın, üç ayrı temsilciyle dakikalarca yaptığım sinir harbinden sonra iki faturanın ödenmediğini öğrendim, banka ayrıntısına bakıyorum 4 aylık faturalar düzenli olarak ödenmiş görünüyor

    meğer yine bu 50 kuruşluk vergi ve 24 liralık meçhul bir fatura daha çıkartılmış, ödenmemiş görünüyor otomatik ödeme olmasına rağmen..



    bu kampanyayı ogrenmeme vesile olan Burak kardeşimi aradim anlattım sorunu ama, o da geri dönmedi, bir daha arayıp rahatsız etmek istemedim kendisini.. en yakın zamanda iptal etmek icin başvuracağım, böylece cahil cühela must. temsilcilerinden, ikide bir donan ve servis istememe rağmen bunların hepsi öyle deyip, gelip ilgilenmedikleri aletlerinden de kurtulacağım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnternet hizmeti adı altında bana da fatura geliyor. İlk önce 50 kuruş geldi, sonra 24 TL geldi, müşteri hizmetleri de bayii de anlam veremiyor, ne olduğunu bile bilmiyorlar. Şikayetvar sitesinde bildirimde bulundum, oraya da geri dönüş yapmadılar. En kısa sürede iptal edeceğim, tahattüd ücreti falan da ödemeyeceğim, çıkarttıkları bu rezalet ücretleri kaynak göstererek şikayet edebileceğim her merciye şikayet edeceğim.
  • 50 kuruş olan damga vergisi, ödemeyince kapanıyor tekrar açtırmak için de 24 tl alıyorlar sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selamlar. 1 defaya mahsus 50 kuruşluk bir damga vergisi var.bu konuda da yazıyor. bunu 3 ay üstüste ödemeyince hat kapanıyor. türk telekom ve ttnette hat kapandığı anda 24 tl açma kapama bedeli 1 kereye mahsus gelir.
  • Bu kampanyadan hala yararlanabiliyormuyuz, önümüzdeki sezon şampiyonlar ligini yayınlamaya devam ediyorum platform

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cos21 kullanıcısına yanıt
    Galiba artik bu bitti , bunun guncel hali var , 750 yerine 1500 dk , 6 GB yerine 10 GB



    Onun disinda sanirim ayni icerik



    Fiyat da 59 TL



    Yine de daha iyi bilenler hatam varsa duzeltsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burakbozdag

    herkese selamlar. 1 defaya mahsus 50 kuruşluk bir damga vergisi var.bu konuda da yazıyor. bunu 3 ay üstüste ödemeyince hat kapanıyor. türk telekom ve ttnette hat kapandığı anda 24 tl açma kapama bedeli 1 kereye mahsus gelir.

    Merhaba öncelikle bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. Ben bu kampanyadan yararlanıyorum ve ilk ayım . Tivibu bağlandıktan 1 hafta sonra bu damga vergisiyle ilgili bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradım. Bir defaya mahsus ilk faturanıza 0.64 krş çıkacak dediler. Bugün ayın 2 sindeyiz ve müşteri hizmetlerini arayıp fatura çıkıp çıkmadığını sorgulattırdım. Herhangi bir faturamın bulunmadığını söylediler. Oysaki onların deyişine göre 0.64 krş çıkması gerekiyordu. Sonra internette yaptığım araştırmalarda birçok kişinin. Abone numaralarını sorgulattırdıkların fatura çıkmamasına ragmen son ödeme tarihi geçtiği gün yayınları kesilmiş. Ve sorduklarında ise damga verigisi içeren faturalarını ödemediklerinden dolayı kapatılmış. Bu konuyla ilgili düşünceleriniz nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu damga vergisi bıdı bıdısının arkasına gelen 24 liralar bizde hiç kesilmez oldu, 3 yada 4 kere ödedik fakat Tivibu'da yine bir sürü kanal kapalı. Ben artık uğraşmaktan sıkıldım. Tivibu da yerin dibine batsın Turk Telekom da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Bu damga vergisi bıdı bıdısının arkasına gelen 24 liralar bizde hiç kesilmez oldu, 3 yada 4 kere ödedik fakat Tivibu'da yine bir sürü kanal kapalı. Ben artık uğraşmaktan sıkıldım. Tivibu da yerin dibine batsın Turk Telekom da.

    Haksız kazanç . Eğer ilk aydan benimde başıma böyle bişey gelirse türktelekomdam çıkıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.