Şimdi Ara

( Türk Telekom) 3033 Oyun Kulup ve Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
12.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar 3033 Oyun kulup servisinden dolandırıldım sizinde dikkatli olmanızı benim yaşadıklarımı yaşamamınızı istiyorum

Akşam bir telefona bakayım dedim yaklaşık 30 dk önce telefona mesaj gelmiş(telefonu yaklaşık 3 4 saatir kullanmıyordum ) açtım ve 3033 ten şu mesajı gördüm

OYUN KULUP aboneliginiz baslatılmıştır. En populer oyunları cebine indirip eglenmeye başlayabilirsin! Ucreti aylik 20Tl olup her ay otamatik yenilenir,iptal etmek için IPTALoyun yazıp 3033e gonderebilirsiniz.MH:08507233016

Bana sorulmadan beni abone yapmışlar 20 tl almışlar . 20 tl gitti. BAri iptal ettireyim dedim, birde iptal etmek için sms atmam lazımmış .Sms atınca birde sms ten ek para alıyorlar , birde oradan para kopartıyorlar . Dikkat edin Aboneliği iptal ettirmek için iptal yazmamanız lazım (IPTAL oyun) oyunyazmanız lazım çünkü mesajda (oyun) kelimesini itliğine küçük yazmışlar. Bu detayı atlayan insanlarıda kim bilir kaç defa daha koparmışlardır . Hepsini Allaha havale ediyorum

İptal ettirdim şu mesaj geldi
    OYUN KULUP servisi aboneliğiniz iptal edilmistir.31032017 tarihine kadar servisten faydalanmaya devam edebilirsiniz.MD:0850723016.B001

Ulan dedim yarın ilk iş bir Türktelekom servisine gidip sorayım sabah bir kalktım birdaha inanamadım. Aman Tanrım dedim bugün tekrar beni abone yapmışlar birdaha 20 tl kaçtı .

Onaylamadan beni bir yere üye yaptıran Türk Telekomada allaha havale ediyorum . Bu nasıl iştir ya . Telefondan kredi kartıyla alışveriş yapıyoruz bu kadar mı güvenliğiniz yok . İnternette bakıyorum kaç kişi bu durumdan yakınmış nasıl buna önlem alamıyorsunuz . 40 tl dolandırılıyorum ve hiçbirşey yapamıyorum .

Ulan dün iptal ettirdim bugün yine abone yapmışlar 40 tl girdi ULAN ÇILDIRIYORUM EVDE .

Türk Telekomun servisine gittim müşteri hizmetlerini arayın dendi müşteri hizmetlerini arıyorım . 1 e bas 3 bas benle konuşan yok . Sorunumu daha sisteme anlatamadım tek bir canlı insanla muhabbet edemedim Böyle müşteri hizmetleri mi olur .

Şimdi ne yapacağım bilmiyorum

• khanjui kullanıcısına yanıt
    ÇOK SAĞ OLUN ADMİNDEN RİCAM KONUNUN KONU DIŞINDA KALMASI . HERHANGİ BİR DESTEK İSTEMİYORUM KONU DIŞINDAN SADECE BÖYLE BİR OLUŞUMU HERKESİN BİLMESİNİ İSTEDİM. TÜRK TELEKOM FORUMUNADA KONUYLA İLGİLİ DESTEK AMAÇLI KONU AÇACAĞIM
  • Geçmiş olsun. Benim de basima geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam işiniz olmadığı sürece mobil ödemeyi kapatırsanız hiçbir şekilde para kesemezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olaylar son günlerde baya arttı operatör firmasınında işine geliyo . Benim de haftalık 14 liraya gamepix diye bi abonelik olmuştu . Mobil ödemenizi kapattırın müşteri hizmetlerinden.
  • Mobil ödemeyi kapatın babayı alsınlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla mobil ödemem kapalı olmasına rağmen 3033 bizleizle diye saçma sapan bir şeye üye yapıp 20 tl kestiler nasıl oldu anlmıyorum micropaymenta kapalı olmasına rağmen nasıl kesiliyor müşteri hizmetlerini arıyorum 1 saaten beri bir hata oludu diyip atıyor sekreter yokmu kolaylıkla şu müşteri hizmetlerine bağlana bileceğim bir şey ?

• Eskiden başıma geldi, iptal ettirdim, turkcell hattı kırdım attım. Tam sopalık insanlar keyfe keder haraç kesiyorlar.

• Anlamadığım mobilödeme kapalı ve mesaj hala duruyor resmen dolandırıcılık ya hırsızlıktan hiç bir farkıyok.

• Aynı olay dun başıma geldi. BTK ya online basvuru yaptım. Ertesi gun aradılar kurumdan ve parayı geri dustuler. Arayın hakkınızı şikayet edin 👍

• bugün banada geldi mesaj.
    hiçbir onay olmadan üye edilmişim bu zımbırtıya hemen iptal ettim.benim anladığım türk telekom borç içinde boğuluyorya böyle kurnazlık yaparak milletten para toplamaya çalışıyorlar.milleti dolandıra dolandıra doymadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

bugün banada geldi mesaj.
    hiçbir onay olmadan üye edilmişim bu zımbırtıya hemen iptal ettim.benim anladığım türk telekom borç içinde boğuluyorya böyle kurnazlık yaparak milletten para toplamaya çalışıyorlar.milleti dolandıra dolandıra doymadılar.

Dostum mobil ödemeyi kapatmadan keşke iptal ettirmeseydin yarın birdaha abone yapıp para alırlar. İlk mobil ödemeyi kapat sonra yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

quote:

Dostum mobil ödemeyi kapatmadan keşke iptal ettirmeseydin yarın birdaha abone yapıp para alırlar. İlk mobil ödemeyi kapat sonra yap

mobil ödeme kapalımı değil mi nasıl belli olur ? mesajı gördükten sonra iptal yazıp göndermiştim sonra bu konuya yazdım.
  • İki defa nasıl abone olabiliyorsunuz? Mobil abonelik servisini kapattırmadınız mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

quote:

mobil ödeme kapalımı değil mi nasıl belli olur ? mesajı gördükten sonra iptal yazıp göndermiştim sonra bu konuya yazdım.

Online islemlere gir

• quote:

Orijinalden alıntı: navyy

Aynı olay dun başıma geldi. BTK ya online basvuru yaptım. Ertesi gun aradılar kurumdan ve parayı geri dustuler. Arayın hakkınızı şikayet edin 👍

Kardeş teşekkür ediyorum. Aynısı benimde başıma geldi. Müşteri hizmetleri iade edemiyoruz dedikleri an BTK ya başvurdum. 1 gün sonra görüşüldü. 15 gün içinde hattıma tl olarak geri yüklenecek.

• helal olsun BTK'ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dolandırıcılık tüm operatörlerde var sadece şirket ismi değişiyor. Bilen adam geri alabiliyor bilmeyen adamlardan kestikleri para onlara yeter.

• 84 tl fatura geldi beyler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.