Cumhurbaşkanlığına bağlı ( devlet denetleme kurumu, diyanet işleri başkanlığı, milli savunma bakanlığı, genelkurmay vs.) olarak çalışıyorsanız abone merkezine gidin,orada yardımcı olurlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turk Telekom 12gb,1000dk,1000sms: 72TL (4.23TL vergi hariç)(Cumhurbaşkanlığı Personel Tarifesi) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
hocam bakanlık çalışanları bu tarifeye başvurabilir mi?
-
Referans olacak malum kurumların birinde çalışan kişinin bu tarifeyi kullanması mı gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu referans olma olayları gerçekten sıkıntı. Tavsiye etmiyorum.Size referans olan kişiyi büyük bi suçtan bi alsalar ucu size bile dokunur. 3 kuruş fazla olsun kafanız ağrımasın
Ayrıntıları bilmiyorum.
Bir Turk Telekom abone merkezi ne sorsan iyi olur
-
forumda herkes ateist galiba. heryerde diyanete saydıranlar. çok ilginç. sapla samanı karıştırmamak lazım.
-
Lan bu neee 😂😂😂
Arkadaşlar öğretmenim fakat cb'ye bağlı mıdır emin bile olamıyorum, malum işin bütün ucu aynı yere çıkıyor
herkese farklı tarife olurmu ırkçılık gibi bişey, haram değilmi bu Ahmet'e 4 lira Mustafa'ya 10 lira ayıp bişey.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kamu tarifeleri var mesela, değerlendirilebilir.
Hocam aynı durum bende de geçerli nasıl olabilir çözemedim Siz ne yaptınız en son
-
çok para kazanan indirim alıyor. lanet olsun böyle düzene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 8 Mayıs 2022; 18:47:33 > -
İmamlık diye bir meslek mi var ki? İslamiyete sonradan eklenmiş bir şey.
-
Halk ile en çok konuşanlar indirim kazanacaksa eğer taksiciler ve berberleri de dahil edin. En azından mesai saatlerinde işyerlerinde bulabilirsiniz. Çıktı gelmez lafını işitmeniz de zor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen sapla samanı karıştırmamak lazımquote:
Orijinalden alıntı: Türk_oforumda herkes ateist galiba. heryerde diyanete saydıranlar. çok ilginç. sapla samanı karıştırmamak lazım.
Diyanete karşıtlık tanrıtanımazlık mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X