Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 10 MBPS UPLOAD ARTIŞI [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
6
Favori
7.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Upload fiberde 10 a sabitlenmiş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt

    Telekom ana sayfadaki tarifeleri incelerseniz

    500-1000 20 e kadar

    200 10 a kadar

    100 ve altı için hız verilmemiş.

    Bence Telekom iss lerden ekstra ücret talep edecek. İss ler bize 15 veya 20 yi ücretli mi ücretsiz mi verecek orada soru işareti var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşyerinde 24 mbps vdsl var upload 6 mbps hiç değişmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt

    Sizin sabit kalmış, ben de 1.5 - 2 ay gibi 15 den faydalandım. Şimdi 10 a düştü. Geçiçi yükseltmeden bile herkes faydalanamadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 15 ve 20 upload hızları VDSL için yalan oldu

    fiberi bilemiyorum ben zaten türk telekom vdsl kullanıcısıyım eğer 100/15 ya da 100/20 paket çıkarsa direkt 24 ay taahhüt yaparım ama sanmıyorum 100/10 şeklinde bırakacaklar bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT 100 mbps GPON hattım 100/15 ten 100/10 oldu hadi hayırlısı

  • ''Hızım 15 oldu, hepimizin olacak'' diyenler, biz hızlar yükselmeyecek deyince bizi troll yerine koyan arkadaşlar nerede ? hızları 15'ten 10'a düşünce karalar bağlayıp üzülüyorlar herhalde.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom yatırım yapmıyor yazlıkta ölene kadar ADSL kullanırım diyordun azizim ne oldu fiber geldi ama bana geldi diyemiyorsun arkadaşıma geldi deyip geçmek kolay tabii. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • davidoff26 kullanıcısına yanıt

    diyemiyorum çünkü sadece çok kısa süreli bir kullanım bu. O zaman internet kafeye gidip hepimiz Fiber internet kullanabiliriz ve Fiber geldi mi diyeceğiz? Kısa süreli deneyim işte.

    İstanbul'da ailecek DSL devam.

    Ayrıca bu forumda herkes beni asıl evime gelmeyen Fiber yüzünden tanıyor, burada yazarsam ''geldi işte'' deyip geçerler. Halbuki gelen bir şey yok, ana Fiber konum halen aktif ve yıllar akmaya devam ediyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 16 Ağustos 2023; 12:27:25 >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Tamam da azizim bak bu upload meselesi daha bitmiş bir şey değil İSP'ler bile TT'den tam yanıt alamıyor daha o yüzden bir kaça aya alternatif operatörler 100/20 verirse hepimiz boşa konuşmuş oluruz.

    Kısa süreli bir deneyim de olsa sonunda bana da fiber geldi diyebilirsiniz başka platformlarda yazdığınız gibi saklanacak bir şey değil bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoff26 -- 16 Ağustos 2023; 12:30:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • davidoff26 kullanıcısına yanıt

    Saklamıyorum, sadece yanlış anlaşılmasın diye söylemedim. Eğer saklamaya çalışsaydım halen hiçbir evime Fiber gelmedi diye yakınırdım, şu an sadece İstanbul ile yakınıyorum. İstanbul Fatih'te yaşayan ve 30 Mbit üzerini alamayan arkadaşıma dağın başında 1000 Mbit aldığımı gösterdim ve ağzı açık kaldı. Koskoca İstanbul Fiber fakiri.

  • evet az önce dsl gidip geldi hemen modem arayüzüne baktım upload hızım 15mbitten an itibarı ile 10mbite güncellenmiştir. hızım 5mbit düşerek artış yaşamıştır teşekkürler türk telekom :D


    TÜRK TELEKOM 10 MBPS UPLOAD ARTIŞI [ANA KONU]
  • LBRTN kullanıcısına yanıt

    Böylece forumda 15 Mbit devrini kapatabiliriz sanırım, 10 Mbit ile devam bundan sonra. En azından iki haneli sayılardan tek hanelilere düşmedik TÜRK TELEKOM 10 MBPS UPLOAD ARTIŞI [ANA KONU] 

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    evet kendimi öyle avutuyorum :D 8mbite de düşebilirdi ama üstlerimiz böyle uygun gördü 10mbit yeter size dediler :D

  • Twitch'te yayın açarken en fazla 8 Mbit hızda yayın verebiliyoruz. Eskiden Uploadımız 8 iken ben en fazla 6 MBit verebiliyordum, daha fazla verince sorun oluyordu. En azından şimdi 10 geldiği için 8'ini Twitch'e verip tam kalitede yayın açabileceğim.

    Her ne kadar düşük falan desek de düz kullanıcı için 10 Mbit Upload yeterli gelecektir. Dosya upload edenlerin ve Youtuberların işi zor ama.


    Şu an elimin altında böyle bir internet var, ama hayatımda değişen hiçbir şey yok, 3-5 oyun indirdim, aa hızlı ne güzel falan dedim. Eylül ayında DSL internette, sizinle aynı hızlara geri döneceğim. Ama üzülmüyorum, çünkü Fiber internetin bir artısını çok göremedim, ping VDSL ile neredeyse aynı, eğer video işleri ile uğraşmıyorsanız bu kadar hızlı internetin bir anlamı yok.

    TÜRK TELEKOM 10 MBPS UPLOAD ARTIŞI [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 16 Ağustos 2023; 23:47:19 >




  • terminathor kullanıcısına yanıt

    Hocam konuya biraz uzak kaldığım için soruyorum, özür dilerim ama YAPA kapanmamış mıydı?

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    2mbit diyip geçmemek lazım özellikle 6000 bitraden 8000 bitrateye yükseltebilecez en azından bu da full hd 60fps yayın için yeterli olur diye düşünüyorum. ama 15 mbit uploadı 3-5 ay kullandıktan sonra bu hıza alışmam mümkün değil :D başta uploadım hiç yükselmeseydi 8 den 10a çıkınca gariban gibi sevinirdim ama şimdi 15i bana koklattılar bi kere sonra hızımı çak 10a düşürüyorlar ve memnun olmamı bekliyorlar :D btk'ya ve twitter den türk telekoma sık sık yazmak lazım bu 15-20lik yeni upload tarifeleri için yoksa bi 5-10 sene daha 10 mbit uploadın üstüne çıkamayız

  • LBRTN kullanıcısına yanıt

    Eskiden AKK vardı hızım 35'ten 3'e düşerdi. O zamanları hatırlayıp mutlu olalım bence :D

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    1gbit netim olsa ilk başta bende yapacak bir şey bulamam kendimi tatmin etmek için 3-5 oyun indirir bırakırım :D zaten bizim için önemli olan ms ve bufferbloat değerleri kaliteli modem olduktan sonra fiber yada vdsl keyfi aynı oluyor. bu vdsl vektörleme teknolojisi olsa ben fiberi aramazdım bile ülkemizdeki vdsl hatlar daha kaliteli fiberden bufferbloat sorunu olmuyor en azından :D ama yüksek hızda her zaman iyidir ister 1gbit ister 10gbit olsun günün birinde elbet lazım oluyor ve zamandan büyük tasarruflar ettiğimizde oluyor. bunlara asla erişemeyeceğimize göre vdsl de 100/20 değerleri en zirve göreceğimiz noktalar olacak :D

  • LBRTN kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum. Benim evimdeki VDSL internetim ile 1000 Mbit Fiber interneti karşılaştıralım.

    Bu benim TürkNet 100 Mbit VDSL hattım, Keenetic EXTRA DSL modem takılı. Buffer değerlerine bakar mısınız inanılmaz düşük, resmen indirme ve yüklemeler pingimi oynatmıyor bile



    TÜRK TELEKOM 10 MBPS UPLOAD ARTIŞI [ANA KONU]


    Alttaki de Türk Telekom FTTH 1000 Mbit ZTE H3600 Router ile yapılmış test, gördüğünüz gibi pingler VDSL'e göre uçup gitmiş, tamam hızlar çok yüksek olabilir ama bu ping artışı hiç hoş değil. Benim gibi Online oyun oynayan birinin canını sıkmaya yetiyor.

    TÜRK TELEKOM 10 MBPS UPLOAD ARTIŞI [ANA KONU]


    Yani anlayacağınız ben bu Fiber internetten memnun kalmadım, VDSL ile oyun oynarken pingim sürekli sabitti, hiç oynamazdı. Ama şimdi Fiber ile oynarken sürekli bir oynaklık var, 2-3 ms oynayıp duruyor.





  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.