|
İnternetten avrupa ülkelerinde sınırsız 20 euroya tarifeleri bulabiliyorum. Ki onların hizmetleri ile bizdeki arasında bile dağlar . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
İnternetten avrupa ülkelerinde sınırsız 20 euroya tarifeleri bulabiliyorum. Ki onların hizmetleri ile bizdeki arasında bile dağlar . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Neredeyse birçok ülkede sınırsız internet deneyimledim. Birçoğu gerçekten "sınırsız" ve fiyatı da bu fiyatların çok altında. |
|
|
Valla ben onların yalancısıyım. Kimse kontrol etmez diye sallıyorlardır belki Bu arada İspanya'da Xenet diye küçük bir operatör aslında 9 euroya 5 G sınırsız tarife çıkarmış ama sanırım bazı şartları var. Xenet lanza los nuevos datos ilimitados más baratos del mercado: con 5G, llamadas ilimitadas y por solo 8,90 euros al mes https://www.larazon.es/tecnologia-consumo/xenet-lanza-nuevos-datos-ilimitados-mas-baratos-mercado-llamadas-ilimitadas-solo-890-euros-mes_20250625685bbb02547022707af7953a.html?utm_source=chatgpt.com< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 12 Mart 2026; 1:10:31 > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
1500 küsür liraya sınırsız mobil internet gayet iyi bir fiyat ama hotspot'a 15 gb limit koyulunca hiçbir anlamı kalmıyor. Telefonda zaten sınırları zorlayacak ne yapabilirsin? Ülkede hukuk yasalar düzgün çalışsa şu paketler şikayet edilir ayıplı hizmet, haksız şart, yanıltıcı reklam maddelerinden astronomik cezalar kesilirdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 12 Mart 2026; 11:34:36 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 12 Mart 2026; 14:24:55 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1500 lira pahalı. Ama sürekli dışarıda olanlar için ideal olabilir. Buradaki birçok insan eve geleyim orada tablete bilgisayara tvye vs bedava vereyim istiyor. Adam ev internetini iptal etmenizi ister mi hiç? Ama dışarıda interneti çok kullanıyorsanız, evinizin fiber, adsl, kablonet vs imkanı yoksa mecbur ideal olabilir. |
|