Şimdi Ara

Türk Telekom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar. Türk Telekom mobil kapsamada hangi bandı kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D54682EC -- 23 Eylül 2024; 21:33:5 >

• genelde 1800 agirlikli bazen 2100 de kullaniyor ben cogu zaman 1800+1800 goruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 23 Eylül 2024; 21:50:13 >
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Hocam peki Türk Telekomun kapsaması Vodafone göre nasıl iyi oluyor. Benim bildiğim 900 band iyi oluyor 1800'e kıyasla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D54682EC -- 23 Eylül 2024; 21:51:29 >
  • Kapsama olarak bir tik daha iyi olabilir vodafone ama internet genelde sikinti vodafonede cogunluk kapsamaya yatirim yapiyor ama bulundugunuz yere gore degisebilir bu cekim ve hiz olaylari 1800 olayi acik alanda hiz olarak iyi cekim dusuruyor ama ben tt memnunum
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom eskiye göre gelişim gösterdi doğru ama Türk Telekoma geçince tek çekincem olası bir doğal afette yani depremde şebekesiz bırakmasıdır çünkü 5.8 2019 yılında nerdeyse birgün şebekesiz kalmıştım. Türk Telekomun iyi yanı eksi katlarda çekiyor ama Vodafone çekmiyor, şebeke çeksede çeker gibi yapıyor yani bir süre sonra edgeye geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D54682EC -- 23 Eylül 2024; 23:17:58 >
  • ben sorun yasamadim tt ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom modem
    geçen ay açıldı
    Türk Telekom mobil
    3 ay önce açıldı
    Türk Telekom cimer
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.