Giydiği üniformanın sahibi olan kurumun misyonunu gram anlayamamış şuursuzun tekiymiş. Jandarma böyle şerefsizliklere göz yummaz keser cezasını, ki kesmiş de zaten. Kendisine yeni iş baksın sittin sene dönemez o kuruma artık. Edit: Konuda bazı haşerelerin olduğunu gördüm. TSK yıllardır ilacınızı sıkıyor ama hala kökünüz kurumamış anlaşılan. Neyse böylesi daha eğlenceli zaten. :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 5 Temmuz 2020; 23:52:20 > |
Türk subayından Atatürk'le ilgili skandal paylaşımlar(Görevden Uzaklaştırıldı) (6. sayfa)

-
-
Herşey açık seçik mi. Hala her sene yok yeni fotoğraf yok yeni ses kaydı. Kardeşim asır oldu asır. Neden taksit taksit. Padişahı eleştirmek suç değil ama onun askeri olan Atatürk kurucu önderimizi eleştirmek suç. Bence hakaret suç unsuru olmadan her insan eleştirilebilmeli. İnsan iyisiyle kötüsüyle insandır. İnsanın olduğu yerde hata da vardır. Atamızın hiç mi hatası olmamıştır mesela? Hatasız kul var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
la siz ne diyorsunuz askeriyede sözde atatürkçü olduğunu iddia edip askerlik görevini yapmaya çalışan vatan evlatlarına türlü işkenceler i. likler yapan milyon tane fetöcü p.. ç var . siz ne zannediyorsunuz askeriyeyi .. özellikle kırklareli .. bizim zamanımızdaki p .. ç komutan müsveddesi ş.. siz fetöden içerde ismi bekir koçak mıydı neydi ib .. nin allah bin belasını versin geberene kadar içerde işkencelere tutsunlar işallah g. tı .... atatürkün adını ağzına almaya cürret edemeyecek şr.. sizin tekiydi .
askeriye gittikçe bozuluyor kardeşler . parası olana tavsiyem kısa dönem yapsın gelsin hiç kendini akli dengesini psikolojisini sağlığını riske atmasın . biz ne şr. sizler gördük askeriyede .
-
Günümüzde hala Osmanlı'ya ait belgeler bile çıkıyor. Yeni ses kaydı, yeni fotoğrafların çıkması gayet normal.
Atatürk Türkiye Cumhuriyeti kurmuş bir adam. Tabii ki Atatürk'ün hataları vardır.
Lakin bazı şarlatanlar koruma kanunu çıkmadan önce Atatürk'e hakaret, büstlerini zarar verme gibi Atatürk'ün hatırasına zarar verirse tabii koruma kanunu çıkar.
Osmanlı yıkılıp, Türkiye Cumhuriyeti ilan edildi. Bazı bir takım cumhuriyetçilerin padişahlara kini olması çok yanlış. Vatanı satmak için elinden geleni yapıp, İngilizlere umut bağlayan bir haini savunmakta yanlış.
Atatürk bugün çok rahat eleştiriyorlar. Fatih Tezcan Kemalist terör örgütü diyor. Kemalistliği teröristlik olarak nitelendiriyor. Koruma kanununun kalkması bu şarlatanların Atatürk'e daha çok zarar vermesini sağlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delimi -- 6 Temmuz 2020; 0:43:14 > -
Bu arada terörist kelimesinin tdk açıklaması yıldırıcı demek. O yüzden terörist demek bir insana artık çok kolay.
quote:
Orijinalden alıntı: Kasapow
Velev ki bunlar dayatıldı, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarında bana yanlış bir şey göstersene Allah aşkına ? Hangi ilke ve inkılabı sana ters geldi ? Bir de hangi kitaplar kaldırıldı ve içerikleri nelerdi lütfen kaynaklarla beraber göstererek bu söylediklerini savunur musun lütfen?Mükemmel bir soru sormuşsun sizi gerçekten kutlarım, karşıdaki ile empati kurmak çok önemlidir herkesin düşüncesi onemlidir. Bu bizi yobaz yapmayan şeydir. Sorunuza gelicek olursak Atatürk'ün geometri kitabı var, mason anayasasının Anderson 1717 tarihli anayasasının ilk yazan şey şudur. Her masonun kalbinde bir geometri yatar. Gene 33. Dereceden mason olan İurgen holto adındaki mason ( kendisi tarihcidir?) Die logen der freiMaurer adlı kitabinda baskı tarihi ,1991 kitabın 139. Sayfasında Mustafa Kemal Atatürk yazıyor. Bu kitap Türkiye de yasak ve Türkçesi mevcut değil. Bu kitap ittihak Be teraki cemiyetine katılan masonlari özel izinle basılmış özel alman locasindan gelen belgelerle basılmış kitaptır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
oynanan büyük oyunu bozmuşsun. tebrik ederim.
-
yahu sayende geometri kitabı çıkaran kuzenimin mason olduğunu öğrendim. ben teşekkür ediyorum sana senin yaptığına bak. rabbim senden razı olsun yine de
-
Söylediğiniz güzel sözler ve verdiğiniz cevap için teşekkür ediyorum. Ancak ilk sorumu gözden kaçırdınız sanırım. 2.sorumun cevabı ise kaynak neye göre Atatürk’ün mason olduğunu iddia etmiş ? Almancanız var ve okudunuz sanırsam ? Atatürk’ü mason diye nitelendirirken hangi belgeleri bize sunmuş? Almancam olsa sahaflardan veya nadir kitaptan çok kolay bir şekilde ulaşabilip okudurdum ancak Almancam yok. Sizin okuduğunuzu varsayarak bu sorumyn cevabını öğrenmek isterim. Ayriyetten Atatürk’ün mason localarını kapattığı bilinirken böyle bir itham biraz saçma geliyor ki şöyle de bir durum var birine mason demek bir eleştiri değildir ki. :) Ayriyetten bir kitabı Türkçeleştirmek arz-talep meselesidir. Şu an Atatürk ve masonluk hakkında o kadar kaynak var ki. :) Oturupta bu kitabın özellikle yasaklandığına dair bir belge ve kaynak bulamadım. Ben hala cevabınızda eleştirilen bir şeyin yasaklatıp ve kaldırıldığına ikna olamadım. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 6 Temmuz 2020; 21:45:33 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kasapow
Söylediğiniz güzel sözler ve verdiğiniz cevap için teşekkür ediyorum. Ancak ilk sorumu gözden kaçırdınız sanırım. 2.sorumun cevabı ise kaynak neye göre Atatürk’ün mason olduğunu iddia etmiş ? Almancanız var ve okudunuz sanırsam ? Atatürk’ü mason diye nitelendirirken hangi belgeleri bize sunmuş? Almancam olsa sahaflardan veya nadir kitaptan çok kolay bir şekilde ulaşabilip okudurdum ancak Almancam yok. Sizin okuduğunuzu varsayarak bu sorumyn cevabını öğrenmek isterim. Ayriyetten Atatürk’ün mason localarını kapattığı bilinirken böyle bir itham biraz saçma geliyor ki şöyle de bir durum var birine mason demek bir eleştiri değildir ki. :) Ayriyetten bir kitabı Türkçeleştirmek arz-talep meselesidir. Şu an Atatürk ve masonluk hakkında o kadar kaynak var ki. :) Oturupta bu kitabın özellikle yasaklandığına dair bir belge ve kaynak bulamadım. Ben hala cevabınızda eleştirilen bir şeyin yasaklatıp ve kaldırıldığına ikna olamadım. :)Şimdi böyle söyledim konustumm ama yanlış anlaşılmasın. Anlatmak istediğimi şu şekilde anlatayım, aşırı derecede kemalist insanlara şu soruyu sorduğumuzda ""Atatürk okadar iyise neden sosyalizmi getirmedi? Needen kapitalizm gibi sömürücü sistemi getirdi" sorusuna cevapları su oldu " Sermaye izin vermedi" yani benim kastedigim ve sorguladigim bu sermaye kim? Ben bunu sorguluyorum. Atatürk ün nutuk da okursak su cumleler yer alıyor. "Biz yabancı ülkelerle Hristiyan ülkelerle teşviki mesaiye giricez( yani isnyapicaz banka işi vs,vs,vs.) İslam'ın halifesi parra dileniyor dedirtmem" bu nutukta yazar ve sunlarda yazar " bugün dünyada 3 tane İslam ülkesi vardır Türkiye, İran, Afganistan.ileride bu rakam 40 a 50 ye yükselir ve Aralarında bı birlik olur aralarında 5 ülke yüksek suraa kurar ve rotasyon usulü ile o 5 ülkenin millet meclisleri hilafet makamını temsil eder Babadan ogula halifelik diye bişey olmaz bu esas İslam'a ve Müslümanlığa aykırıdır." Türkiye'de hilafet duruyor ama halifelik kaldırıldı çünkü babadan ogula mal devreder gibi kalıyordu bu haksızlık di ve bu İslam'a da ters bir durumdu bunu bizzat Atatürk kendi söylüyor. Ayrıca burada mason derken cüppeli rahipler i aklınıza gelmesin bahsedilen sermaye den bahssetim. Belki de ataturk onlardan haberdardı ve onlara dur dedi ama onlar suikast düzenledi. Tıpkı Jw Kennedy gibi. Ac YouTube den bak son sözlerine Amerikan başkanı suikaste uğradı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardeş sana abi tavsiyesi,hiç bir şeye karışma ,sesini çıkarma sadece olanı biteni sessizce takibet kimseye bulaşma sadece işini yap yoksa basın belaya girer ugrasirsin sonra üzülürsun gerek yok kimseyi duzeltemezsin malesef gücün yetmez..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıllık dandik muhtemelen aöf mezunu (yükümlü görev babında)astsubaydır.Bunların subaylıkla alakası yok.Orduya ülkeye vatandaşına saygılı hiçbir kimse böyledir paylaşımda bulunmaz.
alt kademe astsubay odtü mezunu olmalıydı zaten evet,la abd deki askeri personelin bir çoğu homeless den devşirme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Temmuz 2020; 12:39:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X