Şimdi Ara

Türk serverında ingilizce oynamak mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendim eu westte oynuyorum , bunu tr serverına geçirmeyi de düşünmüyorum , ama eğer ki tr serverında ingiilzce oynanılabiliyorsa orada da bir hesap açıp 10-15 level yapmak istiyorum.Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Kendim eu westte oynuyorum , bunu tr serverına geçirmeyi de düşünmüyorum , ama eğer ki tr serverında ingiilzce oynanılabiliyorsa orada da bir hesap açıp 10-15 level yapmak istiyorum.Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

Bilmiyorum merak ediyorum
  • evet mümkün
  • \rads\system\locale.cfg
    tr_tr ->en_us
  • Oyunun yüklü olduğu dosyayı açıyorsun, RADS dosyası var ona gir, system> sonra ''locale'' not defteri var ona girip tr_tr yi en_gb olarak değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzuman -- 21 Ağustos 2013; 14:05:46 >
  • \rads\system\locale.cfg
    dizinindeki cfgyi notepadle açıp tr_tr yi en_gb yapacaksın
  • Teşekkürler cevap veren herkese , bir sorum daha olacak , tek client ile west>tr arası geçişler yeterince hızlı olur mu , yani kaç mb lık patch atması gerekir ? Ona göre ikinci bir klasöre kopyalayıp onu sırf TR yapacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkürler cevap veren herkese , bir sorum daha olacak , tek client ile west>tr arası geçişler yeterince hızlı olur mu , yani kaç mb lık patch atması gerekir ? Ona göre ikinci bir klasöre kopyalayıp onu sırf TR yapacağım.

eğer en_gb ile yaparsan hiç patch olmaz sanırım. en_us ile yapınca na ile arada sıkıntı çıkmıyor. diğer türlü dil dosyası dışında patch yok diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Teşekkürler cevap veren herkese , bir sorum daha olacak , tek client ile west>tr arası geçişler yeterince hızlı olur mu , yani kaç mb lık patch atması gerekir ? Ona göre ikinci bir klasöre kopyalayıp onu sırf TR yapacağım.

eğer en_gb ile yaparsan hiç patch olmaz sanırım. en_us ile yapınca na ile arada sıkıntı çıkmıyor. diğer türlü dil dosyası dışında patch yok diye biliyorum

Her türlü sorun çıkıyor gibi , TR için ayrı klasör yapacağım sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Her türlü sorun çıkıyor gibi , TR için ayrı klasör yapacağım sanırım.

Zaten birer kere patch atman gerekiyor. Sonra sadece listeden değiştireceksin.

• quote:

Kendim eu westte oynuyorum , bunu tr serverına geçirmeyi de düşünmüyorum , ama eğer ki tr serverında ingiilzce oynanılabiliyorsa orada da bir hesap açıp 10-15 level yapmak istiyorum.Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

O kadının güzel ağzıyla sana pentakillll demesini istiyorsun demi türkiye de kazmanın teki beştte beeeeeşşşş diyor
  • quote:

tek clientten hem west hem tr giriyorum geçişlerde oldukça hızlı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.fear

quote:

O kadının güzel ağzıyla sana pentakillll demesini istiyorsun demi türkiye de kazmanın teki beştte beeeeeşşşş diyor

"Murat Kosova"

• devirme sor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

\rads\system\locale.cfg
    dizinindeki cfgyi notepadle açıp tr_tr yi en_gb yapacaksın

Lordumun söylediği gibi ama en_us mu en_gb mi emin değilim.
  • Ban yeme ihtimali var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exceldus

Ban yeme ihtimali var mı

Niye ban yiyesin ki ?
  • Mümkün.Ben öyle oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

Mümkün.Ben öyle oynuyorum.

eger öle ban yeme gibi bir durum varsa hic yapmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENEVIÈVE

quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

Mümkün.Ben öyle oynuyorum.

eger öle ban yeme gibi bir durum varsa hic yapmayalım

Öyle bi durum olmaz bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.