< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 20 Ağustos 2021; 18:19:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk olmaktan utanan var mı ?

-
-
Türk olmaktan değil türk vatandaşı olmaktan utanıyorum.
-
30 cm şeyi bacağına iple bağlayıp mı gezecen fazla zorno izlemeyin olum.Beyninizi çöplüğe çevirmeyin...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam geçen gün arkadaşın biri tr ortalamasının 12,99 olmasından yakınıyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Japon ortalamasını geçiyorsan sıkıntı yok kafana takma...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uk ortalamasını geçiyorum
Up
Yoo utanmıyorum bizi utandırdıklarını sandıklarımız ermeni oglu ermenidir
GURUR duyuyorum
-
Up
Utanılacak birşey yok aksine gurur duyuyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Soylar, ırklar birbirine girmiş. Gerçekten türk olduğunu kanıtlayablir misin? Ülke de hintli, afrikalı, latin, arap... var oğlu var. Bu liste uzar gider. Türk bayrağının simgesi bile Bizanslılardan gelmiş haberiniz yok.
Şuna bakın bir:
en.wikipedia.org
File:Constantinople-Banner.svg - Wikipediahttps://en.wikipedia.org/wiki/File:Constantinople-Banner.svg -
Bknz:karamanoğulları bayrağı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-582C3AD39Soylar, ırklar birbirine girmiş. Gerçekten türk olduğunu kanıtlayablir misin? Ülke de hintli, afrikalı, latin, arap... var oğlu var. Bu liste uzar gider. Türk bayrağının simgesi bile Bizanslılardan gelmiş haberiniz yok.
Şuna bakın bir:
en.wikipedia.org
File:Constantinople-Banner.svg - Wikipediahttps://en.wikipedia.org/wiki/File:Constantinople-Banner.svgGerçekten Türk olmak ne ya, Fransızlar Cermenlerden geliyor Avusturyalılar Slav kökenli Amerika etnik olarak dünyanın en karışık ülkesi ama gel gör ki bunların milliyetçiliğin dibine vurmuş milletler kimse kökenlerini sorgulamıyor. İnternette de böyle, elin Yunanı 500 yıllık asimilasyonlarını unutup ben yunanım derken sorun yok ama yoruma Türk geldiği zaman sen Türkleşmiş bi yunansın ermenisin diye yapıştırıyorlar
Ne mutlu Türküm diyene sözü havada kalması için söylenmiyor.
-
Türk, Kürt, Ermeni, Alman, Leh, Slav veya herhangi bir ırktan olmak gurur duyulacak veya utanılacak bir şey değildir. En nihayetinde herkes insan. Asıl sorun insanların dünyaya zarar vererek bindiği dalı kesmesi. Biraz o tarafa odaklanalım.
Avusturyalilari nasıl Slavlar ile bağdaştirdin anlamadım onlarda Alman cermen yani
Türk olmanın bana sadece ama sadece iki faydası var:
- Atatürk ile övünebilmem, onun doğmuş ve devrim yapmış olduğu sayede ülkemi sevebilmem.
- Göktürklerin asil ve asimile olmamış güzel insanlardan oluşması.
Onun haricinde 1 gram faydası yok külliyen zarar. Fransa üzerinde doğsaydın mesela o denli farklı fikirde ataların olurdu ki ister muhafazakar ol ister devrimci mutlaka benimserdin birini. Gelişmiş bir ülkede yaşadığınla hava atardın. Gelişmiş bir ırk olurdun. İnsanlara Fransızım dediği an orada bir asilliğin olurdu vesaire.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 20 Ağustos 2021; 23:48:41 >
En Beğenilen Yanıtlar

Türk olmaktan değil türk vatandaşı olmaktan utanıyorum. |
Türk, Kürt, Ermeni, Alman, Leh, Slav veya herhangi bir ırktan olmak gurur duyulacak veya utanılacak bir şey değildir. En nihayetinde herkes insan. Asıl sorun insanların dünyaya zarar vererek bindiği dalı kesmesi. Biraz o tarafa odaklanalım.
|
Benzer içerikler
- rüyalanmak nedir
- annesine bakmayan evlat nereye şikayet edilir
- istanbul'da en iyi diş hastanesi devlet
- sakalım çok sert ne yapmalıyım
- en yakın arkadaşla küsünce ne yapılır
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
- elektrikli bebek arabası
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X