< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türk olmaktan utanan var mı ? (3. sayfa)

-
-
Alman olmak istermiydiniz hocam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türklüğümle gurur duyuyorum ancak ülkemi bu hale getirenler utansın diyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Up
quote:
Orijinalden alıntı: toress86
Türk olmaktan değilde türklerin yaptıklarından utanıyorumörnek verebilirmisiniz türklerin yaptıkları ile ilgili hocam?
Cevaplarsanız sevinirim, Şimdiden Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
AKAPELİLER UTANIYOR. SÜREKLİ ARAPLIĞA ÖZENİYORLAR.
-
Up
Up
Mesela tek örnek vermek gerekirse morderni muhafazakarı genç’i yaşlısı sağcısı solcusu fark etmeksizin ülkeye zarar vermesi
gider tarihi esere zarar verir üstüne yazı yazar şarapçı yuvasına fuhuş yuvasına çevirir,çimde oturur yediği çekirdeği yere atar tüm doğanın anasını beller aynı şekilde denizler,sokaklar leş gibidir kimse insanlık belirtisi sergimez malesef genelleme yapcak olsak türk dediğin budur.
Ekonomiyi siyaseti liyakatsızlığı herşeyi geçtim bu tek madde bile ülkeyi terk etmek için yeterli .Hayvan bile yediği yeri pisletmiyor yere sıçıyosa üstünü toprakla kapatıyor 3 tarafı denizle çevrili cennet vatanı çöplüğe çevirenler utansın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: toress86Mesela tek örnek vermek gerekirse morderni muhafazakarı genç’i yaşlısı sağcısı solcusu fark etmeksizin ülkeye zarar vermesi
gider tarihi esere zarar verir üstüne yazı yazar şarapçı yuvasına fuhuş yuvasına çevirir,çimde oturur yediği çekirdeği yere atar tüm doğanın anasını beller aynı şekilde denizler,sokaklar leş gibidir kimse insanlık belirtisi sergimez malesef genelleme yapcak olsak türk dediğin budur.
Ekonomiyi siyaseti liyakatsızlığı herşeyi geçtim bu tek madde bile ülkeyi terk etmek için yeterli .Hayvan bile yediği yeri pisletmiyor yere sıçıyosa üstünü toprakla kapatıyor 3 tarafı denizle çevrili cennet vatanı çöplüğe çevirenler utansın
valla ne diyeyim, haklısınız hocam.
benim yaşadığım adana ilinde, "seyhan baraj gölü" denen bir göl var, gölün kıyısı bira şişeleri ile dolu nerdeyse,
ve geçenlerde gölde yüzen 14-15 yaşlarında bir kız çocuğu görmüştüm ve adım gibi eminim o göle işeyenler bile vardır :-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türk olduğum için mutluyum lâkin iste mevcut hükümet ekonomi falan onlar darlıyor. İngiliz falan olmak istemezdim kesinlikle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Up
ağzına sağlık usta ama eski türklük müslümanlık şuuru kalmadı ben de türküm ama çoğu türkten müslümanlardan utanır hale
geldim bunların sebebi yobaz kafaların çok oluşu ülkenin akp yüzünden gerilemesi ekonomi batması mülteci dolması bizi geriye itti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X