Şimdi Ara

Turk.net Oyun İndirme Sorunu (STEAM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma steam'den L4D2'yi indireceğim ancak çok değişik bir problem yaşıyorum.

Speedtest'te hız olarak 45-50 arası mbps alıyorum. Steam'de ise görebildiğim en yüksek hız 4,7 mb/s.

Asıl sorun ise Steam'de oyunu indirirken 40-50 saniye indiriyor ardından o indirme aralığında başladığı en yüksek hızdan gittikçe aşağıya inerek indirmeyi bitiriyor, 1-2 dakika sonra yine kendi kendine başlıyor.

Periyodik şekilde bunu yapıyor.

Sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?

Fotoğrafta yeşil dalgada görebileceğiniz gibi periyodik olarak sıfırlanıyor. Nedir problem ?

• Başka oyunlardada deneyebilirmisin download yaptığın sunucuda problem olabilir diye düşündüm nedense 2 günde steam üzerinden 150gb tan fazla oyun indirdim 22mbps bağlantı değerim var minimum saniyede 2.2mb gözüküyor . Yapa kapsamındayım yoğun saatlerde hızım değişmiyor.
    Bağlantınızda problem olduğunu sanmıyorum
  • Aynı problem bende de mevcut, torrent-idm de sorun yok ama Steam da sıkıntı var
  • SS'te MB yani megabyte halinde yazıyor

Not: 1 Byte = 8 Bit

Dalgalanma Türk net in yurtdışı çıkışları ile alakalı muhtemelen ben Türk Telekom da iken düşme yaşamıyorum genelde 85-95 Mbps civarında oluyor indirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 15 Haziran 2017; 16:51:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta Payday 2'yi indirdim, 75 mbit hızım var max 6.8 mb/s ile sorunsuz bir şekilde indirdim.

Ancak bazen 2 mb/s, 4mb/s değerlerine düştüğü oldu. Onu da Steam serverlarının yoğunluğuna bağladım. Ancak durup, 1 2 dakika bekleyip tekrar başladığı olmadı.

Belki o anda oyunun bulunduğu server yoğunsa ondan dolayı olabilir. Çünkü hattında sorun olsa bunu diğer serverlara bağlanırkende yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam kullanmıyorum ama steam istatistiklerine baktığımda Türksat ve Superonline dan sonra en hızlı iss olarak Türknet gözüküyor.Tellcom ve Global İletişim Turkcell tarafından satın alındı.Yani Steam'e göre Türkiyenin en hızlı 3. iss Türknet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msdos34 -- 15 Haziran 2017; 22:22:7 >
  • Aynı durum bendede oldu türk telekom kullanıyorum normalde pek steam den oyun indirmem geçen payday 2 bedava olunca (daha ne oyunu olduğunu bile bilmiyorum ) gaza gelip indirdim internet hızım stabil 50mbit ama bende saniyede 4-5mb leri geçemedim 6 yı görmedi hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Dmrl -- 15 Haziran 2017; 22:30:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.