Şimdi Ara

Fifa 16 EA server bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fifa 16 oyununu kış indirimlerinde 23 aralıkta origin üzerinden aldım.Üzerinden 17 gün geçmesine rağmen hala server a bağlanamadı hatası veriyor ve origin de product code yazan bölümde bişey yazmıyor yaptığım işlemler port açma silip yükleme origin den çıkıp tekrar girme fayda etmedi.Answer hq bölümüne de yazdım oradaki insanlara da mesaj attım kimsenin iplediği yok garip olanı benimle aynı tarihte alan insanlarda da aynı sorun mevcut yapabileceğim başka bir şey varsa bilen lütfen yardımcı olsun zaten oyunun yüzde %99 ultimate team kısmı.

• network değiş öyle dene yani kablolu bağlanıyorsan kablosuz dene, kablosuz bağlantın varsa kablolu dene ?
  • Orion1066 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba hala aynı sorunu yaşıyorsan bana özelden yaz yada konu altında cevap olarak yaz. Bende aynı problemi yaşıyordum daha dün çözebildim.
  • Arkadaşlar çok fazla özel mesaj aldığımdan direk burdan yazmak istedim. Eğer problemin internet bağlantınızdan kaynaklanmadığına %100 eminseniz bundan sonra yazacağım şeyleri uygulayabilirsiniz.
    Bu problemi yaşadığınızda sizin origin hesabınıza ürün anahtarı tanımlanmamış oluyor. Yani size oyuna erişim izni veriliyor ancak ürün anahtarı tanımlanmadığından dolayı ultimate team 'e erişemiyorsunuz. Bu durumda hemen origin canlı desteğe bağlanıp durumu translate ingilizcenizle de olsa izah etmeye çalışın. Onlar gerekli kontrolleri yapıp size yeni bir ürün anahtarlı fifa tanımlayacaktır ya da var olan fifanıza ürün anahtarı tanımlayacaktır. Bizzat bu adımları tek tek yaşadığım için söylüyorum. Yine de aksi bir durum olursa özelden cevaplamaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjin -- 17 Ekim 2016; 20:51:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.