Şimdi Ara

Türk Net mi Millenicom mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Superonline dan geçiş süreci çok sancılı oluyor.
    Türknet in yanlış bilgilendirmesinden dolayı geçtiğimiz 1 hafta çöp oldu ve cuma gününden beri bana yeni evrakları gönderecekler.
    İşlem uzun sürmez diyorlar ama bir türlü mailime bile gelmedi. Sözde maile yeni evrakları verecekler bende yarın, pazartesi kargoşayıp 2-3 gün içinde aktivasyon sağlanacak.
    Ama canlı destek olmadığından 2 gün geriden geliyorum.
    Milenicomda whatsapp ta en azından sorularıma cevap alabiliyorum. 5₺ için de değer gibi. İkiside aynı altyapı.
    Millenicom da Türk net standartı da verebilir mi bu hizmeti. Hep türknet ismi duyuluyor taahhütsüz deyince çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • senin ogrenecegin en iyi sey saha dolabina olan uzakligin eger yakinsa benimki 150 metre ve hat degerlerim cok iy o zaman hicbirinde sorun yasamassin. bizim arkadas turkneti kullaniyor ufak tefek sikintilar disinda memnun onun demesi ile tam bilmiyorum ben ttnet kullaniyorum 3 ay gecti modemi daha yeni resetledim netgalaksiye gecicem adamlar hosuma gitti turknet birazda olsa acaba dedirtiyor kadin bana nereye gecerseniz gecin sorun yasamassinzi dedi 75TL 75 mbps internet alicam hiz destekliyormus dalgalanma cok olursa 50mbps'ye gecicem 70TL galiba oda
    ttnet 24mbps 99TL fiyat cekti yok dedim kalsin bide 24 ay oldu su an 35mbps kullaniyorum 70TL 2 sene once yaptirdim boyle devam etse belki kalirdim 30TL fazla fiyat arti hizim 3'de 1'i dusuyor kalsin
  • Millenicom şu an Türknet'ten daha iyi bir hizmet sağlayıcı. Superonline omurgasını kullandığı için pingler genel anlamda daha düşük, hızlar daha stabil.
  • Genelde hat değerlerin sağlıklıysa hiç bir internet firmasında sorun yaşamazsın. Netspeed kullanıyorum superonlineden geçiş yaptım çok memnunum tavsiye ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.