Şimdi Ara

türk-net kota aşımından sonraki hız ne kadar'a düşüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TTnet beni çileden çıkardı. Bugün içinde TTnet'e cayma bedeli ödeyip Türk-net'e geçmek istiyorum. 35mb 150gb kotalı olan bir tarifeye geçeceğim. Merak ettiğim bir şey var; kota aşımından sonra hızım 3mb'emi düşecek ?

Şimdi Türk-net'i aradım ve sordum. 8mb'ede düşebilir 16mb'ede düşebilir diye bir cevap aldım :D Arkadaşlar normalde 16mb'e düşmesi gerekmiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 16 Haziran 2017; 6:28:20 >

• Cok tesekkur ederim. Sanırım pazartesi gunu buyuk olasılıkla TTnet'ten kurtuluyorum. Bana vdsl port olmadıgını soyleyen TTnet'i anlamıyorum. Çünkü hem Superonline hemde türk-net vdsl port var diyor. Umarım bir terslik çıkmaz. Bugün öğlen beni arayacaklar ve islemleri başlayacağım. TTnet'e aylık 71TL veriyordum. Hemde ADSL 16MB 100GB kota ve taahhüt. Türk-net çok iyimiş. Vdsl 35MB 150GB kota ve taahhüt yok. Ve aylık sadece 60 TL. Eger vdsl bağlantım aktif hale gelirse TTnet'i şikayet etmekten yine vazgeçmeyeceğim.

Son bir sorum daha olacak. Burada TTnet'in fibernet'ide var fakat 3 ay sonra aktif olacak. Türk-net fiber de saglıyor bildigim kadarı ile, ttnet'in fiber altyapısını mı kullanıyor, yoksa kendilerine ait bir altyapıdan mı saglıyor internet baglantısını?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    16 Mbit/s - 24 Mbit/s arası 8 Mbit/s
    24 Mbit/s - 50 Mbit/s arası 16 Mbit/s
    50 Mbit/s - 100 Mbit/s arası 24 Mbit/s
    kota aşımları sonrasında alabileceğiniz hız değerleri bu şekildedir.
    Teşekkür ederim. Bana son bir yardımda bulunabilir misiniz? Türk-net firması fibernet bağlantıda sağlıyor bildiğim kadarı ile. Peki bu bağlantıyı sağlarken kendi alt-yapısını mı kullanıyor yoksa TTnet'in mi ? Bunu merak ediyorum çünkü bizim burada Fibernet olarak TTnet'in alt-yapısı mevcut. Fakat 3 ile 6 ay içerisinde aktif olacak. Aslında vdsl geçeceğim, eğer oyunlarda ping'im iyi olursa benim için fibernet'in bir önemi kalmayacak. Ama hala ping sorunu yaşarsam mecburen fiber alt-yapısından faydalanmak zorunda kalacağım. Mümkünse TTnet' ile sözleşme yapmak istemiyorum. Eğer Türk-net ttnet'in fiber altyapısınıda kullanıyorsa bu haber beni çok sevindirecek.
  • Ttnet fiber altyapısını kiralamıyor maalesef hocam. Türknet'in fiber verdiğini görmedim Vdsl veriyor. Bu arada Ttnet boş port yok diyorsa muhtemelen Türknet aboneliğinizi başlatamayacak. Ttnet reddedecek başvuruyu.
    Sanırım haklı gibisin. Ama ben yine ümidimi yitirmek istemiyorum. Şu an Türk-net'e geçiş yaptım. Sözleşmeyi e-mail adresime postaladılar. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra verdikleri adrese geri göndereceğim ve altı (6) iş gün içerisinde bağlantım aktif olacak. Vdsl boş port olayına gelince...Yine konuşan başka bir Türk-net müşteri temsilcisi şu an açık portunuz görünmekte, yani vdsl geçiş yapabilirsiniz deyip durdu. Yani göz göre göre insanları kandıramazlar değil mi ? Bu arada babamın engelli reporu vardı. TTnet vdsl tarifelerinde engelli kampanyaları yoktu. Türk-net 35mb 150gb vdsl için engelli kampanyası kamsamı içinde aylık sadece 45 TL ödeyeceğim. Fiyat iyi mi sizce ? TTnet 35mb 100gb kotalı kampanyalı fiyatı 87 TL.
  • Bağlayabilirseniz tabi ki çok iyi fiyat. Benim de 35 mbit ve ne hız düşmesi ne de ping sorunu yaşadım. Çok memnunum. Şansıma bölgedeki T.Telekom saha ekibi de ilgili çıktı. Ama bu boş port mevzusu türknete bağlı değil. Onlar da Türk Telekom'un sisteminden bakıp var diyolar. Saha ekibi gelip port yok derse mecburen iptal ediyorlar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.